ДЕКЕМВРИйче расте, рита и лудува, мама с тънката талия се сбогува ! {тема 6/2020}

• 33 832
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Май трябваше да си направим среща в Лидл - явно вчера и днес сме овършели магазините. Естествено, и аз да се отчета - купих си черното яке, с приставката за бебе става много разгърдено, но иначе е ок. Взех си 44 номер след голямо колебание дали да не взема по-малкия размер, но предвид непрестанно растящите гърди и коремче...заложих на сигурно. Взех и 2 черни клина, приятно бях изненадана. Имаше и дънки, но бяха останали един много малък и един много голям размер - днес ще се разходя пак, може да са презаредили количествата.

За болките в гърба ми препоръчаха специални масажи за бременни в Щерев, да си призная не съм ги пробвала още, все не ми остава време, а и напоследък като че ли имам леко подобрение в гърба, за сметка на краката, които се подуват сериозно и ги кажа с Лиотон. Освен това ми се появи странно зачервяване в горната част на бедрата, което не минава от месец, ходих и на съдов хирург, няма някакъв проблем, насочиха ме към дерматолог ☹️😵. Някой да има/е имал подобен проблем?

Хубав и слънчев ден ви желая! Simple Smile

# 451
Добро утро. И аз тази сутрин прегледах Лидъла. Не знам къде блях, но дънки за бременни не видях. Обаче си купих едни детски дънки за 13-14 годишни, еластични и май ще ми свършат същата работа. Simple Smile
Сутиените също ми харесаха, макар да са поизчерпани малките номера, та ще трябва да се постарая да изпълня по-големите чашки, които си купих. Simple Smile
Пред лабораториите е нещо страшно от навалица. Обадих се на централата, питах дали бременните са с предимство и като ми потвърдиха, че е така, влязох преди опашката. Колкото и да ми беше неудобно, нямаше как да чакам 2-3 часа, а само оставих една урина за 2 минути.
Пожелявам ви хубав ден и пак да пишете, когато има нещо интересно в Лидъла, че ми е далеч и нямам навици да пазарувам от там. Flowers Rose

# 452
Аз още не съм стигнала до Лидл. ММ вече си е у дома, и ме обгрижва като принцеса:blush:  нищо не ми дава да правя, не ме пуща и сама навън. Дано е останало нещичко и за мен. Disappointed

# 453
Ох и аз довечера ще се запътя към Лидл, дано да е останало нещо. Много искам да си взема поне един клин, тези които сте си купили ще кажете ли как да се ориентирам с размерите?

# 454
Момичета , и аз минах набързо през Лидл , но много бързах е не успях да разгледам както трябва . После мога да отида пак , но ме интересува клиновете от каква материя са ? По-точно , много ли описват недостатъците ?

# 455
Ох и аз довечера ще се запътя към Лидл, дано да е останало нещо. Много искам да си взема поне един клин, тези които сте си купили ще кажете ли как да се ориентирам с размерите?

На око го гледах клина, взех си размер М, доста е еластичен, материята е памучна. Висока съм 170 см, 65 кг (с доста голямо коремче, а и дупе 😂😂😂😵😵😵), има и аванс още да "поеме". За по-слабичките S-ката ще е екстра предполагам.

# 456
Аз още в началото на бременността , когато бяха пуснали в Лидъл къси дънки, клинове и потници си взех клина и сега си ми става. Ще ме изкара докрай. Потника не съм спряла да го нося за вкъщи и за спане с него, а дънките за навън ги слагам все още, но взеха да стягат точно там на края с плата където почва, та ги нося изсулени. Вчера ме питаха защо не нося рокля, ми нямам,не съм купила и толкова.
А днес бяхме в Лидъл, въобще и не ги погледнах какви са нещата. Втора седмица ми е все тая как съм облечена .... Дори забравих и Магнерота свършил. Та днес взехме от Лидъл за ядене и магнерот. Нямам никакво настроение за бебешки неща или за мен нещо. Дано ми мине скоро, но докато не мине 40 няма да е. Все се ходи. И утре ще ходим..... Къде ми дойде на главата и това изпитание....оф съжалявам...няма да се оплаквам.

Важното е , че сме добре, няма контракции, здрави сме.
 За Ученичката вече купихме учебниците, останаха специалните по език, които били 107 лв, вчера се свърза с нас класната, общо за учебници и тетрадки 8 клас 200 лв. До тук.
За погр. Отидоха 1000 до тук....
И въобще не ми е до мен си. Даже незнам къде ще се приберем с това бебе, до никъде не сме. Дано си чака до термин.

Другата седмица трябва да отида на преглед. Дано е добре шийката.

Нещо смешно. Одеве са питали мъжа ми верно ли, че чака бебе, за кога, че той още правел ли такива работи.... Хахахах няма още 50, догодина ще ги прави. Ама като има млада жена, хахахах. Разликата ни е 12 години Wink

# 457
Изгубен , аз съм на 33 , моя мъж на 37 , но пък вече имаме 2 деца и ми става много смешно , когато непознати /примерно лекарите в съдова/ме питат : ама , от един баща ли са ? И , първите 2 еднакви ли са та искате трето ?
Дразня се само , когато почнат да нахалстват познати , с подмятания ... ами не знаех , че искаш 3 , те тези вече ти пораснаха и въртят очите сякаш те ще го раждат и гледат ...

# 458
Изгубен , аз съм на 33 , моя мъж на 37 , но пък вече имаме 2 деца и ми става много смешно , когато непознати /примерно лекарите в съдова/ме питат : ама , от един баща ли са ? И , първите 2 еднакви ли са та искате трето ?
Дразня се само , когато почнат да нахалстват познати , с подмятания ... ами не знаех , че искаш 3 , те тези вече ти пораснаха и въртят очите сякаш те ще го раждат и гледат ...
Еййй, странни хора!!!! Като нямаш - прави. Като правиш - ама защо.
Угодия няма. Навлизат в личното пространство, само за да изтирмозят някого.
Мен колко са ме тормозили защо нямам *още*. Не е тяхна работа.
Ако няма да помагат, какво се бъркат?!?!? Обществен натиск, ужасно е.
Луда, чисто луда работа!!!!!!!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 14:11 от HappyRSmile

# 459
Точно...и на фона на тази смъртност, ражданията са малко.... Топим се.
Народа избяга кой накъде, дори ,,ромите,, се ориентират кой в Германия кой в Англия.
А ние се борим за второ дете най- малко от седем години, какво да направим, че годините си летят и сега стана....аааа

Така пък от друга страна няма да сме сами, като отхвръкне щерката ще си имаме компания Wink

# 460
Честит петък, момичета Two Hearts
Днес беше доста натоварено на работа, че и сготвих през това време, но вече свърших и сега почивам.
За клиновете - материята е хубава, пише, че са от организен памук, Мери. За размерите и аз се чудех, взех си две С-ки и една М-ка. Попринцип си нося С, но викам дай един да е М за всеки случай. Е, май сбърках. Широк ми е в краката, но така ще си карам. Според мен си взимайте вашите си размери, ще се разтегнат. Или номер по-голям. Винаги има опция да ги върнете или замените - мерете вкъщи.
Изгубен - не обръщай внимание на такива хора, много са, такива са, животът им е скучен и се чудят как да го разнообразят, дори с такива изказвания и гледане в чуждата паничка. Важното е вие как се чувствате - както каза ти, дъщерята като порасне и се отдели от вас, ще си имате компания.
За другото - каквото и да кажа ще бъде малко, просто кураж и това е... дано с времето стане по-лесно.

# 461
от днес в 27гс. Стигнах и аз до Лидл. Това е Л клин, че М ми се видя много стегнат в корема, а съм вече 70+кг. Взех си 2 клина, 1 потник и 1 сутиен, ама нали съм малко заплес сутиена не съм видяла, че е малка обиколка и ще трябва да му взема удължител. Иначе са много мекичка материя.

# 462
И аз съм доволна от клиновете на ЛИДЛ.  Взех Л, който ми е широк на бедрата,  но на корема има мегдан така да расте, че имам сега един М в къщи,  който на бедра е супер, но вече е плътен около корема. Завиждам ви за големите гърди. Аз съм си 80В и не мърдам. Взех дрехите за бременни от сестра ми - вътре гледам моя черен панталон от бременността ми с Мони, много мило ми стана, едни готини нарязани дънки пак за бременни и рокля с дълъг ръкав и поло за бременни. Сега ги пера, че сестра ми използва омекотители, а аз по принцип не обичам прането ми да мирише на парфюм.

# 463
Ох, момичета, аз нещо се бъганх. Не знам контракции ли са това, какво чудо е. Преди около час бяхме на разходка с кучето и почна да ме прерязва болка от ляво, все едно в яйчника. Пих магнерот и но шпа, понеже реших че са пак разтягания Някакви, ама то не спира, за секунда ме прерязва през няколко минути, в каквато и поза да застана. Чак се замислям дали са не от скоча до МД да ме видят.

# 464
Малечка90 точно преди час и на мен ми се случи същото докато бяхме на разходка..Изведнъж така ме прерязаха и двата яйчника след това една остра болка ниско долу..Сестра ми се шашна,нямаше и къде да поседна.
Явно сме разбързали крачка ли,какво стана и аз не знам.Сега ме боли,опашката.. 😔 До къде с тези болки не знам..

Общи условия

Активация на акаунт