ДЕКЕМВРИйче расте, рита и лудува, мама с тънката талия се сбогува ! {тема 6/2020}

• 33 832
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
Последните дни нямах време да ви чета, тъй като сина ми имаше рожден ден! Толкова хубаво си прекарахме и ми стана малко мъчно, че като се роди бебето някак си няма да ми остава толкова време да се наслаждавам пълноценно на заниманията с него. И аз минах през Лидъл тази сутрин, взех три топа за кърмене и един сутиен. Супер са като качество, а на сутиена много му се зарадвах, че е без подплънки, защото така или иначе такива предпочитам. Сега се връщам назад да ви чета!

# 436
Мами, нещата в Лидъл свършват за отрицателно време, бързайте, ако ще взимате нещо 😁 Аз пък много харесах якето, взех си го, за тази цена не мога да намеря такова. Аз така или иначе нямах и за есент за бременността яке, а това става и пролетта за бебеносене, много ми хареса. Пък не е като да е имало много люти зими напоследък в София, така че според мен ще ми се отплати покупката...
Взех си и 2 сутиена, клинче, два чорапогащника, 2 потника... просто е страшно изгодно, а знам, че всичко това ще ползвам. 😁
+ взех 3 гащеризончета за малкия 😍

# 437
Аз съм пратила майка ми до Лидл за два клина за бременни.
За гърба: мога да дам идея за следното. На твърдия под слагаш постелката за йога и лягаш по гръб със свити крака в коленете, като кръста да не ти виси във въздуха а го допираш плътно в земята. Ръцете свити в лактите плътно от рамото до пръстите допрени до пода от двете страни на главата. Движиш ръцете да се допрат пръстите им над главата ти, но без самите ръце да се отлепят от пода. Като си схваната това ще ти е трудно и леко болезнено,  но при всекидневна тренировка ще се отпуснеш.

# 438
Мерси момичета, въпросът е, че много ми тежи като легна по гръб и да искам да се опъна, не мога да стоя така😭 много ми липсва съня на гръб...вечер също е кошмар като редувам лява с дясна страна и тва преобръщане е тежëлое.

Аз също ще направя един курс до Лидъл довечера, че още съм на работа...Някой друг клин и сутиен добре ще ми дойдат.

# 439
  • Sofia
Мерси момичета, въпросът е, че много ми тежи като легна по гръб и да искам да се опъна, не мога да стоя така😭 много ми липсва съня на гръб...вечер също е кошмар като редувам лява с дясна страна и тва преобръщане е тежëлое.

Аз също ще направя един курс до Лидъл довечера, че още съм на работа...Някой друг клин и сутиен добре ще ми дойдат.
Аз спя почти само по гръб. Не знам защо, но с всяка бременност съм така. Заспивам на една страна и колкото и пъти да се събудя през нощта - съм по гръб.

# 440
Момичета, взех си днес зимното яке от Сгушени. Страхотно е! Материята е хубава, дебело е и е дълго. Дизайна също много ми харесва и съм много доволна, че е с приставка за бременност, която се закача за ципа. Ще си го нося с удоволствие и след бременността. Цената си заслужава Blush

# 441
Никога досега не съм спала по гръб, сега все по-често се будя така.
Пу-пу, гърба сега не ме боли, но всяка вечер излизаме на разходка поне за час, отдавам го и на това, че имам повече движение.
Аз си взех 3 клина, дънки и якето. И на мене ми хареса якето, после пак може да се носи. Исках зеленото, не но беше останал 34 размер, 36 мерих, ама ми беше навсякъде голямо - и раменете и ръцете и взех черното.
Загледах и блузите, ама нещо не ми допаднаха.

Оставям това тук:

# 442
  • София
Пфф, отказах се от якето. Confused
Не толкова заради дебелината, колкото заради тая огромна дупка, която остава горе, ако си с приставката за бебеносене.
Ами то от над гърдите та чак до горе си е напълно открито.
Мисля, че мама ще умре от студ, освен ако не е с поло. Grin
А аз полота и такива супер затворени блузи не нося.
Иначе е хубаво якето, но според мен не и за бебеносене.

Ще дебна да пуснат нещо по-читаво. Cold Sweat

Взех си една блузка с дълъг ръкав за мен и едно гащеризонче за бебка.

Имаше страшно много неща, които не са в брошурата. Блузи, рокли, дънки...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 00:11 от rave

# 443
В нашия Лидел пък нямаше блузи с дълъг ракав и дънки, но имаше много рокли за бременни и ватирани и дънкови. Явно каквото им е останало са го изкарали 😂

# 444
Rave, в Сгушени има приставка за бебеносене (около 35 лв), поларена за мама и бебе като шал и топли и на двамата. Ще потърся снимка и ще приложа Simple Smile
http://sgusheni.com/produkt/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B5 … %B0-%D0%B1%D0%B5/

Поларените суйтчъри също са вариант Simple Smile

# 445
Аз намазах 1 клин, най-големият размер (сивия, чудя се дали ще се свие с прането!? Пък и как може за бременни да са определили L като максимална опция, в 9 месец едва ще влизам в него); сутиен за кърмене (видя ми се читав и удобен като го мерих вкъщи) и една тройка бикини в комплект.

Току що ММ ме масажира с някакъв лосион по схванатия гръб и май стана по-зле. Боли си като куче, все едно съм прищипала нерв. Ще питаме по аптеките да подходящо мазило - в краен случай ще бягам на рехабилитатор, то не се повлиява от масаж тва чудо😭

# 446
Момичета, клиновете от Лидъл са супер! Имам друг по-скъп, нооо вчера взех един Лидълски за 10лв... Сутринта изтърчах за още един. Коланът отгоре е много добре направен. Прилепва, но е свободен и не стяга.
Препоръчвам!
Якенцето също си го взех в зелено. Мисля да изкарам до Дек с него. Хубаво качество е, свежо, а и за тези пари...

# 447
И аз още в 7.30 бях в Лидл днес, имаше рокли, жилетки, блузи, абе какво ли не. Взех едни дънки, 2 клина и чорапогащник. Клиновете са супер наистина!
Сега един по-сериозен въпрос, някоя имала ли е болка около пъпа. Вчера и днес ми се случи при изпъване назад да изпитам остра болка точно в областта на пъпа, която минава за около минута. Матката ми е стигнала точно до там и се чудя дали не е от разтягането на коремната стена, но е изключително неороятно и срязващо Thinking

# 448
Аз съм от януарската тема, но ви чета и вас с интерес. Относни болките около пъпа, имам ги от време на време. Надявам се да е нещо нормално, не са продължителни, а за секунди минават при мен...

# 449
Габи преди около две години имах същия проблем,цял месец болки от лявата част на вратът към рамото и долу до кръста..Няма такива болки,казах се и аз с лосион и още по зле стана.Една вечер едни болки без интервали в продължение на час.Не можех да си намеря място,ни седнала ни клекнала,ни легнала нищо не помага..Отидохме в спешното и казаха,че имам прещипан нерв от 3ти до 12 прешлен.Изписаха ми Милгама Н и прахчета афламил.Ако имал такъв проблем не се мажи с лосиони за загряване,защото още повече се възпалява доктора така ми каза..И до сега от време на време ме напоболява,но ми минава бързо.Когаъо бях е трети месец пак ме хвана,но като отидох до аптеката казаха,че съм в началото на бременността и не мога да пия горе описаните лекарства.Тъй,че консултация с лекар бих препоръчала.. 👍 Бързо оздравяване..

Общи условия

Активация на акаунт