Юлски бебета 2020, Тема 1

• 23 265
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, по колко АМ изяждат бебоците? Малката яде по 120мл (от които 20-30мл са изцедена кърма) 6-7 пъти на ден, на месец и половина е и се чудя да не й е много.. Има доста колики напоследък, неспокойна е, почти не спи през деня, после вечерта е изнервена и е голям рев и захласване. Виждаме се в чудо вече
И моето е на месец и половина ама тея 120 мл мляко рядко ги изяжда...нощем яде по 60 през 3 часа и ме побърква...вместо да си хапне както трябва

# 76
  • au bout du monde
Моето е на 8 седмици и яде 120мл, като от тях около 60мл са кърма. Понякога остава малко, понякога си ги изяжда.

# 77
Моето е на 8 седмици и яде 120мл, като от тях около 60мл са кърма. Понякога остава малко, понякога си ги изяжда.
А колко пъти яде на ден?

# 78
Иванина е на почти 2 месеца и е изцяло на АМ. Яде на поискване и й се събират от 7-8 до 10-12 хранения по 40-60 мл. Рядко изпива над тези мл.  И аз не мога да свикна, че е така, но явно трябва да се примиря. Sad

# 79
Почна да гука и моя син. Иначе от болницата си вика ейй. Хремяса, пусках секрет, стафилококи от днес е на капки.
Взех аспиратора за прахосмукачка, още ме е страх да го пробвам, но ще.

# 80
Почна да гука и моя син. Иначе от болницата си вика ейй. Хремяса, пусках секрет, стафилококи от днес е на капки.
Взех аспиратора за прахосмукачка, още ме е страх да го пробвам, но ще.
Много е неприятно това със стафилококите😑 а какво ви изписаха, ние бяхме на маз. За жалост,  щом сме се сдобили с тях, това едва ли ще е първа и последна среща с тях.

# 81
PeacockLove моето момиче е същото, ама нали са си на една дата Blush 7 пъти по 120мл и през деня на 2 часа яде. Но пък през нощта само един път яде. Даже онзи ден спа цяла нощ. Може скоро пак така да ме изненада. Вечер даже в 8 гледам да съм я изкъпала и да й давам да яде. Така заспива веднага. Иначе се приспиваме до 22 часа, ако й пропсуна времето.
Smile_to_live въобще не се страхувай от аспиратора за прахосмукачка. Идеално ги изсмуква и не реве от него, за разлика от този за уста.

# 82
  • au bout du monde
А колко пъти яде на ден?

По 6-7.

# 83
Здравейте Simple Smile

Имах и аз голям проблем с приспиването - правеше будни паузи от по 9-10 часа с постоянно мрънкане - не знам за неговите нерви ама моите са на ръба. От опит установих, че не бива да будува повече от час и половина (това на 7 седмици). После задължително припиване - някой път люшкане, някой път гърда, шезлонг, то става дълго, по един час се приспиваме. Вечер най- добре ми се получават нещата, ако заспи около 20,00ч. По-късно явно вече се уморява и изнервя и заспиването отива на 23,00ч.
За забелването - зет ми е анестезиолог в родилно отделение, има две деца и каза твърдо, че трябва да се забелва, но не някакво сериозно забелване, а 2-3 пъти на ден да се дърпа кожата, за да се види хубаво отвора. И да се почиства фанатично. До към първата година главата трябва да се е показала.
Днес ще ходим на ортопед при Фурлакис. Сещате ли се нещо, което мога да попитам освен обичайните въпроси за гимнастиката, шезлонга, столчето за кола...

# 84
И на мойта й хванах цаката- колкото и да е спала будуването й трябва да е час-час и 15-20 мин максимум, иначе настава истерия.

# 85
И на мойта й хванах цаката- колкото и да е спала будуването й трябва да е час-час и 15-20 мин максимум, иначе настава истерия.
И как го постигаш това? Няма сън при нас през деня, ужас е. Дреме върху мен по 15-20 минути, като я оставя в леглото и се буди.

# 86
И при нас е много трудно със съня през деня. Спи максимум 30 Мин, после се буди, яде, пак спи 15-20 Мин така цяяяяял ден. Понякога не заспива в продължение на 3-4 часа. Какво да я правя... Постоянно ми е на гърдите ...

# 87
И ние започнахме да будуваме... и ако е будна повече от час и нещо после няма никакво заспиване. Ако е в количката спи, обаче ако спреш на място да речем да седнеш на пейка, или да платиш сметката в Лидл например почва един рев все едно ни колят... Joy а У дома...за сега и хванах цаката с електрическата люлка. Иначе изобщо не иска да Спи и е крива. Вчера беше будна от 14 часа до 22:30- чуден ден Joy

# 88
Почвам да ви завиждам на това будуване.. моя проревава, че е гладен, храня го, върти се 5 минути в кошарата и заспива... В редките случаи, в които е повече буден си му говоря, гушкаме се и ми е толкова мило....

# 89
Бях ви казвала,  че и Дани е със стафилококи,  капвам 3х2 капки Азитер. Баткото и ние с таткото се лекуваме с Бактробан мас за нос. Иначе никой от нас няма симптоми,  Дани си има нормалните бели и прозрачни сополи,  които не му пречат,  чистя ги само с памучно фитилче,  рядко ползвам помпичка.
Иначе заспива сам в леглото само вечер,  след баня,  ако не заспи на гърда.  Иначе през деня в количката или на ръце.
Вече започна доста да се смее,  даже с глас,  но още не съм го чула да гука отчетливо.
Май се поуспокоиха коликите и все едно е друго дете, ще видим.
Вашите бебенца как са с пътуването в кола?  Дани го е страх,  много плаче и се успокоява само с бял шум,  докато се унесе от движението.  А от предната седалка ми е мнооого трудно да го успокоявам,  отзад е столчето на баткото и няма как да се събера и аз...

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 21:32 от Dona_Rosa

Общи условия

Активация на акаунт