ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 916
  • 821
  •   1
Отговори
# 150
Моята е с хронично - следят си я - остава в същото училище и лекарката си прибра обратно цялата документация Simple Smile

# 151
  • София
И моята ЛЛ е педиатърката на детето. По-внимателен човек не познавам, а за щастие е и добър диагностик! Heart

# 152
  • Sofia
Vesana, във фейсбук са. Ето виж дали го отваряш:
Благодаря, видях ги. Обърна ли внимание, че за ИТ са написани два учебника? Чудя се защо.

# 153
Аз виждам един по информатика и един по информационни технологии. Погледнах ДП за 127. СУ. Има паралелки, чиито рамков учебен план включва информатика. Та, няма нищо странно.

# 154
  • София
Това винаги и във всички градове ни е било задължително условие - ЛЛ е на цялото ни семейство. Няма шанс да се пилеем на 100 места. А сега синковеца във ФЕГ, личната в Първа градска. Мъжът ми само се майтапи, че мед. бележки му били на една крачка само.
Няма как да дам старите листи от старото училище, защото изобщо не са актуални. Та той сега ме е подминал с една глава.
Инициативата с книгата би била успешна, ако сложат на сайта на училището един списък с желани заглавия, хем ще постигнат разнообразие, хем улеснение за нас, на немски това се нарича - Wunschliste. Немскоговорящите в темата ще ме разберат веднага.

# 155
  • Sofia
Аз виждам един по информатика и един по информационни технологии. Погледнах ДП за 127. СУ. Има паралелки, чиито рамков учебен план включва информатика. Та, няма нищо странно.
Благодаря, изобщо не ми хрумна, че ще има Информационни технологии и Информатика:) За мен видимо нямаше разлика в имената.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 21:44 от Vesana

# 156
  • София
Мария и Слънчева, в кои ДКЦ са ви педиатрите?

# 157
Нашата е в МЦ Кристал, на Осогово, срещу 134 СУ.

# 158
  • София
Педиатърката на моите днес даже ми писа във вайбър  с подкана за профилактичен преглед и документи за училищата. Никога не чакам, вдига си телефона почти винаги, ако не може, после връща обаждане, работи в събота и неделя, редовно прегледите ни са привечер, на всичкото отгоре е и много добра. Но... си плащам за удоволствието. Обаче това са едни от най- смислено похарчените пари в живота ми и ще продължа така, докато мога.

# 159
Ама защо давате старите здравни картони в новото училище? В новото се интересуват от здравословния статус на детето към дата 10.09.2020, а не колко е било високо 2017 година примерно.
Ние днес завършихме пазара за училище. Страхотни нови тетрадки (умирам от кеф когато си купувам тетрадки, взех и за мен), нов скицник (също красив, нали сме с фуч рисуване Simple Smile), наръч химикалки, купих и маратонки и сини тениски за фвс. Остана само снимката за досието и ученическата карта.

Аз пък с риск да ми се смеете съм като Рос Гелър Simple Smile и си смених ЛЛ с ЛЛ на Ния (педиатър), защото ми е близко, не се чака и съм доволна от нея. Каза, че приема и лелки и веднага ме взе Simple Smile.

А защо тениските трябва да са сини? Такова ли е изискването във ФЕГ?

# 160
  • София
Нашата е в болница "Люлин". 😁

# 161
И ние сме с един ЛЛ цялото семейство. Даже и родителите ми са при нея. Тази жена е абсолютно консервирана във времето. От моето детство изглежда по един и същи начин. А уж в лекарската професия има много стрес. Тя е като дете, а вече е в пенсионна възраст.

# 162
В темата за ФЕГ прочетох, че минали години са искали тениските да са бели, сини или червени (цветовете на френското знаме). Не зная дали и при нас ще е така, но Ния с бели нещо не се чувства комфортно (ако само такива може, ще играе с такива,  в смг се държеше на бяла тениска), намерихме сини в Декатлон, които й допаднаха и взех две. В най-лошия случай ще си ги носи за домашна дрешка (не са от изкуствената материя за спорт).

# 163
В темата за ФЕГ прочетох, че минали години са искали тениските да са бели, сини или червени (цветовете на френското знаме). Не зная дали и при нас ще е така, но Ния с бели нещо не се чувства комфортно (ако само такива може, ще играе с такива,  в смг се държеше на бяла тениска), намерихме сини в Декатлон, които й допаднаха и взех две. В най-лошия случай ще си ги носи за домашна дрешка (не са от изкуствената материя за спорт).

Идеята ми допадна много!:grinning:

# 164
  • София
Ние сме с четири различни ЛЛ Stuck Out Tongue Winking Eye .
Но доста де замислям да прехвърля тинейджъра при моята. Вече не му трябва педиатър. Стана по-висок от мен Blush .
Неговата е страхотна, но е в другия край на София, а и винаги се чака по два часа. Трудно се преживява това.

Общи условия

Активация на акаунт