ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 850
  • 821
  •   1
Отговори
# 495
  • София
А, е това беше.
Голямо благодаря, Green! 😊

# 496
  • София
А минава ли М3 покрай 2 АЕГ?

# 497
  • София
Наблизо е спирка бул. България.  От там са мисля 7-8 минути пеша.

# 498
  • София
Метростанцията на бул. България би следвало да е на 7 минути пеша от 2 АЕГ, ако е въведено правилно в Гугъл Мапс.
Но за лоши зимни условия проучвам, иначе имаме директен автобус. По-скоро аз съм фен на метрото.

# 499
  • Sofia
А минава ли М3 покрай 2 АЕГ?
За 5 минути си там, но децата се влачат, да ги сложим 10 минути.

# 500
  • София
Оо, благодаря!
Че съм обещала на една прЕателка тур по всички известни софийски гимназии. Joy
До тук сме отметнали значителна част, а 2 АЕГ все остава извън периметъра, защото аз веднъж съм ходила, не съм сигурна, че втори път ще стигна точно до нея. Joy

# 501
  • Sofia
Ще, ще, как точно 2 АЕГ няма да покажеш и в този квартал?

# 502
Спонтанно реших да отида с малкото дете на море през септември. Писна ми да навивам останалата част от семейството за морска почивка, а напоследък усещането ми за пропуснато лято взе да се засилва. За мен лятото е море. Дано само не съвпадне с родителски срещи. И дано не са в един ден.

# 503
Във връзка с питането на Слънчевата, има ли други забележителни училища по М 3, че си правя един списък тука...Joy

# 504
  • София
Испанската, ама съм останала с впечатление, че я знаеш! Satisfied

# 505
  • София
Освен това Френската и 22-ро.
Аманда, ще командироваш семейство и роднини по РС ако пък толкова нещо съвпадне. Бягай на море, времето ще е хубаво. 😃

# 506
Къде да видя спирките на м3

# 507
  • у дома
Amanda,само така!Морето си е море все пак...Аз работя вече,а миналата година по това време стягах багажа за Турция.У нас вече мъжете категорично не искат на море и не знам какво ще правя следващата година,защото обожавам морето...
Иначе за догодина набелязвам комплекс Бора Бора в Сепарева баня-има ли някой отзиви от гам?

# 508
Светле, ще ходим с теб на море:grinning: Не бива да се моля за основни човешки права, омръзна ми

# 509
Испанската, ама съм останала с впечатление, че я знаеш! Satisfied
Мхм, мхм.... Joy И нещо военно имаше до един изкоп, ама не помня какво. Simple Smile)))
И ФЕГ я знам. Значи 22. СЕУ записвам.

Общи условия

Активация на акаунт