ОСМИ клас 2020/2021 - Със съученици и училища нови сме пак за подвизи готови :)

• 30 796
  • 821
  •   1
Отговори
# 675
И наборът е от кихащите.
И аз съм така. Наглед дребни неща ме карат да кихам и кашлям. Добре че не ходя на училище и си работя сама в стая.

# 676
  • София
Пред Частното испанско Кралица София, в Гара Искър, днес има много деца в униформи. Красиви, в бяло и тъмно синьо, с раници... Едни пристигат с бордове по вело алеята, другите пеша, вероятно от метростанцията...  Мило ми стана. Свърши ваканцията.

Доколкото разбирам от други теми, в тази сграда вече се помещава СофтУни Светлина.
А дали изобщо испанското училище още е там, не разбрах.

# 677
Стипендията не мисля, че може да е по сметка на родител ако детето е навършило 14 години.
Ния много си се кефи на дебитната карта, чувства се голяма.
Отлагаме снимката за досието, защото има една пъпка под нослето и дано мине до 10.09, когато трябва да дам снимка. Ако не мине, ще ходи със снимката от февруари, която прави за АК. Не е много различна Simple Smile

# 678
  • у дома...
Аааа, ще има да чакат да я взема до 5-10 минути. Още повече ако ММ е на работа и аз трябва да се придвижвам с междуградския транспорт. В най-добрия случай - 45 минути от Драгоман до училището. Дано не се случва де!

# 679
Ако броя на децата от класа в изолатора стане повече от половината, учителят се мести там, защото мнозинството е с предимство.
За намаляване на товара върху градския транспорт и трафика, идват до 10 минути родителите на успелите да не кихнат или да се прокашлят, че са по малко (в сезона ноември - март гарантирано).

Нямам подходящ емотикон отново. Sweat

Иначе покрай вчерашната тема - ние ли бързаме да научим всичко за новата учебна година или те се бавят да ни го кажат, наред с чисто практическите причини да го правят своевременно, които Мария изреди, в сегашната ситуация трябваше явно Вълчев да ги задължи да направят срещи поне заради процедурите в в училище по повод вируса и мерките на училището. Родителите трябва да ги знаят, за някои това ще е определящо дали ще (опитат) да ползват право за ДО. Не сме от тях, но се замислих, че и такива има.

# 680
Ми до миналата година стипендията беше по моята сметка, а даже 18 имаше "детето".

# 681
Ще изчакаме родителската среща и ние ще вадим карта на набора Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 16:25 от MollyBy

# 682
Аха, имаше такъв опит и във ФЕГ, но условията не бяха ок, и не се осъществи. Беше преди доста години още...всеки си знае де, но аз не бих отворила сметка нейде заради стипендия, работодател и т.н , защото няма законово основание.

# 683
Мария, във всяко фото имат фотошоп и пъпките могот да се тушират.
Когато правихме снимка миналата година за УК, Моника имаше една пъпка на челото. Отидохме, снима се, и тушираха пъпщата за 1 секунда😉

# 684
  • у дома...
Увеличават заплатите на служителите в РУО-тата. София област е тотал щета РУО-то.Същевременно в училищата е пълен хаос. Вчера бившата класна на щерката е писала в седмокласната им група да пита кои деца нямат интернет и лаптопи. От 30 деца, 14 си остават в местното училище. И ако купят на половината лаптопи по някоя европрограма, рискуват родителите им да ги продадат на черно и да отидат в "наливното"...

# 685
  • София
Моята е от кашлящите от алергия. В 6 клас постоянно се разправяхме с учителката по АЕ, която беше страшна хипохондричка и постоянно я пращаше по лекари. А като походи по-дълго с маска и потича ѝ носът. Нещо, което и при мен го има. Та се надявам да не отвиси в изолатора тази година. И аз се чудя, какво ще се случва след това - родителят ще е длъжен да прави PCR или?

# 686
  • София
Още миналата година й направих дебитна карта. Всъщност, то не е точно карта, а гривна, с която да плаща. Вързана е към моя сметка. Идеята ми беше, че така и така джобните са й кеш, гривната й трябва, ако се наложи да купи нещо необичайно. Например, на черния петък миналата година беше видяла в мола един парфюм, който беше сериозно намален, но нямаше пари. Наложи се след работа да отида да го купя. А, така с гривната сме си спестили взаимно много време.

# 687
  • София
И ги изолират в една будка като прокажени.
Този Стаматов е страшен ...

Откакто му видях будката съм в шок! Scream
Иначе много бял и добър се опитва да се докара, популист!

# 688
Аз изпускам новините и временно не гледам телевизор, а пясък и вода Simple Smile, та я кажете за тези будки: навсякъде ли ще ги има или е иновация на 119? Нашите да не ги изолират във фургона на строителите Simple Smile

# 689
  • София
Бих перефразирала един култов лаф от "Болница на края на града" така:
Ако глупостта имаше способността да лети, Стаматов би хвръкнал като гълъбица. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт