Щори Солис - станете дизайнер в собствения си дом и изберете щори за детската стая

• 8 056
  • 265
  •   1
Отговори
# 105
Щори "Ден и нощ" е моят избор, защото са функционални, с красиви цветове и дават възможност за автоматизация.

# 106
Щори "Ден и нощ" ми допадат и бих избрала тях.  Харесва ми това, че може да се регулира светлината и че цветовете не се влияят от атмосферните влияния.

# 107
  • Варна
Предстои ми смяна на дограма и покупка на щори, но за тийнейджърска стая. Имала съм вертикални щори, руло и ден и нощ и се чудя все още кой вид ще е по-подходящ за нашия случай. Клоня към руло, с водачи отстрани, защото така щорите са най-прибрани

# 108
Бих избрала щори 'Ден и нощ ',мисля че са най-практични .

# 109
Всички видове щори са хубави и имат своите предимства. "Ден и нощ" бих предпочела за детската стая.

# 110
  • оттам, откъдето започва България
Щорите "Ден и нощ" не ми се струват удачни за детска стая и поради това моят избор е:

РОЛО ЩОРИ – DESIGN ALL IN с този десен:

# 111
Щори Ден и нощ

# 112
Щори ден и нощ са ми фаворит.

# 113
  • in Wonderland
Щори Ден и нощ. Навсякъде вкъщи сме с такива.

# 114
  • София
Избрали сме щори Ден и нощ, защото може да се регулира светлината с тях.

# 115
  • Варна
Дъщеря ми си избра Роло щори, избра си кокретен цвят. Дискретни, плътни като цвят.

# 116
Щори "Ден и нощ", много са функционални и удобни.

# 117
R03 – Blackout текстил за пълно затъмнение
 В стаята му много пече и тези ще са подходящи

# 118
С две ръце съм за щорите  „ден и нощ“.
    Преди няколко месеца ремонтирахме стаята на нашата дъщеря, за да я отделим от братята и и тя все ни повтаря, че е крайно време да я оборудваме с мечтаните от нея щори " Ден и нощ" Simple Smile

# 119
  • Пловдив
"Ден и нощ" - защото се регулира светлината и са удобни.

Общи условия

Активация на акаунт