Щори Солис - станете дизайнер в собствения си дом и изберете щори за детската стая

• 8 055
  • 265
  •   1
Отговори
# 90
За детска стая бих избрала роло щори. Най-подходящи ми се струват, защото асе управляват лесно, т.е. не би следвало да е проблем и за детето, имате широко разнообразие от цветове и не пропускат пряка слънчева светлина.

# 91
Щори Ден и нощ. *R02 – текстил с 39% светлопропускливост в  цвят бял

# 92
Бих избрала щори ,,Ден и нощ,,. С хубав дизайн са и с възможност за регулиране на светлината.

# 93
За детската стая бих избрала щори "Ден и нощ", защото може да се регулира светлината в зависимост от това, в коя част на денонощието се намираме.

# 94
  • Сф
Вертикални щори с пъстър десен , защото ще дадат пространство на детската срая и защото ми харесват и са удобни.

# 95
Щори ,, Ден и нощ’’, светлината може да се регулира и биха паснали много добре я стаята на детето.

# 96
  • Пловдив
Щори „Ден и нощ„, красиви, практични, харесвам този модел от много време.

# 97
Винаги съм харесвала и предпочитала вертикални щори. Сега също избирам тях. Харесвам ги, защото са удобни, практични и наистина заместват завесите.

# 98
Щори Ден и Нощ, харесва ми комбинацията от два вида щори.

# 99
  • Пловдив
Много харесвам щори "Ден и нощ". Харесва ми дизайна им и мисля, че са практични за регулиране на светлината през деня.

# 100
Щори ,, ден и нощ''. Регулират светлината и са с уникален дизайн.

# 101
Японска стена с текстил "ден и нощ". Не задържат прах, а и прозорците са ни големи.

# 102
  • София
Аз бих избрала щори ден и нощ, защото ми харесват и са доста функционални.

# 103
Бих избрала роло щори заради богататапалитра, за това, че не пропускат пряка слънчева светлина, имат удобно управление, с което децата ще се справят лесно, а и дават възможност за автоматизация, което води до по-голяма безопасност при ползването им.

# 104
Вкъщи в детската стая щорите са хоризонтални алуминиеви. Не харесвам вариант само щори. За мен щората трябва да е по-дискретна, само за затъмняване. Дори през деня не стоят просто отворени. Не обичам насичането на светлината. Вдигам щорите до горе. Уют придава пердето и заложих на тънки пердета с детски мотиви.

Общи условия

Активация на акаунт