Щори Солис - станете дизайнер в собствения си дом и изберете щори за детската стая

• 8 047
  • 265
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Щори Ден и нощ. Харесва ми това, че мога да контролирам светлината и лесното почистване също е от голямо значение за мен.

# 76
Щори "Ден и нощ", родителите ми са с такива и са много практични. Аз също много ги харесвам и обмисляме да си вземем от тях.

# 77
  • у нас
Всички са красиви и имат своите предимства, но бих избрала Японска стена, защото не задържат прах, а това е най-досадното чистене.

# 78
Бих избрала щори “ден и нощ”. Причината е разнообразието, което внасят. А и са предпочитани от тези, които не могат да изберат ☺

# 79
Бих избрала щори ден и нощ.Изглеждат много ефектни ,със затъмнение R02 защото децата имат нужда от светлина ☀

# 80
Харесвам роло щорите, но бих избрала "ден и нощ" за детската стая. Практични са по отношение на светло/затъмнено.

# 81
Харесвам Японска стена, защото не задържат прах и са много красиви

# 82
  • Русе
Моят избор е щори "Ден и нощ" - Motobikes variety , красив дизайн и възможност за контрол на светлината.

# 83
Аз бих избрала Роло щори- R00, тъй като стаята на децата ми е южно изложение и е доста слънчева.

# 84
Щори „ден и нощ“,защото позволяват лесно регулиране на светлината.

# 85
Бих избрала щори Ден и нощ, заради функционалността и комбинирания вид, плюс десена с цветните велосипеди на бял фон, защото е весел и подходящ, както и текстил с 39% пропускливост на светлината, тъй като харесвам в стаята да е достатъчно светло, но да не напича директно в обедните часове.

# 86
  • София
Бих избрала "Японска стена", защото не задържат прах и са красиви.

# 87
  • БГ
Здравейте,
бих избрала за стаята на дъщеря си щори руло R03 black out, за да може да получава максимална осветеност през деня, а вечер да е максимално тъмно. Гледайки прекрасните десени избирам този на бухалчета Simple Smile

# 88
Бих избрала щори "ден и нощ" за стаята на моето дете. Ще са идеални за сутрините когато спи по до късно.

# 89
  • Пловдив
Бих избрала Японска стена, защото няма да задържат прах, който си е алерген.  Заместват и пердето. В съчетание с красив десен ще са прекрасно допълнение към детската стая.

Общи условия

Активация на акаунт