Щори Солис - станете дизайнер в собствения си дом и изберете щори за детската стая

• 8 211
  • 265
  •   1
Отговори
# 135
Бих избрала щорите „Японска стена“   R00 – Screen текстил, който предпазва помещението от слънчевите отблясъци при работа с компютър
Самите щори са много красиви и не задържат прах.

# 136
  • София
Щори "ден и нощ" ,заради регулирането на светлината. Много са практични, а и красиви.

# 137
  • София
За детската стая бих избрала щори "Ден и нощ", защото ми се струват много практични, удобни и красиви.

# 138
  • Габрово
Щори "ден и нощ"

# 139
  • Бургас
Кой вид щори бихте избрали за детската стая на Вашето дете и защо се спряхте именно на него? - Щори „ден и нощ“. Заради устойчивите на атмосферни налягания цветове, омръзна ми да ми избеляват пердета и завеси. Хубаво е, че може да се регулира светлината, възможността за автоматизация също не е за пренебрегване.

# 140
Много ми харесват щорите "Ден и нощ", те са моят избор.

# 141
  • Велико Търново
Щори "ден и нощ" ми се струват най-подходящи за детска стая. Харесва ми регулирането на светлината и иновативния дизайн.

# 142
Харесват ми щори
"Ден и нощ", може да се регулира светлината.

# 143
  • Стара Загора
Щори Ден и нощ - красиви и практични.

# 144
Влюбих се в един от десените  от линията Design All In One  Smile , идеално подхожда на стаята на моите момичета.

# 145
Щори Ден и нощ, защото може да се регулира светлината и са удобни.

# 146
Избирам щори "Ден и нощ" . Харесах дизайна им и считам, че ще подхождат на детската стая

# 147
Кой вид щори бихте избрали за детската стая на Вашето дете и защо се спряхте именно на него?
Бих избрала Вертикалните щори или "Ден и Нощ" , задължително blackout R03 , защото изложението ни е изцяло запад и лятото е просто ужасно , ако не се спира слънчевата светлина.

# 148
Щори "Ден и нощ", защото позволяват регулиране на светлината и могат да станат автоматични.

# 149
Щори си харесах ей тези. Свежи са и определено внасят топлина и уют.

Тапети пък ей тези сякаш харесах. Аз обичам плътни цветове, наситени, свежи. Като цяло само това от недетската гама харесах. Още не съм решила дали ще слагам тапети в стаята на децата, че със сегашните се случи раздиращ инцидент.
В ремонт съм в нас и ще разгледам подробно асортимента.

Общи условия

Активация на акаунт