Щори Солис - станете дизайнер в собствения си дом и изберете щори за детската стая

• 8 041
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
Щори "Ден и нощ" най-много ми допадат.

# 151
Аз избрах - щори тип Японска стена. Харесва ми това, че съчетават завеса, перде и щора в едно. Точно в момента целя екзотичен,  източен стил в стаята на моето момиче.

# 152
Бих избрала щори Ден и нощ - практични и много красиви са!

# 153
  • Г. О.
'Ден и нощ'. Красиви и функционални. Идеалният избор.

# 154
Японска стена с ден и нощ текстил. Струва ми се най-функционално и красиво.

# 155
  • Монтана
Японска стена, защото са много красиви и  не задържат прах.

# 156
Избрахме щори ден и нощ, защото са модерни, красиви и функционални.

# 157
И моят избор са щорите "Ден и нощ"✔Практичност, дизайн и отлично регулиране на светлината!

# 158
Аз бих избрала ден и нощ, с които удобно може да се регулира нивото на светлина в стаята.

# 159
Бих избрала щори ден и нощ, поради доброто регулиране на светлината, която сутрин е много ярка в стаята на детето.

# 160
Спрях се на щори "Японска стена" с допълнение изработка с "ден и нощ" текстил (R01). Имат страхотен дизайн и са доста практични.

# 161
  • София/Севлиево
Японска стена,защото не задържат прах,а това е изключително важно,т.к.синът ми понякога получава алергични пристъпи.Освен това трябва да е и блекаут,т.к.по време на сън в стаята трябва да е максимално тъмно,за да не се събужда в 5 сутринта през лятото...

# 162
Щорите " Ден и нощ " биха били най-подходящи за детската стая на моята дъщеря. Спирам се на тях, защото ми харесва това, че са с  добра светлинна пропускливост.

# 163
Харесах "Ден и нощ", защото са функционални, а имат прекрасен дизайн.

# 164
Избрах роло щори с десен на цветя, колебая се за плата с каква затъмненост да са.

Общи условия

Активация на акаунт