Щори Солис - станете дизайнер в собствения си дом и изберете щори за детската стая

• 8 052
  • 265
  •   1
Отговори
# 180
Щори "Ден и нощ", защото ми харесва дизайна им, практични са, освен това може да се регулира светлината.

# 181
Избирам щори "Ден и нощ" , заради регулирането на светлината.

# 182
И аз избирам щори Ден и нощ, много практични и модерни и регулират светлината

# 183
Вкъщи сме с руло щори, но бих пробвала и Ден и нощ заради регулирането на светлината. Тогава не знам защо ги изключих от избора. Simple Smile))
За детската стая със сигурност ще е нещо с повече цветове за настроение Heart Eyes

# 184
  • Елхово
Много ми харесват щорите „Японска стена“ , защото не задържат прах и са красиви.

# 185
Бих избрала роло щори,защото са удобни за работа с тях.

# 186
Роло щори – подходящи за всяко помещение –
• не пропускат пряка слънчева светлина
• имат удобно управление
• дават възможност за автоматизация

# 187
  • Бургас
Избирам роло щори заради удобството за управление.

# 188
Роло щори - и сега се опитваме да ограничим слънцето в стаите, тъй като при нас много се нагрява навсякъде.

# 189
Бих избрала щори Ден и нощ за стаята на моята девойка. Защото перфектно съчетават в себе си практичност и модерен дизайн.

# 190
  • София
Бих избрала роло щори с текстил R02.

# 191
Избирам Роло щори  с *R00 – Screen текстил, който предпазва помещението от слънчевите отблясъци при работа с компютър. Компютърът е до прозореца и силната слънчева светлина затруднява ползването му през деня. Това за мен е оптималното решение.

# 192
    За детската стая, бих избрала щори ден и нощ, защото ми се струват по-удобни за ползване.

# 193
Бих избрала щори Ден и нощ, заради регулирането на светлина, за детската ще са най-подходящи

# 194
Избирам щори "Ден и нощ"

Общи условия

Активация на акаунт