Щори Солис - станете дизайнер в собствения си дом и изберете щори за детската стая

• 8 024
  • 265
  •   1
Отговори
# 30
Щори ден и нощ, харесвам дизайн им и предимствата.

# 31
Щори "Ден и нощ". Харесва ми, че може да се регулира светлината.

# 32
Бих избрала вертикални щори с*R01 – текстил с 63% светлопропускливост и ефектна текстура,за да е достатъчно светло защото стаята е северна и да има достатъчно светлина

# 33
Японска стена защото не задържат прах, а живея на оживена улица и ми е важно.

# 34
"Японска стена" с функцията "Ден и нощ".Аз също съм на оживена улица,и въпреки че трия прозорците през ден,винаги са прашни.

# 35
Харесвам римски щори. Заедно с девойката избрахме такива за нейната стая, мисля такива да са и в спалнята ни.
В дневната са роло щори (засега Stuck Out Tongue Winking Eye) Практични и удобни са ми.

# 36
За детската стая избирам римски щори с десен с Айфеловата кула.

# 37
"Ден и нощ" са ми фаворити, заради възможността да се регулира светлината.

# 38
Кой вид щори бихте избрали за детската стая на Вашето дете и защо се спряхте именно на него?
Бих избрала щорите "Ден и нощ". Стаята на дъщеря ми е много светла, с тях ще може да регулираме достъпа на светлина.

# 39
  • София
Избирам японска стена, защото свеждат до минимум полепването на прах.

# 40
Щори ден  и нощ, за да регулирам по-добре светлината в стаята.

# 41
Щори "Ден и нощ". Харесва ми, че сам регулираш притока на светлина и цветовете са устойчиви.

# 42
Бих избрала щори Ден и нощ ,с дизайн Лондон, защото са с възможност за избор според настроението, а дизайнът е чудесен

# 43
Щорите "Ден и Нощ" са моя избор
.Харесва ми че може да се регулира светлината през деня чрез тях.

# 44
  • Пловдив
Избирам Руло щори, защото детската ни стая е обилно огряна от слънцето през лятото  и е необходимо щорите да не пропускат пряка слънчева светлина.

Общи условия

Активация на акаунт