Бързи здравословни въпроси и отговори – 27

• 35 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
при нас е един и същ.
на детето дадоха бележка от болницата, а на мен моят/нашият ЛЛ ми издаде болничния.

# 166
Здравейте,изписаха ми Далацин/ капсули/ ,понеже от дете имам проблем с пиенето на хапчета ,мога ли да отворя капсулата и да изпия прахчето ,знам ,че ще е много горчива.
Лекарството е изписано заради отток от зъб.
Благодаря предварително.

# 167
В службата ни мерят температурата при влизане ,на мен сутринта беше 34,2  градуса,който мери ми каза после ,че аз съм била с най ниска температура от всички.Това безспокоително ли е , или е нормално.

# 168
Наистина е ниска тази температура, при някои заболявания има такава, примерно при хипофункция на ЩЖ понякога се поддържа по-ниска, но чак толкова не мисля.
Но, аз на тези термометри много им нямам вяра Wink , измери се вкъщи няколко сутрини да видиш.

# 169
Тия термометри е абсурд да измерят реалната температура. Аз моята си я меря с живачен термометър около 5 минути. Само той може да ми покаже ако примерно имам субфебрилна температура от сорта на 37.2 , която я поддържам преди цикъл обикновено.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 10:27 от veseuka

# 170
  • Пловдив
Момичета, искам да коментирам нещо...дали има някой/или близък / приемащ Мадопар и Синтрон?

# 171
Тези безконтактни термометри са ориентировъчни, не се шашкайте.

# 172
Момичета, искам да коментирам нещо...дали има някой/или близък / приемащ Мадопар и Синтрон?

Препаратът се казва "Синтром". Simple Smile Аз съм приемала в миналото.

# 173
  • Пловдив

Препаратът се казва "Синтром". Simple Smile Аз съм приемала в миналото.
добре...
Спира ли се препаратът преди да се направи изследване или не?

# 174
Ако имаш предвид контролните изследвания, аз не съм го спирала. Пих го, по спомен, около година.

# 175
  • Пловдив
При разходка в планината си усуках коляното. Леко е подуто и ме боли при движение.
Нямам възможност за посещение при ЛЛ днес, ще отида евентуално в понеделник.
С какво мога да си помогна за облекчаване на болката дотогава? Нещо от Народната медицина?

# 176
Сещам се за листа зеле, ако има оток, хематом

# 177
Риванол.

# 178
Студени компреси биха помогнали също и за отока.

# 179
Начуква се стар лук с люспите и се прави компрес, много мирише, но ми е помагало доста.

Общи условия

Активация на акаунт