Бързи здравословни въпроси и отговори – 27

• 36 121
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Mediterraneo
ММ има няколко такива топчета по всевъзможни места по тялото( крак, бицепс, гърди). И в Бг, и в Испания е ходил на лекар за тях, не предприемат нищо- мастно образувание било. Щом не го боляло и самите те не растат, няма проблем. И на мен ми е притеснено, но едва ли мога да го накарам отново да тръгне по лекари заради тези образувания.

# 271
Колко дни след поставяне на ваксина е добре да се пуснате ПКК? Изобщо може ли противогрипна ваксина да окаже влияние на някои показатели?

# 272
  • на Мелмак
Да, може. Поне седмица да изчакате. Но ЛЛ по-точно може да каже.

# 273
Здравейте.Счупи ми се здрав мъдрец.Няма я цялата лицева част.Правих снимка,в понеделник ще отида на зъболекар.Сигурна съм,че ще ми поставят дилемата дали да го градят или да го вадят.Зъбът е на невидимо място и се чудя дали да не го извадя.Притеснява ме факта,че зная че не всеки зъболекар явно може да вади мъдрец.Някой вадил ли си е ,за да ми каже как е? Не съм страхлива никак,просто ми е притеснено да не стане проблем.

# 274
На мен ми изградиха мъдрец. Беше много счупен, моята зъболекарка искаше да се вади, но хирургът предложи да го възстанови и не съжалявам. Обаче той работи с модерна техника, под микроскоп.

# 275
Моите ги изкарах всичките.Доста големи дупки бяха и се затваряха за около месец.Не се чувства липсата им.

# 276
И аз съм "За" махането на мъдреците, но всеки си преценява.

# 277
Аз пък се боря за всеки зъб.

# 278
  • София
Аз за мъдрец съм да се маха. Не на всяка цена, но започнал ли е някакъв проблем, по-добре да не се мъчи.

# 279
  • Deutschland
Здравейте. Препоръчайте ми мехлем или нещо облекчаващо болката при разтегнати сухожилия на глезена. Става въпрос за човек, който вече не е млад и явно възстановяването ще е бавно. Благодаря ви предварително

# 280
  • В царството на игрите:)
Аз пък се боря за всеки зъб.
Борбата за мъдреци е напълно излишна. Ненужни и болни зъби са, освен ако не са ангажирани в мост, кето пак си е риск, защото те винаги могат да създадат проблем.  Стоматолозите казват, че тези, които нямат мъдреци са напред в еволюцията Simple Smile

# 281
здравейте Simple Smile
Възникна ми аг въпрос - възможно ли е вследствие на енергийни практики /вероятно неправилно проведени , липса на заземяване ?? /, да се смъкне влагалището  и пубисната кост  и с това да се стесни влагалището

# 282
Ох, как ги измисляте такива неща?
Не може да има такова смъкване.
Енергийните практики изобщо не ги коментирам, не знам какво се има предвид.
Но смъкване на влагалище може да е вследствие на трудно раждане, или след драстично отслабване. Даже за второто не съм сигурна. За коремни органи е възможно, но за влагалище не знам. То е мускулно, не е кух орган.

# 283
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стана ми интересно с какви енергийни практики може да се разместват кости и то не на става?
и заземяването ми е интересно, но там има кой да ме насочи. Wink

# 284
Ако се смъкне влагалището, то не става по-тясно. Всъщност може да се смъкнат органи с тежък спорт, рано други неща, дори харесваните менструални чашки( или по-скоро тези неща могат да влошат състоянието).
 Ама костта не може да се смъкне. Simple Smile
По принцип тези неща не са непознати за АГ, посетете лекар и внимавайте с тренировките или каквото е там.

Общи условия

Активация на акаунт