Avon XI

• 12 756
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
На мен много ми хареса крема за крака /за омекотяване/. Много съм доволна!
За този става въпрос-

Супер Hug Сега си го поръчах Embarassed

# 76
  • На погрешната планета
От този крем и аз съм супер доволна Hug! Само за седмица краката ми станаха като на бебе :love:!

# 77
От този крем и аз съм супер доволна Hug! Само за седмица краката ми станаха като на бебе :love:!

Веднъж или два пъти дневно се нанася? Rolling Eyes

# 78

един път е добре, два пъти е по-добре - зависи дали имаш възмоност за 2 пъти; аз обикновено нямам

# 79
И аз го ползвам. Особено в този сезон /когато преминавам от джапанки към обувки  newsm61 / И, също така, ползвам парафиновата маска на Planet SPA. От нея кожата омеква много бързо и има дълготраен ефект.

# 80
  • На погрешната планета

Аз го нанасям само вечер, само тогава ми остава време за себе си Wink.

# 81
След няколко седмици употреба да си кажа разочарованието от ексфолианта на Планет спа с бял чай... Един такъв много кремообразен е, нищо не ми ексфолиира, колкото и да търкам... Частиците са много малко. Не се чувствам дори измита след него. Хич не съм доволна. Ексфолианта с праскова от Нейчърълс е хиляди пъти по-добър. Някакви впечатления да споделите за този с кафява захар?

много съм доволна

# 82
Пилинг-маската на Аню хубава ли е? Алфа-хидрокси, туй-онуй добре, но иначе?
Щото има най-разни пилинг маски, тази по-специална ли е нещо?
Като я пробвам ще пиша. Снощи се мацах с другата пак пилинг и трябва първо нея да свърша, тогава с тази започвам. Аз ползвам и нощния и дневния и серума за очи на същата серия на Аню 25+, та може и това да има значение.
определено е по-специална, не мога да я сравня с други пилинг маски.Въобще съм фен на цялата серия-зелената, за 25+ Hug

# 83
Имам едно вупросче на което не му е тук мястото,но след като е Ейвънска тема се надявам  някой да помогне Wink
Става въпрос за маска от Оранжевата серия Solutions,Deep Cleansing  warming mask,загрява доста добре и има едни червени топченца,75мл е

та....вече не я вийдам по каталозите,има ли възможност да се поръча все пак

# 84
http://cosmetics.forumsplace.com/message1445.html

тази е подобна  Wink

Става въпрос за маска от Оранжевата серия Solutions,Deep Cleansing  warming mask,загрява доста добре и има едни червени топченца,75мл е

# 85
  • На погрешната планета
http://cosmetics.forumsplace.com/message1445.html

тази е подобна  Wink

И много хубава Hug!

# 86
Women Виж в неилюстрираните предложения когато ги заредят. Илив специалните. Ако там я няма, значи трябва да дебнеш нетните оферти. Или пък обновена да я пуснат по-нататък.

# 87
Много благодаря за отговорите Simple Smile ,
аз поръчаx една от същата серия,но като гледам надписа тук май не е тази : Planet Spa purifyng and warming face mask(arizona hot sands)

# 88
  • USA
Много благодаря за отговорите Simple Smile ,
аз поръчаx една от същата серия,но като гледам надписа тук май не е тази : Planet Spa purifyng and warming face mask(arizona hot sands)
Същата е Peace

# 89
благодаря ви много момичета Simple Smile

Чудесна вечер ви желая

Общи условия

Активация на акаунт