Avon XI

• 12 714
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Имам едно питане към тези от вас които вече са видяли/поръчали новия парфюм на Ейвън Crystal Aura. Кристала който е в комплект с парфюма наистина ли е на Сваровски, в смисъл има ли си фирмените отличителни знаци на гърба? На път съм да си поръчам парфюма почти само заради въпросния кристал и верижката която е като подарък, а не ми се дават пари за менте. Въпроса ми е продиктуван от лошите отзиви за бижутата на Ейвън по горе. Благодаря!

# 226
Искам да попитам доволни ли сте от сенките perfekt wear ?Гледам че в кампания 12 са 2 продукта за 11,90.Та съм харесала сенки...Събират ли се в гънките на клепача,размазват ли се или са мазни?Споделете впечатления моля Blush Също и за защитното течно червило?
Не че мога да се гримирам добре...обаче обичам да си копувам Crazy

Мога да кажа само за сенките. Според мен са добри. Въпреки, че са кремообразни не са мазни. Като се нанесат леко позасъхват и ефекта е хубав. Нещо като лек пудрен ефект се получава. Леко се събират с времето но не е трагично. Въобще стоят много добре. Единственото което е, че цветовата гама е доста светла. Всички нюанси са светлички.
Препоръчвам ги.

Яна благодаря за своевременното включване. Ще прескоча гела за очи понеже имам на Botanisource и съм много доволна. Алоето и него прескачам.
Май везните наклоняват към колието. Просто искам сините елементи да са с тюркоазен цвят, че да ми паснат на други неща. Но като го поръчам ще кажа как е.
Мерси.

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 10:47 от strandwasser

# 227
Кристалът е Сваровски - потвърди го и една позната, която работи със скъпоценни камъни. А и както казах вече, е много голям!
Самият аромат е интересен - развива се с течение на времето. Ама това време е кратко.  Joy

# 228
edno vreme ( Grinning)eimaste edin serum za stiagane na koja..posle smeniza opakovkata..ima li go oste?

# 229
edno vreme ( Grinning)eimaste edin serum za stiagane na koja..posle smeniza opakovkata..ima li go oste?

не

# 230
  • София
nelipyxo , сенките не са лоши само дето в никакъв случай не са дълготрайни Mr. Green

аз искам да питам някой ползвал ли е водите Surrender за жени и Be Spontaneous newsm78? Щото аз не съм, и мострички даже не съм душила ,пък нещо съм се спряла на един от двата, че са бая намалени в новия каталог...

# 231
  • София
Be Spontaneous го ползвах лятото, лекичка приятна миризма, на мен ми харесва.

# 232
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Be Spontaneous го ползвах лятото, лекичка приятна миризма, на мен ми харесва.

ПОДКРЕПЯМ  newsm10 newsm10 newsm10

# 233
  • На погрешната планета
Аз пък обожавам Surrender и дамския и мъжкия. Но ароматът му е много специфичен и мисля че, не би допаднал на всеки (лично мнение Wink).

# 234
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз пък обожавам Surrender и дамския и мъжкия. Но ароматът му е много специфичен и мисля че, не би допаднал на всеки (лично мнение Wink).

Права си на мен Surrender  дамския ми е доста гадничък Sick

# 235
  • София

сладникав, тръпчив ли?... какво имаш предвид ?  Simple Smile

# 236
И на мен много ми харесва.
Ползвала съм само спрея и сега мисля да поръчам парфюма.

# 237

Права си на мен Surrender  дамския ми е доста гадничък Sick
Ох, и на мен така, много ми е тежко-сладникав поне за мен... Sick Наистина си е въпрос на вкус!

# 238
  • На погрешната планета

сладникав, тръпчив ли?... какво имаш предвид ?  Simple Smile
Според мен, в никакъв случай не е сладникав, по-скоро тръпчив. Но на всяка кожа стои различно, знам ли newsm78. Най-добре помоли в офиса за мостра, там трябва да имат.

# 239
  • на терасата
Някой може ли да ми каже защо "Dream Life" се появява толкова рядко в каталозите.  Розовият го имаше през пролетта и то само в една брошура, а синият не съм го виждала.. май от година, ако не и повече?

Общи условия

Активация на акаунт