Avon XI

• 12 698
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
мами, да споделя:
от десетина дни ползвам дневния крем от Аню Ретроактив и нещо хич не мога да го харесам Tired, не ми е приятна миризмата и ми идва малко по-мазен за моята смесена кожа. Имах по-големи очаквания и със сигурност ще пропусна нощния /а си го бях набелязала за след като ми свърши сегашния от оранжевата серия от който съм много доволна Crossing Arms/. Дано не се разочаровам и от около очния серум ooooh!
Яничка, ами аз пък ползвах оранжевия на Solutions и страшно ми омазни кожата, а уж и моята е смесена... Та се чудех за Anew Retroactive, сега на цяло се обърках!  newsm78 Иначе от серията имам серума за очи и много ми харесва, пилинга и гел пяната също са много добри... И аз не знам вече, момичета дайте съвет... А новото кремче с часовника (така му викам още) много добре ми пасна на кожата, обаче се притеснявам, че и той е с колаген и е за по-стара кожа... На 27 съм все пак  Flutter

# 256
мами, да споделя:
от десетина дни ползвам дневния крем от Аню Ретроактив и нещо хич не мога да го харесам Tired, не ми е приятна миризмата и ми идва малко по-мазен за моята смесена кожа. Имах по-големи очаквания и със сигурност ще пропусна нощния /а си го бях набелязала за след като ми свърши сегашния от оранжевата серия от който съм много доволна Crossing Arms/. Дано не се разочаровам и от околоочния серум ooooh!

аз не харесвам серията - двата крема и гела определено не ми харесват, околоочният и измиващият гел биват /вероятно серумът ще ти хареса/, а маската не съм я ползвала.

# 257
да споделя за новите ми придобвки:

* Подхранващо масло за крака FOOT WORKS /Mocha Supreme/ - Очаквах да е по-"маслено" и по- миришещо на сутрешното ми кафе, но ...уви!  Cry  ще го измажа все пак, защото не е лошо  Wink

* Planet Spa Icelandic Mineral Waters - почистващ гел за лице - не е моят гел - миризмата не ми харесва, а усещането след измиване е доста странно, не знам как точно да го определя  Rolling Eyes

* парфюм Crystal Aura /тестер/ - не ми допадна - в началото е адски силен за моя вкус, задушлив направо  Sick! след 2 часа нямаше и следа от него  #Crazy

а верижката към парфюма от какъв материал е?

# 258
Здравейте,
исках да попитам някой дали е мирисал новата мъжка тоалетна вода Midnight, която е Демо2 в панорамната брошура на К12?
Ако да, по-хубав ли е от Black Suede Touch?

Благодаря предварително  Hug

# 259
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Извинете предварително, но има ли нов вече каталог  кампания 12

# 260
  • На погрешната планета
* парфюм Crystal Aura /тестер/ - не ми допадна - в началото е адски силен за моя вкус, задушлив направо  Sick! след 2 часа нямаше и следа от него  #Crazy
Оф, и аз го чувствам точно така Sick.

Здравейте,
исках да попитам някой дали е мирисал новата мъжка тоалетна вода Midnight, която е Демо2 в панорамната брошура на К12?
Ако да, по-хубав ли е от Black Suede Touch?

Благодаря предварително  Hug
Аз я пробвах вчера на конференцията, но не ми допадна, мирише ми евтино Confused......

# 261
може би не е тук мястото, защото тук е за кампания 11, но видях в новия каталог /кампания 12/ че спират химичния пилинг. защо??? много се разочаровах - това е страхотен продукт без алтернатива на българския пазар в момента. защо??? Sad

# 262
Някой добър самарянин ще ни покаже ли каталог 13? Simple Smile

# 263

не е ли рано?

# 264
  • Варна, а по празниците в Ямбол

не е ли рано?

По моите сметки трябва да пристигнат първите продукти и каталози, на тези които пускат най-рано в събота сега!!!

# 265

не е ли рано?

По моите сметки трябва да пристигнат първите продукти и каталози, на тези които пускат най-рано в събота сега!!!

Моя грешка. Извинете.
Понеже по ТВ върви реклама на 12ти, помислих, че 13ти вече го имате.

# 266
може би не е тук мястото, защото тук е за кампания 11, но видях в новия каталог /кампания 12/ че спират химичния пилинг. защо??? много се разочаровах - това е страхотен продукт без алтернатива на българския пазар в момента. защо??? Sad

Може би ще го заменят с пилинга, който е в една стъпка. При него вече концентрацията на гликолова киселина е 35%.

# 267
  • София

Може би ще го заменят с пилинга, който е в една стъпка. При него вече концентрацията на гликолова киселина е 35%.

И за мен хим.пилинг е най-добрия продукт на Ейвън, дано да го заменят с нещо наистина добро, че сега направо се чудя дали да не взема един, за всеки случай  Embarassed

# 268
  • София
nad tab, а как се ползваше точно, аз си взех от 11 кампания, че беше намален, ама още не съм го пробвала?

# 269

Орифлейм пускат другия месец такава серия, на два етапа е. Носи странното име Микродермабразио  Peace

Общи условия

Активация на акаунт