Нашите кухни - 84

• 52 202
  • 787
  •   1
Отговори
# 525
Е, някои твои доводи и на мен не ми харесаха. Така е, хората сме различни.
И за да не е спам в предната кухня имах механизъм за бутилки и го ползвах за доста неща. В тази кухня нямам(защото симетрията на шкафовете ми беше много по- важна), и много ми липсва. Но, сега ако правя кухнята- пак не бих си сложила.

# 526
  • София
Може да си монтирате вътрешен механизъм за бутилки. Вътрешно за шкафа.
https://www.youtube.com/watch?v=ahGdrWkzXI0

Предполагам, може и да си го монтираш на обща вратичка заедно с кошчето, което също се вижда на видеото.

# 527
Знам, но нямам подходящ шкаф. В единия е микровълновата, в този с кофата за боклук- абсурд, и ми останаха още два големи, в който мястото ми е необходимо.

# 528
Здравейте, ще се радвам да дадете вашето мнение и препоръка за шкафове на кухня мдф или лпдч.

Имаме проект от кухни диалог за права кухня (около 3.70 метра). Искаме матови бели или много светло сиви вратички, без дръжки, ако това има значение. Модела на кухнята е tiziana .Апартамента е закупен за инвестиция и ще живеем в него не повече от 1-2 месеца в годината. През другото време обмисляме да го даваме за краткосрочен наем чрез airbnb.
Разликата в цената между мдф и лпдч е 1800 лева. На външен вид почти няма никаква разлика. Притесняваме се че наемателите като цяло не пазят и кое би било по здраво и издръжливо.

Цветовете не са все още избрани и кухненският плот няма да е този модел. Препоръчаха ни fundermax за хубав и бюджетен
Линк: https://---shortener8712-JKqyWt6

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:12 от Rara_

# 529
  • София
По принцип, качествено ПДЧ е чудесен бюджетен вариант за инвестиционен апартамент, но според мен, има значение и какъв таргет гоните в airbnb - по-луксозния сегмент или масовия.

# 530
  • Sunshine state
Момичета, искаме да направим основен ремонт на кухнята. Свекърва ми ще се занимава, защото тя живее в апартамента. Търся майстори/фирма за Пловдив. Бихте ли ми препоръчали някого? Благодаря ви предварително!

# 531
  • София
Здравейте, ще се радвам да дадете вашето мнение и препоръка за шкафове на кухня мдф или лпдч.

Имаме проект от кухни диалог за права кухня (около 3.70 метра). Искаме матови бели или много светло сиви вратички, без дръжки, ако това има значение. Модела на кухнята е tiziana .Апартамента е закупен за инвестиция и ще живеем в него не повече от 1-2 месеца в годината. През другото време обмисляме да го даваме за краткосрочен наем чрез airbnb.
Разликата в цената между мдф и лпдч е 1800 лева. На външен вид почти няма никаква разлика. Притесняваме се че наемателите като цяло не пазят и кое би било по здраво и издръжливо.

Цветовете не са все още избрани и кухненският плот няма да е този модел. Препоръчаха ни fundermax за хубав и бюджетен
Тази разлика в цената само от вратичките ли идва или цялата кухня е предвидена да е от мдф?

# 532
  • на Мелмак
Момичета, искаме да направим основен ремонт на кухнята. Свекърва ми ще се занимава, защото тя живее в апартамента. Търся майстори/фирма за Пловдив. Бихте ли ми препоръчали някого? Благодаря ви предварително!

Фирма ми прави освен ремонт на апартамента ми в Пловдив. Не знам дали обаче правят и шкафове. Иначе ще ти дам телефона. Много сме доволни.

# 533
  • Sunshine state
Давай го, моля! Шкафове ще си вземем отделно, те ако могат да ги монтират. Благодаря!

# 534

Тази разлика в цената само от вратичките ли идва или цялата кухня е предвидена да е от мдф?

Благодаря за мненията, MayBach и Д0Д0.

По скъпият вариант включва мдф вратички и видими части, останалото пдч. Това ми е дилемата дали си струва и дали ще отговаря на високата си цена.

Препоръки за други модерни и изчистени кухни? Мнения за Аркитема и Simiro Furniture

Някакви мнения за fundermax плотове? Мисля си дали да сложим за гръб изчистено бяло стъкло.
Отворена съм за всякакви препоръки. Благодаря предварително.

# 535
  • Варна

Благодаря за мненията, MayBach и Д0Д0.

По скъпият вариант включва мдф вратички и видими части, останалото пдч. Това ми е дилемата дали си струва и дали ще отговаря на високата си цена.

Препоръки за други модерни и изчистени кухни? Мнения за Аркитема и Simiro Furniture

Някакви мнения за fundermax плотове? Мисля си дали да сложим за гръб изчистено бяло стъкло.
Отворена съм за всякакви препоръки. Благодаря предварително.

Аз не съм виждала на живо работи Simiro Furniture, но ги следя във ФБ - впечатлена съм. Пипнати, мислени!

Може да се обърнеш и към Shadowmen, той пише в темата и е в Пловдивския регион мисля. Има много доволни клиенти от форума.

# 536
  • Варна
Здравейте,
Може ли да изкажете мнения за гранитните мивки в Айко. От днес са намалени и се чудя дали си заслужават.
Благодаря

# 537
  • Варна
Здравейте,
Може ли да изкажете мнения за гранитните мивки в Айко. От днес са намалени и се чудя дали си заслужават.
Благодаря
Е, те не са производство на Айко.

Просто сравни с цените на други търговци модела, който си харесала.

# 538
Може ли малко помощ-стигнахме до кухняха и сега престои майсторът да слага плочките на гърба и на част от пода, която се пада пред мивката и шкафовете.
Самите плочки на гърба и пода са я бял и сив цвят.
Дилемата е какъв цвят да са фугите- сиви или бели.
Сивото сме избрали да е светло, като за акцент ще има няколко по-тъмно сиви плочки.
Как според вас ще е по-добре?

# 539
Това вие си решавате, ама сивата фуга не се цапа толкова.

Общи условия

Активация на акаунт