Нашите кухни - 84

• 51 575
  • 787
  •   1
Отговори
# 315
Браво, добър преход от кухня към дневна (етажерката на страницата на колоната).

# 316
  • Бургас
етажерката на страницата на колоната
Какво бърсане на прах ще пада, аз лично не бих си го причинила...

# 317

Така е, ама иначе един 60 см "калкан" е грозна гледка откъм хола. Необходим компромис според мен.

# 318
  • Сливен
Цялата етажерка ще бъде в книги . Все още не съм ги сложила тъй като кухнята е на седмица.

# 319
lana76, честита кухня Simple Smile
Бихте ли споменали размета ( на късата и дългата страна) ?

# 320
  • Сливен
lana76, честита кухня Simple Smile
Бихте ли споменали размета ( на късата и дългата страна) ?
Благодаря.  Размерите са 2.14 см на 3.80 см.

# 321
lana76, хубава ти е кухнята, с удоволствие да си шеташ в нея! Flowers Four Leaf Clover Напиши, моля те, какво има зад печката, нещо като плочи ми се привижда или някакъв протектор?

# 322
  • Варна
Хубава кухня - да си я ползвате със здраве и любов, Лана!
Много ми хареса идеята за библиотеката - ако може като я наредите да пуснете снимки : )
Много обичам къщи с книги.

# 323
  • Сливен
lana76, хубава ти е кухнята, с удоволствие да си шеташ в нея! Flowers Four Leaf Clover Напиши, моля те, какво има зад печката, нещо като плочи ми се привижда или някакъв протектор?
Стъклени дъска  от Вивре

# 324
  • Сливен
Хубава кухня - да си я ползвате със здраве и любов, Лана!
Много ми хареса идеята за библиотеката - ако може като я наредите да пуснете снимки : )
Много обичам къщи с книги.
Благодаря много.  На по късен етап ще  публикувам обещавам.

# 325
  • София
lana76, честита прекрасна нова кухня, със здраве да си я ползвате (и още много магнитчета от пътешествия да съберете! Blush )

Mira8991, въпреки че много зависи от материалите, и на мен ми се вижда височка цената. Моята кухненска част е приблизително същите размери (388 х 207) за поне 3К лв по-малко без плот и гръб, а е с доста повече шкафове/вратички/чекмеджета/механизми...

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 06:54 от MayBach

# 326
Iana76, честита кухня. Много добре изглежда. Със здраве желание да се ползва.

# 327
  • Сливен
lana76, честита прекрасна нова кухня, със здраве да си я ползвате (и още много магнитчета от пътешествия да съберете! Blush )

Mira8991, въпреки че много зависи от материалите, и на мен ми се вижда височка цената. Моята кухненска част е приблизително същите размери (388 х 207) за поне 3К лв по-малко без плот и гръб, а е с доста повече шкафове/вратички/чекмеджета/механизми...
Благодаря Blush

# 328
Честита кухня и от мен! Може ли за ми кажеш, как се води цветът на шкафовете на кухнята. Май към такъв цвят ще клоня и аз, но със сигурност ще е с друг цвят и вид гръб и плот, защото сегашната кухня в апартамента ми е точно цвят екрю с такъв плот и граб като твоя. Иска ми се да избягам от тези цветове, но пък не искам и тъмна кухня. Ни искам скандинавски стил бяло с дърво. Харесвам зелените тонове или по-скоро горчица, но ММ е категорично против. Друг цвят трудно ще вържа с останалите мебели, които също ще са в бежово-кафявата гама. Стената ми е много светло капучино, та пък не знам дали този цвят на шкафовете като твоя дали ще се върже на такава стена.
Някой друг също ако се включи с мнение по цветовете на интериора на холо-кухня ще съм му благодарна. Нещо заклих аз.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:01 от Не се сърди, човече

# 329

Аз обаче имам включен и остров, който не знам колко оскъпява , но все пак си мисля, че може да се влезе в бюджет 7500.
Писах на мебелните фирми, които ми препоръчахте тук и очаквам отговор. Надявам се да се похваля скоро, че сме избрали. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт