Нашите кухни - 84

• 51 504
  • 787
  •   1
Отговори
# 300
Проектът не излиза нещо. Долни шкафове 60 см, място за минаване около острова 100 см (по 50 см от двете страни, и това е абсолютен минимум) станаха 160 и за острова остават 55. Така се вмества, ама не мисля, че ще е комфортно.

А цената зависи от материал, механизми, плот и много други неща. Плотът и гърбът влизат ли в цената? Питам, понеже аз само за технически камък съм дала близо до вашата сума. Отделно мебелите, от делно уредите. То ако купиш скъпи дръжки по 15-20 лева само те излизат 300-400 лева.  Та, трудно е да се каже. Ако е само за "дървенията" е много. Ако е и с плотовете и гърба е ОК, зависи от какъв материал са плот и гръб.

Забравила съм да вметна, че е кухненски ъгъл към хол. Помещението е отворено, просто размерите на кухнеската част са 3.70м на 2.15м. Няма да има преграждане на кухнята, както е на снимката, защото сме се разбрали със строителя.
Материал на вратички МДФ, термоплот за плот и гръб. По описаното от Вас разбирам, че офертата е разумна, щом включва плот и гръб.

# 301
И в другата посока не ви излиза съвсем. Проекта е с 4 шкафа х 60 =240, отделно ъгъла е още 60-станаха 3 метра. За хладилника ви остават 70см, а доколкото съм наясно side by side са ок.90 и повече см.
Нямате много вратички, термоплота не е хипер скъп. Според мен леееко е в горната граница цената.
Харесва ми, че дългата стена е свободна от тръби и вентилации, а са изместени в ъгъла. Напоследък все кухни с чупка заради тръби виждам...

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:12 от second

# 302
Така става. Хубаво жилище, само мокро му липсва, но в голямата баня май има място за пералня и сушилня една над друга.

Не знам какви са цените на плотовете, предполагам, че и там разликата може да е в пъти. И за механизмите не знам, наглед еднакви кухни може да са много различни като себе стойност. Единственият начин е да сравните реални оферти с разписване по отделни елементи.

# 303
  • София
Мира 8991   

А трапезна маса ще имате ли или ще се използва острова за хранене както е на чертежа

# 304
Second Права сте, принципно се бяхме разбрали за 3 шкафа общо с ъгъла, вероятно нещо е пропуснала да изчисли. Идеята беше, че острова е със шкафове.

@Черна станция По проект мокрото е за малката баня, знам странно е, но са прилепили максимално мивката и тоалетната. Има изводи за двете. Права сте, ще сравня и с другите оферти, вероятно заради механизмите за бутилки, плавно затваряне и т.н.
Финална цена на мебелната част е 5000, а аксеосари като термоплот,панти, дръжки са 2700, монтаж 1000, плюс още 300 за транспорт, разтоварване и взимане на реални размери.

@SILI Плота ще има леко издадена част за два стола за сядане, но ще има и трапезна маса до нея.

# 305
Здравейте, предстои ни обзавеждане на жилище. Търсим си фирма, която да изработи кухня подобна на тази от снимката, като бюджета ни е около 7000-7500 лева. Досега получихме две оферти едната е за 8900 с монтаж, а другата само по раззмер и форма ни казаха 6000/става въпрос за Filo/ . Кухнята ще е Г-образна с хладилник "side by side" в края и остров по средата. Размерите на стаята са 3.70 на 2.15. Искам да се допитам според вас нормално ли е за тази кухня да е 8900 или е прекалено висока цената?
Бъдете здрави!

Какъв материал е-дърво ли е?Дори и за дърво според мен е доста скъпа.И ние след няколко месеца ще правим кухня,но ние искаме от дърво,но сякаш не видяхме толкова скъпи.Ние сме се спрели на мебели Цвети и на Елеганс мисля,че беше в Троян.

# 306
Здравейте, предстои ни обзавеждане на жилище. Търсим си фирма, която да изработи кухня подобна на тази от снимката, като бюджета ни е около 7000-7500 лева. Досега получихме две оферти едната е за 8900 с монтаж, а другата само по раззмер и форма ни казаха 6000/става въпрос за Filo/ . Кухнята ще е Г-образна с хладилник "side by side" в края и остров по средата. Размерите на стаята са 3.70 на 2.15. Искам да се допитам според вас нормално ли е за тази кухня да е 8900 или е прекалено висока цената?
Бъдете здрави!

Какъв материал е-дърво ли е?Дори и за дърво според мен е доста скъпа.И ние след няколко месеца ще правим кухня,но ние искаме от дърво,но сякаш не видяхме толкова скъпи.Ние сме се спрели на мебели Цвети и на Елеганс мисля,че беше в Троян.

Не, МДФ вратички и корпус от ЛПДЧ. Как точно ще обсъдите проекта с фирмата в Троян, имат ли офис в София?

# 307
Цвети имат. И още една фирма работи на добра цена с дърво - Оникс.  И те имат офис в София.

# 308
Бъдете здрави!

Не, МДФ вратички и корпус от ЛПДЧ. Как точно ще обсъдите проекта с фирмата в Троян, имат ли офис в София?

Според мен е доста скъпичко.По телефона или чрез имейл.

# 309
# 310
Долния ъгъл от шкафа под мивката ли го достигате и ползвате? Има ли някакъв механизъм или е без. Да си я ползвате с удоволствие!

# 311
  • Сливен
Долния ъгъл от шкафа под мивката ли го достигате и ползвате? Има ли някакъв механизъм или е без. Да си я ползвате с удоволствие!
Без механизъм е шкафа под мивката . Има кошче и е достъпен нормално.  С един рафт за препарата в глухата  си част .офф дали се изразих правилно . дано сте ме разбрали

# 312
Всъщност имах предвид долното ъглово пространство, което е до мивката - ако го ползвате как го достигате?

# 313
  • Сливен
Всъщност имах предвид долното ъглово пространство, което е до мивката - ако го ползвате как го достигате?
Ще направя снимка с отворена вратичка малко по късно

# 314
  • Сливен
Всъщност имах предвид долното ъглово пространство, което е до мивката - ако го ползвате как го достигате
Много лесно достъпно е мястото.ето и снимка
Скрит текст:

Специални благодарности на Шадоумен. За вниманието към детайла.  За ценните съвети. Получи се точно както го искахме. Благодаря.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:04 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт