Нашите кухни - 84

• 51 490
  • 787
  •   1
Отговори
# 285
Горните не са 60 см дълбоки, широки ще са. Дълбочината ще е 32-34см. Явно не съм се изразила правилно.

# 286
Горните не са 60 см дълбоки, широки ще са. Дълбочината ще е 32-34см. Явно не съм се изразила правилно.

Даже и не ми хрумна, че имаш предвид друго Simple Smile  То е някакъв нонсенс - горни шкафове с дълбочина 60 см Flushed

# 287
А аз защо реших, че горните шкафове ще са 60/60 см.? Сигурна съм, че няма кой да ми отговори. Laughing

# 288
Ето една шантава идея

# 289
А как се отварят? Едновременно две ли трябва да се отворят за да се стигне до даден рафт?

# 290
Долните на ляво и дясно а горната  на горе

# 291
  • Варна
Благодаря, момичета! Аз съм 170 см висока, за челна среща има вероятност ))).
А как болиии! Точно в челото!

Аз затова, освен, че много обичам форми издължени по хоризонтала направих кухнята с клапващи горни. Новата ще е пак с такива, когато събера финансите, че все излиза нещо.

# 292
Долните на ляво и дясно а горната  на горе

Това е логично, имах предвид друго. Понеже рафтовете вътре са успоредни линията на някой рафт пресича косите линии на две вратички. И за да извадиш нещо трябва да разтвориш едновременно 2 или 3 врати ( за най-горен рафт). Не знам колко е удобно, трябва да се види на място.

# 293
  • Варна
Здравейте, предстои ни обзавеждане на апартамент, който в момента се строи (ВиК е прекарано, до края на месеца ще са готови и с ел. инсталация). Иска ми се малко помощ относно разпределението на кухнята, че май искам твърде много неща Sweat Smile Височината на помещението е 2,65м, като цяло искам да се обособи П-образна кухня (с малък барплот), и фурна с микровълнова да са в колона. Съответно да не са до хладилника. Под прозореца са изведени ВиК за мивка и съдомиялна. Бих се радвала на вашите идеи Simple Smile (меката мебел няма да е по средата на стаята, ще е изнесена към долния десен край на стаята, вратата към балкона ще е само една, откъм меката мебел)

Скрит текст:

# 294
Черна станция стр. са перфорирани и можеш да променяш положението на рафтовете
ето

# 295
ОК, сега се вижда ясно. Интересен дизайн, но не е удобно и практично за мен.

# 296
Здравейте, предстои ни обзавеждане на жилище. Търсим си фирма, която да изработи кухня подобна на тази от снимката, като бюджета ни е около 7000-7500 лева. Досега получихме две оферти едната е за 8900 с монтаж, а другата само по раззмер и форма ни казаха 6000/става въпрос за Filo/ . Кухнята ще е Г-образна с хладилник "side by side" в края и остров по средата. Размерите на стаята са 3.70 на 2.15. Искам да се допитам според вас нормално ли е за тази кухня да е 8900 или е прекалено висока цената?
Бъдете здрави!

# 297
Аз не виждам как ще побереш таква кухня, хладилник и остров в стая с тези размери.

# 298
Аз не виждам как ще побереш таква кухня, хладилник и остров в стая с тези размери.

Здравейте, реално размерите на острова и броя шкафове е съобразен с наличното място. Острова ще е малък около 1-1.20м.
Прикачвам снимка ориентировъчно на проекта.

# 299
Проектът не излиза нещо. Долни шкафове 60 см, място за минаване около острова 100 см (по 50 см от двете страни, и това е абсолютен минимум) станаха 160 и за острова остават 55. Така се вмества, ама не мисля, че ще е комфортно.

А цената зависи от материал, механизми, плот и много други неща. Плотът и гърбът влизат ли в цената? Питам, понеже аз само за технически камък съм дала близо до вашата сума. Отделно мебелите, от делно уредите. То ако купиш скъпи дръжки по 15-20 лева само те излизат 300-400 лева.  Та, трудно е да се каже. Ако е само за "дървенията" е много. Ако е и с плотовете и гърба е ОК, зависи от какъв материал са плот и гръб.

Общи условия

Активация на акаунт