На пазар във Варна - тема 59

• 37 222
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • ВАРНА
Е отиваш на стадион Локомотив  - преди пожарната - срещу Марешки бензиностанцията....там тренират много спортове.

# 121

Търся и подобна рокля/туника, никъде по магазини не съм виждала.

Такъв тип туника, но черна гледах в магазин Bliss. Вижте във ФБ страницата им и направо може да им пишете да Ви кажат в кой от магазините я има.

# 122
  • Варна
Много съм доволна от посещението на магазинчето за турски перилни препарати във двора на фабрика Хр. Ботев. Работят и в събота. Миришеш на воля омекотители.
Може ли някакъв ориентир къде се намира по-точно този магазин, не мога да си го представя откъде се влиза?

# 123
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Разбира се. Ако караш с кола по Т. Влайков посока от училище Елин Пелин към овално то кръгово Simple Smile. Подминава светофара на училището, караш, от лявата ти страна са блокове, а от дясната са къщи. Като свършат блоковете от ляво има една пресечка. Веднага след пресечката има вход за автомивка-това пак е в лявата страна. Влизаш в през входа на автомивката и веднага вляво има будка с пазач. Попитай го и ще ти посочи магазинчето. Автомивката се намира във вътрешен двор на фабриката Хр. Ботев ако не се лъжа. Има къде да спреш с колата, това не е проблем. Дано ме разбра?

# 124
Обсъждаше се скоро - Аквапарковете. Някой със скорошно наблюдение близо около Варна може ли да даде мнение?

Има ли сервиз за мобилни телефони някъде в кв. Виница от който да сте доволни?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 10:42 от Реа

# 125
  • Варна
Някой знае ли дали градският транспорт във Варна ще премине изцяло към билетната система? Че в момента работи едновременно и с кондуктори и много дразни. А те са нахални, изнервени и се карат на хората.

# 126
  • Deutschland/HE
А тези апарати толкова бавно работят Sad Не може да кажеш, че искаш три билета, трябва да се купува билет по билет и това отне повече от 5минути с връщане на рестото за всеки билет... Идеята е много хубава,но изпълнението куца Sad

# 127
  • Варна
А тези апарати толкова бавно работят Sad Не може да кажеш, че искаш три билета, трябва да се купува билет по билет и това отне повече от 5минути с връщане на рестото за всеки билет... Идеята е много хубава,но изпълнението куца Sad
За това има машини и на спирките, да се купи от там предварително, като се гледа на таблото кога идва автобуса.

# 128
  • Варна
Мда, и да гледаш в продължение на 15 минути, че автобусът ти ще дойде до 4 мин, ако изобщо има табло на спирката и покаже автобусът, който чакаш.

# 129
  • Deutschland/HE
На спирките извън града не видях машини и нямаше как да си купя билет (връщането беше от спирката на Слънчев ден), а няма и табели.

# 130
Какви сте оптимисти? Къде са тези машини, ел. табла...
Аз не бях ползвала градски транпорт от миналата есен. Че те дори металните табла с номерата на автобусите липсват, спирките нямат табели с имената, никакво инфо за разписание. С новите булеварди не се ориентирах, питах на спирката хората кои линии минават, срам, но хванах автобус в обратна посока Smiley В автобуса  ел. таблото с маршрута и спирките е изключено, докато се ориентирам...
И това е Градски транспорт на Туристически град Варна!?  Къде потънаха парите - интегрираха ги в нечий джоб Wink

# 131
  • Варна
Нищо не работи ефикасно. Но усвоиха евросредствата успешно. Скоро няма да разчитаме на автоматичната система.

# 132
  • Варна
Обсъждаше се скоро - Аквапарковете. Някой със скорошно наблюдение близо около Варна може ли да даде мнение?

Има ли сервиз за мобилни телефони някъде в кв. Виница от който да сте доволни?

Аз бях питала за аквапарка Simple Smile Ходихме на Албена и момчето остана много доволно. Нямам почти никакъв опит с аквапарковете и не мога да направя сравнение с други места, но като някакъв вариант за разнообразие в края на лятото си е ОК.

# 133
  • Варна
Търся такава лейка и цената е идеална, но последно като бях в Практикер (снимката е от сайта им), нямаше такива.
Да сте виждали някъде?

# 134
  • ВАРНА
Подобни лейки съм виждала на Колхозен пазар в домашните потреби намиращи се на уличката на Била,към Рибната борса.

Общи условия

Активация на акаунт