На пазар във Варна - тема 59

• 37 224
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Два размера такива лейки има в Кауфланд. Малката, 4 л - 4.90 лв.
По-голямата е може би с двойна вместимост и около двойна цена.

# 136
  • ВАРНА
Здравейте,моля за съвет - ще ходим в Делфинариума, как стои въпросът с паркирането там ?

# 137
Добро утро, може ли да ми препоръчате от къде мога да намеря стойка за торта и мъфини? Simple Smile

# 138
  • Варна
Хора, трябва да се смени целия механизъм на казанчето на тоалетната. Трябва ми майстор. Купила съм механизъм, но не ми се ще да разбутвам сама, че ще прецакам нещо.

# 139
Здравейте. Имам нужда от някоя друга блузка с къс ръкав - изчистени и едноцветни тип "basic" на нормална цена. Дали може да има още някакви в моловете от летните модели (Мохито, Ризървд и подобни) или са обрани? Благодаря!

# 140
Колежка си беше купила тениски по 2.90 лв от Sinsay , аз все още  не съм ходила в този прословут нов Делта мол та не знам дали има още такива .

Но изглеждат много добре  за парите си .

# 141
Има все още навсякъде тениски.

# 142
  • Варна
Здравейте. Имам нужда от някоя друга блузка с къс ръкав - изчистени и едноцветни тип "basic" на нормална цена. Дали може да има още някакви в моловете от летните модели (Мохито, Ризървд и подобни) или са обрани? Благодаря!

Намираха се миналата седмица, даже си накупих няколко тениски от различни магазини - Ризървд, Синсей, Хауз.. на цени до 5 лв. Но предимно са с картинки, надписи. Съвсем изчистени може да видиш в Синсей и Ню Йоркър.

# 143
  • Варна
Хай, за пореден път ще препоръчам моето ВиК
088 878 6536-Васко

# 144
  • Варна
Записан! Благодаря Simple Smile

# 145
  • Варна
Здравейте, някой виждал ли е някъде да продават готово пълнозърнесто тесто за пица☺️😇

# 146
Здравейте, някой виждал ли е някъде да продават готово пълнозърнесто тесто за пица☺️😇
Доминос, дето са в Делта планет, продават и тесто и имат и пълнозърнесно.

# 147
  • Варна
Доминос, дето са в Делта планет, продават и тесто и имат и пълнозърнесно.

Наистина ли?? Ехааа, как не съм разбрала, много благодаря!

# 148
Още на тема тениски: ткъде да си взема някакви по-джиджани тениски и блузи с декорации, различни от обикновен принт… и все пак да не са безумно лъскави и да не струват седмичен надник Grinning Предпочитам офлайн.

# 149
  • Варна
Още на тема тениски: ткъде да си взема някакви по-джиджани тениски и блузи с декорации, различни от обикновен принт… и все пак да не са безумно лъскави и да не струват седмичен надник Grinning Предпочитам офлайн.

Така по описание изобщо не разбрах какво търсиш. Grinning Дай някаква примерна картинка.

Общи условия

Активация на акаунт