На пазар във Варна - тема 59

• 37 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Някой знае дали вече приемат торби с дрехи в ХМ ?
Да, излезе ми реклама във фейса.

# 241
  • ВАРНА
Не знам какво представлява софийската Икеа - но  тази новата в Делта Планет Мол е  почти пълно копие магазина на Джъмбо Варна...или казано по друг начин след Джъмбо на второ място по огромност е Икеа Делта Планет.   И домашните потреби и дреболии са в пъти повече от миниатюрната стара Икеа.

Не виждам и смисъл да продължава да работи старата че и на 200 метра една от друга.

# 242
  • Варна
Откъде пък измисли това сравнение с Джъмбо? Thinking

# 243
Трябват ми наистина домашни пилета, без да са надрусани с антибиотици. И влизам в порочния кръг, че ако някой ги гледа за продаване, може би няма да е разумно и рентабилно да остави оцеляването им в Божийте ръце.... Thinking

Гледала ли си във ФБ групата Свободен Хранителен кооператив? Купували сме, но отдавна и не мога да препоръчам определен производител.
Въобще пък не ми вдъхва доверие тая работа.... то май моето е кауза пердута...

# 244
Някой знае дали вече приемат торби с дрехи в ХМ ?
Аз нали питах тук преди месец, после ходих на място, просто имах време за губене и питах, казаха ми,  че в края на септември.

# 245
А старата Икея, до Декатлона дали ще остане, или ще я затворят.
Най вероятно ше я затворят,ако не са го направили вече. Преди десетина дни бях там и беше на 80% изпразнена.

# 246
Халати поръчвам от сайта Havlia.com. Това е заводът JSC Казанлък.
https://havlia.com/mujki-halati
Оттук поръчвам и цветните детски халати, които в Сладури са на двойна цена.
Ето такъв халат на същата марка взех на дъщеря ми преди около два месеца от магазин Мадара
https://havlia.com/damski-halati/halat-leaf-svetla-lila-711

И цената беше сходна ,със същата шарка си накупих и различни размери хавлии,имаше голямо разнообразие на цветове,марки,халати мъжки и дамски имаше голям избор.

# 247
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тази вечер минах покрай старата Окея в 19,30 и беше затворено, а пишеше, че работят до 20ч.

# 248
Можете ли да ми препоръчате магазин за официални рокли на прилични цени?

# 249
Здравейте, най вероятно е повтарян въпрос, но съм в движение и не мога да ровя, освен офис 1 къде мога да увия учебници с машина, прозрачно фолио? Благодаря и се извинявам!

# 250
  • Варна
Книжарница Магика на пазарчето в Чайка и борсата им майка на улица Русе, срещу входа на Синия пазар, на ъгъла се пада.

# 251
  • Варна
На улица Охрид, до жп гара, има една книжарница. Там правя на моята дъщеря. Но днес работят до 14,00. Не знам дали ще ти свърши работа.

# 252
  • Варна
Можете ли да ми препоръчате магазин за официални рокли на прилични цени?
Ще ти напиша един странен магазин в който не съм ходила, но виждам снимки на роклите, които момичетата си купуват от там и обсъждат магазина, че имало съкровища и страшни попадения в него.

Mercari в Мол Варна. Не е магазин само за официални дрехи. Аз така и не съм ходила, но като чета в темата Нови придобивки в гардероба, ще трябва.

# 253
  • Варна
Трябват ми наистина домашни пилета, без да са надрусани с антибиотици. И влизам в порочния кръг, че ако някой ги гледа за продаване, може би няма да е разумно и рентабилно да остави оцеляването им в Божийте ръце.... Thinking

Гледала ли си във ФБ групата Свободен Хранителен кооператив? Купували сме, но отдавна и не мога да препоръчам определен производител.
Въобще пък не ми вдъхва доверие тая работа.... то май моето е кауза пердута...

Аз купувам от там пилета, зайци и др неща и съм доволна. Купувала съм от различни хора и не мога да дам препоръки. Има производители, които не всеки път дори си обявяват пилетата, защото просто са малко на брой.
Пробвайте да си намерите някоя баба на село и пак няма да имате гаранция тя с какво ги храни и тн.

# 254
Момичета, кажете ми моля ви къде мога да намеря обущар, който шие маратонки от плат и часовникар. Само да не е в някой от моловете.

Общи условия

Активация на акаунт