На пазар във Варна - тема 59

• 37 371
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Антивирусни ми трябват, от медицинските, за предпазване. Няма да поръчвам от Китай:)

# 226
  • Варна
В Метро брошурите мисля че наскоро гледах.

# 227
  • Варна
Дами, трябва ми халат за баня мъжки (с качулка - каква е тази мода напоследък да са без?) идеи от къде да взема - Енглиш Хоум, Дилиос и т.н. съм ги прегледала без качулки са. Само до Мерто не съм се разходила за сега.

# 228
  • Варна
В Айко има халати с качулка. Цени около 80-90 лв.

# 229
В Мадара също.
Отдавна не съм ходила, за да знам дали още има такъв щанд, но на центъра, където са трите магазина за  втора употреба, пред този, който е вляво и на втори етаж, големият, имаше щанд с хавлии и халати, които са страхотни. Нашите са от там, но от преди 10 години. Много дебел хавлиен плат, като палта са.
Редактирам се, без качулки са, но хич не съм се замисляла, значи не ми липсва качулката.

# 230
Дами, трябва ми халат за баня мъжки (с качулка - каква е тази мода напоследък да са без?) идеи от къде да взема - Енглиш Хоум, Дилиос и т.н. съм ги прегледала без качулки са. Само до Мерто не съм се разходила за сега.
Има с качулка в едно магазинче до Стоматологията, има и чаршафи. Забравих как се казва марката. Имаха магазин и в търговския център срещу Бизнес хотела и на Червения преди спирката посока Окръжна болница. Не знам дали още работят. Когато и аз търсех с качулки - преди Коледа и трите работеха, но в крайна сметка поръчах от Силвия бед линен, по препоръка от някой от форума.

# 231
  • Варна
Халати поръчвам от сайта Havlia.com. Това е заводът JSC Казанлък.
https://havlia.com/mujki-halati
Оттук поръчвам и цветните детски халати, които в Сладури са на двойна цена.

# 232
  • Варна
Много благодаря на всички за отговорите

# 233
  • Варна
Хай, радвам се, че си доволна.
Наистина работи добре, почиства си даже и това за смешни пари.

Халати и аз поръчвам на JSC. Страхотни са!

Някой днес стигна ли до Икеа?
Колко е голям магазина? Колко е зареден спрямо софийския?

# 234
Трябват ми наистина домашни пилета, без да са надрусани с антибиотици. И влизам в порочния кръг, че ако някой ги гледа за продаване, може би няма да е разумно и рентабилно да остави оцеляването им в Божийте ръце.... Thinking

# 235
Трябват ми наистина домашни пилета, без да са надрусани с антибиотици. И влизам в порочния кръг, че ако някой ги гледа за продаване, може би няма да е разумно и рентабилно да остави оцеляването им в Божийте ръце.... Thinking

Гледала ли си във ФБ групата Свободен Хранителен кооператив? Купували сме, но отдавна и не мога да препоръчам определен производител.

# 236
Ходих до Икея преди да затворят. Минах набързо, само взех щори и нямаше време за разглеждане. Не е като софийския, но пак е голям . Определено ще се върна да си доразгледам, без да бързам

# 237
  • Варна
А старата Икея, до Декатлона дали ще остане, или ще я затворят.

# 238
  • Варна
Снощи и ние минахме през Икея да позяпаме. Имаше много хора. Не знам каква е софийската Икея, нямам база за сравнение.
Набързо обиколихме етажа със стоки, които могат да бъдат закупени веднага - домашни потреби, кухненски неща, сервизи, тенджери, чаши, отдел за възглавници и завивки, за щори, за офиса/канцелария, саксии.. Взехме някакви дреболии, как иначе Joy

Опашката на касата беше дългичка, но бързо се изнизваше - работеха 4 каси.
В ресторанта имаше опашка, там не сме ходили. И в мострената зала с мебели и кухни не сме влизали, но, предполагам, не е по-различно от първата Икея.

На входа раздаваха на всеки клиент по една голяма чанта Икея и талони за участие в томбола.

# 239
Някой знае дали вече приемат торби с дрехи в ХМ ?

Общи условия

Активация на акаунт