На пазар във Варна - тема 59

• 37 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Хора, не сме излизали на бар от времето на динозаврите. Grinning Дайте актуално инфо моля, някое приятно място, да не е върла чалга,примерно нещо като Гардъна.
На нас любим ни е Брик ,срещу ФК.Има изпълнители и от девет почват да пеят до полунощ някъде.Пак зависи кой пее,най-много харесваме Наско ,който спечели Гласа миналата година.Но като цяло е готина музика и обстановка.Другия е Скай бара на Черно море,но Брикчето е по-непретенциозно.
Ретрото на Чаталджа също ,за по-късен час ,Редрок на Аспарухово заради музиката само,но то си е механа с кухня.
Ние сме по рока,ходим на такива места,то от предпочитанията зависи,Планет примерно и Графити не е нашето.А и Дъ Руум срещу Бенита е хубаво вечер.

# 271
  • ВАРНА
Хора, не сме излизали на бар от времето на динозаврите. Grinning Дайте актуално инфо моля, някое приятно място, да не е върла чалга,примерно нещо като Гардъна.

Ред Рок Аспарухово плаж - открит е директно  на пясъка
  и  Ред Рок Чаталджа - затворен зимен.....

на летния - аспаруховски Ред рок има и рок  концерти петък и събота вечер 20.00 часа.

Механа - кръчма с рок насоченост е!

Убийствени пикантни миди правят!

# 272
Да докладвам за Джъмбо. Отидох днес към 19:30 ч. Паркинга беше фул, но вътре съвсем нормално. Имаше всичко, на касите бързо се минаваше.

# 273
Благодаря за идеите! А някое място, където не преобладава рок- а?

# 274
Благодаря за идеите! А някое място, където не преобладава рок- а?
Само е Редрок преобладава от изброените,както и Ретро на Чаталджа.В другите барове,които съм писала има БГ ,модерна музика,рок ако е е мелодичен и супер популярни парчета,пр.Бон Джоуви,Скорпионс и т.н.,не е жица.

# 275
Аха, сега разбрах Grinning благодаря за идеята за Брик. Не сме ходили. Тъкмо го разръчквах Grinning

# 276
  • Варна
Има някакво заведенийце на Червения, много закътано, казва се май Ред. Някой да е ходил? Съществува ли още и как е вътре?

# 277
Хайче, това Ред не е ли затвореното Ред Рок? Скоро не съм ходила и не знам дали бачка обаче.

# 278
  • Варна
Не, новия Ред Рок е на Чаталджа. Аз говоря за една незабележима врата на спирката на 20 номер на Червения, за към кварталите.

# 279
Аз се сещам къде е. Преди десетина години, като бях в гимназията бях "попаднала" там. Беше голяма дупка...тогава.
Сега, мисля че не работи изобщо.

# 280
  • Варна
Не знам за лудница в мола и в Джъмбо , ама из града каква лудница стана с трафика втора сутрин направо ми е зле Grinning
Не съм посещавала Брик скоро, защото е прекалено пренаселено от край време там. Ако може да сложат масите една върху друга ще им е най-изгодно ! Супер тясно, а зимата да не говорим какъв димилник е !
Долу все още работят заведенията - Ментол, КУба, Кубо пробвайте тях.

# 281
Знаете ли сервиз, където да погледнат четка за зъби  Sonicare ( Philips) защо не работи....

# 282
  • Deutschland/HE
Пиши на оторизирания сервиз на  Филипс.  Според мен не подлежат на ремонт и докато са в гаранция най-вероятно ще ти я сменят.

# 283
Ами  тя не е в гаранция , доста е стара поне 3 години .
А не пазя бележки и подобни .
Май ще се наложи нова.....

# 284
  • Варна
Момичета и момчета, не знам дали тук е подходящо... Ако не е, със сигурност ще изтрият поста, но се обръщам към всички с молба...
Снощи се е случил инцидент, в който сериозно е пострадал мой близък.
http://www.moreto.net/novini.php?n=426181
Моля, ако имате възможност, помогнете и споделете!
Благодаря предварително на всеки, който има възможност и желание да се отзове!

Общи условия

Активация на акаунт