Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Безупречен и чист дом – мисия възможна с продуктите на ACE!

 • 8 129
 • 362
 •   2
Отговори
 • Мнения: 4
Замисляли ли сте се, че почистването може да бъде не само досадно задължение, но и истински разтоварващо занимание? Все повече хора избират да разпуснат от ежедневния стрес с кратко почистване, което не само ще направи дома ни по-приятен, красив и уютен, но и ще подреди мислите ни.

Ще споделим с вас някои интересни идеи и трикове, които ще облекчат домашната работата и ще направят почистването на дома по-лесно и приятно, а резултатите – безупречни!

🧽 Добрата организация е изключително важна за поддържане на чистота у дома. Създайте си собствена рутина да почиствате определени зони на дома си за кратко, но всекидневно. По този начин ще спестите време и няма да се налага да го правите основно и с часове всяка седмица. Старайте се винаги да почиствате след себе си и да връщате предметите на тяхното точно определено място.

🧽 Чистотата в някои помещения на дома, например в банята и кухнята, са от първостепенно значение – винаги ги почиствайте с приоритет, за да гарантирате безупречна хигиена и безопасна среда на семейството си.

🧽 Комбинирайте почистването с любимо занимание като слушане на аудио книга или любима музика. Ще приключите с почистването много по-неусетно, ако създадете дори специален плейлист с любимите си песни.

🧽 Обзавеждайте дома си минималистично – колкото по-малко или изчистени декорации имате, толкова по-лесно ще може да се справите с ежедневните замърсители. Минимализмът у дома създава усещане за лукс, уют, спокойствие и хармония.

🧽 По време на почистване не забравяйте да отворите прозорците си за доза слънчева светлина и по-свеж въздух в помещенията.

🧽 Избирайте подходящите препарати за почистване и винаги ги съобразявайте с различните повърхности и помещения.

В следващите четири седмици ще ви представим нашата богата гама от почистващи препарати ACE, които ще внесат перфектна и безкомпромисна чистота в дома ви.

Специален гост на кампанията е sweet_maniche, която ще ви разкаже по-подробно как почиства дома си, каква е нейната специална рутина за безупречен и уютен дом, както и подробна информация за всеки един от продуктите на ACE.

Разбира се, за вас, които ще се включите в темата със своите коментари – също ще има награди! На 28 юни ще изтеглим 12 потребители, които ще спечелят комплект с продукти ACE.Pushpin За да участвате в играта, е необходимо да оставите коментар в темата дали почистването за вас е по-скоро досадно задължение, или го правите с удоволствие?

Pushpin Кои са вашите хиртинки и съвети, за да поддържате дома си чист и приветлив? Слушате ли специална музика, или може би имате специално облекло? Oчакваме вашите размисли и страсти по темата, за да докажем, че мисията "безупречен и чист дом" е 100% възможна!


Къде може да откриете продуктите на ACE в търговската мрежа?
🛒 ACE Ultra Gel и ACE универсален спрей: Metro, Kaufland, Billa, DM, CBA, Fantastico, Hit, Lexi, Lilly, Praktiker
🛒 ACE Ароматизатор за тоалетна: Metro, Kaufland, CBA, Fantastico, Hit, Lexi
🛒 ACE Мус с белина и обезмаслител: Metro, Kaufland, CBA, Fantastico, Hit, Lexi, T-Market
🛒 ACE Спрей за кухня и баня: CBA, Fantastico, Hit, Lexi
🛒 ACE Препарат за котлен камък: Metro, Kaufland, Billa, CBA, Fantastico, Hit, Lexi, Lilly, Praktiker


Вижте Общите условия на играта ТУК.


Прочетете всички постове на sweet_maniche за продуктите на ACE:
1 2 3 4 5 6

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 10:42 от Редактор**

# 1
 • Мнения: 1 139
Обичам да чистя, но не винаги съм в настроение за това. Мръсотията я ненавиждам, затова се старая да поддържам чисто, за да не се налага често да чистя основно.

# 2
 • Плевен
 • Мнения: 644
Чистенето за мен не е удоволствие, а необходимост. Старая се с хитринки и хубави препарати да си улесня чистенето, за да мога да се отдам на по-приятни занимания...

# 3
 • Мнения: 443
Обичам да чистя, когато съм на кеф. По принцип обичам чистотата и се стремя винаги да бъде почистено и подредено у дома, така не ми се налага да правя дълги и уморителни цялостни почиствания. Предпочитам при почистване да използвам природни препарати, а не такива пълни с химии, които да ме задушават. Най-лесно почиствам, когато съм сама вкъщи - пускам си музика и превръщам чистенето в удоволствие.

# 4
 • Мнения: 91
Почистването на дома ни за мен е по-скоро приятно занимание, отколкото досадно задължение.

# 5
 • София
 • Мнения: 1 044
Изобщо не обичам да чистя, ама си е необхосимост. Хитринки точно нямам, но гледам да използвам хубави препарати, с които да си улесня чистенето.

# 6
 • Veliko Tarnovo, Bulgaria
 • Мнения: 591
Не обичам да чистя, но се налага. Обикновено си пускам музика, ползвам качествени препарати, с които почистването е по-лесно.

# 7
 • Мнения: 429
Чистя всеки ден,обичам да чистя  и да слушам музика 😁
Налага ми се да чистя даже по няколко пъти в деня ,имам една малка принцеса на 1г и 6м която доста цапа и разхърля,така че доста чистя ☺️

# 8
 • Мнения: 606
Чистенето е досадно задължение за мен, защото го правя ежедневно. Помагам си като ползвам робот прахосмукачка, а след него аз минавам за основно почистване. Слушам музика винаги, когато чистя. С чистенето всеки ден си спестявам усилията, които биха били нужни да приложа, ако чакам да се замърси повече дома ми.

# 9
 • Пловдив
 • Мнения: 8 488
Мразя да чистя, много ми е неприятно и досадно. Нищо не може да превърне извършването на тази дейност в удоволствие.
Улеснявам си работата с препарати. Любими са ми тези, които се напръскват, леко тръкваш и изплакваш.

# 10
 • Мнения: 2 456
Не обичам да чистя, правя го по задължение. Но си пускам радио и по - леко минава. И гледам да няма никой вкъщи, защото е изнервящо, когато има хора край теб, които те саботират и все искат нещо. 😉

# 11
 • Мнения: 4 218
Обичам да е чисто у дома. Основната грижа за това е моя. И не бих определила еднозначно, че чистенето за мен е приятно или досадно занимание. Всеки път е различно, моето настроение е различно, времето и другите ангажименти, които ме притискат също определят дали ще чистя с удоволствие или ще ми е досадно припряно. Понякога слушам музика, докато чистя. Слагам слушалките и тогава чистенето е удоволствие.

# 12
 • Мнения: 21 639
1. За да участвате в играта, е необходимо да оставите коментар в темата дали почистването за вас е по-скоро досадно задължение, или го правите с удоволствие?
Уж съм дева-чистница, ама чак с удоволствие да го правя, по-скоро - не. Чистя, да, приятното идва след неприятния процес на чистене, хубаво е, когато си почистил качествено с подходящите препарати.

2. Кои са вашите хиртинки и съвети, за да поддържате дома си чист и приветлив? Слушате ли специална музика, или може би имате специално облекло? Oчакваме вашите размисли и страсти по темата, за да докажем, че мисията "безупречен и чист дом" е 100% възможна!
Нямам определен ден за чистене, правя го, когато преценя, че има нужда. По-лесно ми е да поддържам, отколкото да правя основно почти чистене на периоди от време. Да, пускам музика или филм, който по-скоро слушам и поглеждам от време на време. Облеклото - дънки и тениска, с такова ми е удобно.
Чистя, приятно ми е да е чисто около мен, но в никакъв случай чистенето не ми е някаква фикс идея.

# 13
 • Мнения: 1 814
Досадно занимание е за мен. Хитринката е да не цапаш по възможност или да почистваш веднага.

# 14
 • Мнения: 27 555
Обичам да чистя. Единствено миенето на прозорци ми е драма. Моята хитрост е да чистя ежедневно. Така поддържането на чистота става бързо, с лекота и без много усилия.

Общи условия

Активация на акаунт