На пазар във Варна - тема 59

• 37 419
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Deutschland/HE
Alethea, потърси официалния сервиз на Филипс и ги питай, може пък да могат да я оправят.
Ние вкъщи всички сме с такива четки+зъбен душ.

П.С. На сина ми четката се развали, беше в гаранция, пратихме я и ни върнаха нова, но не живеем в България и се надявам това да е практика на марката ца цяла Европа.

# 286
Извинявайте, ако въпросът ми не е за тук, но не се сещам къде да попитам на друго място.
Дали има някой, който живее около Ботевата градинка, та да каже от кой  тв и интернет доставчик е доволен. На А1 сме, но взеха много да ме дразнят, а договорът изтече и сега е моментът да ги сменим. Ако има с кого въобще.

# 287
Ние сме до Ботевата. На Виваком сме, доволни сме.

# 288
  • ВАРНА
М САТ Кейбъл Варна

# 289
До Ботевата сме. Вива Ком ползваме дълги години и сме доволни.

# 290
  • Варна
В книжарница Хирон, която е във Владиславово , продават ли учебници 2-ра употреба ?

# 291
  • Варна
Я кажете кабинка за снимки в района на Младост. Има ли изобщо?

# 292
В Делта планет има, като се влезе от нивото на паркинга, до асансьора

# 293
  • Варна
Подобни чорапи тип терлик (да не се виждат при носене на маратонки), откъде купувате читави, че да не се свличат от петата?

# 294
  • Варна
Поръчвам от Некст, Х&М, Манго. Последните си купих от Уайкики, но в Турция на цена 1,80 лв за три чифта. Имат силикон, за да не се измъкват от петата. Може и в нашите магазини да имат.

# 295
  • Варна
Такива терлички от Пирин хил. Направиха магазин на Владислав, малко след пощата в посока Тракия. Обаче след време силиконът им заминава и се свличат и те, но две години изкарват.

# 296
  • Варна
В книжарница Хирон, която е във Владиславово , продават ли учебници 2-ра употреба ?
Миналата година имаше, мисля че и сега има. Постоянно има опашка.На пазара също има, точно до закуски те.

# 297
  • Варна
Миналата година имаше, мисля че и сега има. Постоянно има опашка.На пазара също има, точно до закуски те.

Благодаря Flowers Hibiscus  Тази книжарница до закуските има ли име ? Ходила съм на пазара , но не съм от района и трудно се ориентирам.

# 298
Подобни чорапи тип терлик (да не се виждат при носене на маратонки), откъде купувате читави, че да не се свличат от петата?

От Пепко са много хубави,2 лв е чифта и са дълбоки на петата,но не се вижда,не се свличат.Имам и от лидъл като бяха пуснали ,също са хубави.
От За-За съм взимала по 5 лв чифта и много бързо се протриха и изтъняха.

# 299
  • Варна
Не няма име. То не е точно книжарница.Между ключаря и закуски те. От вънка има разни топки и джунджурии.Питайте там, ще ви кажат.

Общи условия

Активация на акаунт