На пазар във Варна - тема 59

• 37 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Да ,точно те.
А магазините са единия до Дъглас,другия срещу Уайкики,ама техните имена не ги знам.

# 316
  • Варна
Срещу Харамията Петрол е точно е пейнтбол игрището....доста голямо е.
Благодаря, мъжът ми днес ходи,  но всичко било запустяло, комшиите по място казали че отдавна не работело.. Продължавам да издирвам нещо за 15г девойка, която не си пада по барове, както повечето набори.. Sad

# 317
  • Варна
Escape room? Нямам идея дали ще се хареса за рожден ден, а и там участниците са до 5.
В гугъл излизат Екшън Парк, Варна картинг и др. за пейнтбол, има телефони на сайтовете им.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 21:17 от tina_vn

# 318
  • Варна
Продължавам да издирвам нещо за 15г девойка, която не си пада по барове, както повечето набори.. Sad
Може би ако ни насочиш по какво си пада.. Simple Smile

Една идея: https://rockschool.bg/bg/blog/rockschool-rojden-den-i-vyv-vashija-dom

# 319
  • Варна
Продължавам да издирвам нещо за 15г девойка, която не си пада по барове, както повечето набори.. Sad
Може би ако ни насочиш по какво си пада.. Simple Smile

Една идея: https://rockschool.bg/bg/blog/rockschool-rojden-den-i-vyv-vashija-dom
Ако и тя знаеше със сигурност какво иска ...  Simple Smile Да не занимавам всички,  благодаря все пак

# 320
Нищо, че сме далече от темата. Нали е важно да си помагаме. Та, за рожденния ден на девойката давам идея за едно пуул парти? Не зная на коя дата е, но идната седмица я дават топла. Похвалиха ми някакъв басейн до Кауфланд Бриз, обаче какво е, що е- не зная. Simple Smile

# 321
Да препоръчате добър ортопед травматолог за Варна ? Вече 2месеца имам болки в стъпалото на възглавничките,май съм направила травма след едно бягане с кофти маратонки и искам да си направя преглед,благодаря !
Мой съвет е да не се лъжите и да си записвате час при Момчил Георгиев. Лекува мен,майка ми и съпруга ми за различни болежки по един и същи метод ,и с едни и същи лекарства. В крайна сметка ,като не се справи праска кортикостероидните инжекции. В последствие чух много лоши отзиви от медицински персонал за него.Опашките са ужасни,славата му се носи в нета , но дали си заслужава......за мен категорично-не.                                                      А да попитам някой виждал ли е някъде голямо разнообразие на цветове мебелни плоскости,като изключим Айсберга,защото там няма цвета който търся?

# 322
  • Варна
Роси до Стилекс, под Ай Ви Сейлингс.

# 323
Здравейте.
Знаете ли дали аутлетите на Пикадили парк работят. Имаше и Адидас отсреща. Последно като ходих не работеха.
Благодаря!

# 324
  • Под Слънцето
Хора, издирвам ножче за месомелачка от старите модели, номер 10. На някому да се е  случвало да търси и да е намерил? Проверих Вулкан- имат- но не пасва.
Домашни потреби - къде има заредени?
Ще ви бъда благодарна за съвети, че е спешно.
Благодаря!

# 325
  • Варна
Хора, издирвам ножче за месомелачка от старите модели, номер 10. На някому да се е  случвало да търси и да е намерил? Проверих Вулкан- имат- но не пасва.
Благодаря!
Мисля, че няма никъде. Майка ми и тя търси. Пробвай някъде да ти, го наточат.Аутлета в Пикадили парк работи.

# 326
Да препоръчате добър ортопед травматолог за Варна ? Вече 2месеца имам болки в стъпалото на възглавничките,май съм направила травма след едно бягане с кофти маратонки и искам да си направя преглед,благодаря !
Мой съвет е да не се лъжите и да си записвате час при Момчил Георгиев. Лекува мен,майка ми и съпруга ми за различни болежки по един и същи метод ,и с едни и същи лекарства. В крайна сметка ,като не се справи праска кортикостероидните инжекции. В последствие чух много лоши отзиви от медицински персонал за него.Опашките са ужасни,славата му се носи в нета , но дали си заслужава......за мен категорично-не.        

Подкрепям! С две ръце . Не исках да пиша ама сме потърпевши с мъжа ми. Виж за Ганчев мога да дам глас За , имаме операциимпо ръцете с мъжа ми, но не знам дали той нсе занимава с крака.

# 327
  • Под Слънцето
Хора, издирвам ножче за месомелачка от старите модели, номер 10. На някому да се е  случвало да търси и да е намерил? Проверих Вулкан- имат- но не пасва.
Благодаря!
Мисля, че няма никъде. Майка ми и тя търси. Пробвай някъде да ти, го наточат.Аутлета в Пикадили парк работи.

Не става- мама го е увила във вестника заедно с люспите от доматите и е заминало безвъзвратно в казана. А боклука е извозен... Без да иска, разбира се.

Та има по Вулканите / както споделих/ , но не влиза на квадрата . Уж си е стандартна. Не знам дали има по това време на битака още продавачи да запаля колата натам...

# 328
  • ВАРНА
На Колхозния пазар по улицата срещу Била точно до бариерата на паркинга има бараки за мотики,сапове други режещи и остри предмети.Там съм виждала от старите руски мелачки за месо и купувала аксесоари за тях.Възможно е и ножчета да имат.

# 329
  • Варна
Топси пробвай на битака.Там ще има.

Общи условия

Активация на акаунт