На пазар във Варна - тема 59

• 37 388
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Моля ви, търся спешно неща за тийн с  анимета - тениски, суитшъри, дрънкулки, фигури..... Знам ли аз какви щуротии може да има с анимета Frowning1 трябва ми за подарък
Проверете в На Тъмно =)

# 406
Моля ви, търся спешно неща за тийн с  анимета - тениски, суитшъри, дрънкулки, фигури..... Знам ли аз какви щуротии може да има с анимета Frowning1 трябва ми за подарък
Може би в Пулсар в Гранд мол,там има фигурки,тениски,чаши и тем подобни на известни герои не само от игри ,а и от филми.Купувах някакви фигури с големи глави  на герои.

# 407
  • Варна
Не се смейте, но от време оно имам две чаши за кафе от ОМВ, ето от този тип.

Скрит текст:

Вчера счупих едната и много ме е яд, перфектни са ми за кафето. Малко шантав въпрос, но знаете ли дали от някъде могат да се купят такива? Не искам да крада Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 408
Аз харесвам портмонетата на Parfois и Stradivarius. А последните ми 2-3 са поръчани от алиекспрес. Там има много хубави, ако ти се чакат.
И аз поръчвам на дъщеря ми от Алито. Би ли показала от кои си доволна?

Хайче, за чашата бих отишла в някое ОМВ и бих говорила с управителя. Или ще подари или ще си купиш. Чиста работа. Ако те е срам, аз мога да го направя Grinning

# 409
  • Варна
Сега се сетих, че на едното омв работи една майка на дете от градината на дъщерята. Ще взема да намина и да попитам. И без това трябва да зареждам моторетката.

Моето сегашно портмоне също е от китайците и не ми е проблем да почакам, но изработката им не е много на ниво. Това се скапа за една година, а аз съм човек на навиците и обичам да ползвам вещи дълго време. Ще ми се тоя път да взема някое по-здраво Simple Smile

# 410
BGN 13.14  51% Off | Small Lady Walet With Zipper for Girl Female Women Wallet Purse Card Money Bag Coin Holder Partmone Femme Short Coughs Penezenka
https://www.aliexpress.com/item/4000361095077.html?

Това имаме със сестра ми от около година, още се държи (не си спомням дали това беше продавачът, тя ги поръчва). Имам и две в голям размер от там, но не ги откривам. Сега съм си харесала още две малки, по-удобни са ми. 
BGN 5.87 | Women Wallets Small Fashion Brand Leather Purse Women Ladies Card Bag For Women 2020 Clutch Women Female Purse Money Clip Wallet
https://www.aliexpress.com/item/32958526739.html?

BGN 11.75  44% Off | Luxury Leather Short Women Wallet Many Department Ladies Small Clutch Money Coin Card Holders Purse Slim Female Wallets Cartera
https://www.aliexpress.com/item/33013152758.html?

# 411
  • Deutschland/HE
Хай, имах едно портмоне купено от един магазин за чанти на ул. 27 Юли, точно под бюрото на Стринг, издържа повече 7-8години и го махнах само, защото ми омръзна. Лятото имаше много намалени портмонета на Морска гара, чудех се за едно, но моето портмоне е сравнително ново (2г.) и аз не обичам да ги сменям  и не го взех,
 за 30лв си бях харесала портмоне на MyWalit там.

# 412
Хай Спийд,на Бата са много здрави.Там ако плащаш с карта ДСК има намаление 10%.
И на Арт 93 бяха хувави,не съм влизала скоро,не знам как са технитв цени.

# 413
Аз на Арт имам портмоне, да чукна на дърво, вече 2-3та година е все едно както в първия ден. Но е подарък, не знам цената каква е, но ако се скъса, ще си потърся същото. Много съм доволна

# 414
От Арт и аз съм доволна, имам тяхно портмоне на поне 7-8г. все още е като ново, за съжаление ми омръзна до смърт и към момента не го ползвам. За подаръци съм взимала няколко и те не са мръднали (на близки хора са и имам наблюдение). На Арт лошото е, че са застинали някъде във времето моделите им не са мръднали от  още тогава, когато взимах моето, малко са ми скучни на мен.

# 415
  • Варна
Здравейте момичета, Дайте препоръки за удобни и здрави дивани. И ако може да са до 1200 максимум.
Мнения за Тедива и Лени стил от Добрич, ако може. Blush

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 15:00 от Nell999

# 416
  • Варна
Здравейте момичета, Дайте препоръки за удобни и здрави дивани. И ако може да са до 1200 максимум.Blush
вижте в руди - ан

# 417
В Айко бяхме харесали един малко над този бюджет,-1300 беше.Можеше да се направи и в ляво и в дясно късата част  и имаше доста цветове
Взехме от мебелната палата,защото беше същия на вид като тоя в Айко,но намален с 30% .Май е на силистренска фирма,за хотели произвеждали.
На Виденов има доста,имат и някои модели които са външно производство.
Ние търсихме диван много дълго,точно един размер трябваше да е,искахме и късата част да става на ракла,и да има голяма площ за спане за гости,да е с един подлакътник,много претенции имахме.

# 418
  • Варна
Аз съм с Виденов. Е няма такъв диван.А,често сменям мебели.Купихме същия и на синът ми по негово желание. Имала съм дивани от почти всички фабрики и обратно на това което се говори за качество, аз съм очарована.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 15:30 от Alatea

# 419
Здравейте момичета, Дайте препоръки за удобни и здрави дивани. И ако може да са до 1200 максимум.
Мнения за Тедива и Лени стил от Добрич, ако може. Blush
Аз имам диван,ъглов,на Лени стил,направен по поръчка от техен модел,но по мои размери и без подлакътници ,изключително добро попадение.
Руди ан са скъпчии.

Общи условия

Активация на акаунт