На пазар във Варна - тема 59

• 37 399
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, откъде бих могла да закупя фалшива (бутафорна) охранителна камера?

# 391
Дами,на мен ми трябва препоръка за добър хладилен техник,от който сте доволни ,благодаря!
И аз търсих преди няколко дни, но никой не се включи. Накрая се свързах с човек, който сме ползвали преди години и сме били доволни. 0887864513 - Митко, преди малко си тръгна 😄

# 392
  • Варна
Трябва ми сравнително голямо дамско портмоне, задължително с отделно място за монети, което да се закопчава здраво. Изобщо не държа да е естествена кожа. Давайте идеи. По сайтовете нищо не си харесах, а старото ми портмоне вече сдава багажа.

# 393
Parfois, и в Пепко има някакви .

Аз вече залагам на малки , последно Си взех някакви от Waikiki, New Yorker , Calliope.

# 394
  • Варна
В подлеза до катедралата има голям избор, портмонета, чанти, сакове. Има и евтини и скъпи.

# 395
От Гранд Гепард е моето,беше 20 ле,с цип о вътре с цип пак на джоба за стотинки.Голямо е,не обичам да ми се мачкат на две парите.

# 396
Дами, аз съм супер разочарована от "приятелки" и техните хиляди претенции и си търся компания за пазаруване и кафе. Не ме интересува външен вид, години, семейно положение, нищо - просто други жени, с които да излизаме при свободно време.

Тези дни ще обикалям за пердета и вероятно за маратонки, след това ще се похваля.

# 397
Аз харесвам портмонетата на Parfois и Stradivarius. А последните ми 2-3 са поръчани от алиекспрес. Там има много хубави, ако ти се чакат.

# 398
За 2 калпави пердета 2.5 на 2.3 ми искат 150 лв в home max. Няма начин.. къде въобще има пердета под 20 лв/л.м.?

# 399
  • have faith and be patient ..
От олх бях купила бляк аут завеси 150/200 за 30 лв броя.. Плътни черни хубави завеси със големи халки сложени и т. Н....  Може и пердета да има на сметка

# 400
  • Варна
За 2 калпави пердета 2.5 на 2.3 ми искат 150 лв в home max. Няма начин.. къде въобще има пердета под 20 лв/л.м.?
Скоро бяхме коментирали.На,,Баба Тонка'' и има един аутлет от светофара на пазара, тръгваш надоло и от ляво има по 10лв.м.

# 401
Скоро бяхме коментирали.На,,Баба Тонка'' и има един аутлет от светофара на пазара, тръгваш надоло и от ляво има по 10лв.м.

Има отстъпки в Айко. Купих плат и перделък за 65 лв. Търся място за ушиване.

# 402
  • Варна
И аз на тема пердета. Майка ми ми даде плат, но искам да си купя перделък широк! Къде мога да ида да разгледам? Че на шивачката е много тънък и не ми харесва.

# 403
И аз на тема пердета. Майка ми ми даде плат, но искам да си купя перделък широк! Къде мога да ида да разгледам? Че на шивачката е много тънък и не ми харесва.

В Айко при пердетата.

# 404
Моля ви, търся спешно неща за тийн с  анимета - тениски, суитшъри, дрънкулки, фигури..... Знам ли аз какви щуротии може да има с анимета Frowning1 трябва ми за подарък

Общи условия

Активация на акаунт