На пазар във Варна - тема 59

• 37 181
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
То хубаво разнос ама как да преценя даден аромат на омекотител??? 😂 😂 😂 Много благодаря за предоставените цени.

Аз купувам на Юмос белия и лилавия. Единия е люляк, а другия май зюмбюл.

# 61
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде освен до Медиц.университет има магазинче с био зеленчуци и плодове?
Знам за Лидл и Кауфланд, но търся да е отделно, само за био❤
Нещо био ми се мерна във Фейса, че ще отварят на Цар Освободител 57, под Генерал Колев.Много не му обърнах внимание, че не се вълнувам от такива неща.

# 62
В Балев Био като че ли имаше щанд за зеленчуци и плодове.

Ама не съм влизала от години и не знам как са в момента.

# 63
То хубаво разнос ама как да преценя даден аромат на омекотител??? 😂 😂 😂 Много благодаря за предоставените цени.

Аз купувам на Юмос белия и лилавия. Единия е люляк, а другия май зюмбюл.
Ъ, аз взех един розов, орхидея пише май. Дали е траен? Явно имат много повече видове, от тези в магазина, не знаех. Много ми наподобява аромата на един Ленор. И да не ми харесва не е проблем, ще го сурна на майка, тя ми "доизносва" от години нехаресваните омекотители Grinning

кажете моля, зоомагазина по пътя към Виница кой беше, че трябва да купя храна за добитъка. Само име ми трябва, аз ще се обадя да попитам, имат ли гранулите, които ми трябват.

# 64
  • Варна
tina, имаме приятел, който живее и в Одрин, и в БГ. Когато се прибира, пускам списък като не прекалявам, само най-ползваното. И да позволят пътуване без карантина или PCR, ММ абсурд да се съгласи да отидем преди пролетта.

# 65
Kristaline,
Скрит текст:

# 66
Реа, благодаря! Flowers Hibiscus

# 67
  • Варна
Ние пазарим от този турски магазин който е до фабрика Христо Ботев точно ( някой го беше споменал по назад).
Прахове, веро, шампоани, доместос, таблетки за съдомиялна, всякакви други препарати. Както и червена леща, булгур, маслини кори за баница...
Мисля че имам лист с асортимент и цени, ако някой иска ще му пратя или кача тук утре.
може ли на лични листа ако не е проблем? На място ли ходите или ползвате разнос?
Магазина има ФБ страница, където са списъците, снимки и телефон за връзка. Може да се поръча с безплатна доставка, при цена 50+лева. Може и на място да се отиде за по малки поръчки.
https://www.facebook.com/TukiceLtd/

# 68
  • Варна
tina, имаме приятел, който живее и в Одрин, и в БГ. Когато се прибира, пускам списък като не прекалявам, само най-ползваното. И да позволят пътуване без карантина или PCR, ММ абсурд да се съгласи да отидем преди пролетта.
Ясно, мерси. Аз пък веднага бих отишла, само да махнат карантината и тестовете.
Наскоро видях турския м-н малко над спирка Дубровник. Имаше суров кадаиф към 7 лв./ 400 или 500 гр., не знам добра ли е цената в сравнение с другите магазини, обаче от павилиона на чаталджа, където правят кюнефета и др. ми казаха към 27 лв./кг. Hushed

# 69
Ох и на мен много ми се хапва кюнефе .
Никъде не намирам в централна част , нито пък хубаво гьозлеме .

# 70
  • Варна
Ох и на мен много ми се хапва кюнефе .
Никъде не намирам в централна част , нито пък хубаво гьозлеме .

Кюнефе приготвят на пазар Чаталджа https://www.google.bg/maps/@43.2143004,27.9234452,3a,75y,186.79h … 6384!8i8192?hl=bg

# 71
Нямаше ли едно бързо хранене около медицинския,точно за турски неща?Или бъркам локацията?
Не е по темата,но точно до първо районно в Бургас има страхотна турска закусвалня,страхотна!

# 72
  • Варна
Нямаше ли едно бързо хранене около медицинския,точно за турски неща?Или бъркам локацията?

Има.

# 73
  • ВАРНА
Блу, би ли споделила как се снабдяваш със стоки от Турция, ако е удобно? Така да се надявах да може да се ходи септември месец, основно заради дрехите, препарати имам още от пролетта.

Аз ходя в Одрин само  за дрехи - спортни и маратонки.   
  Ако търсиш спортни  от големите марки в момента има на Зл. пясъци  на крайбрежната същите и на много добри цени! 

И качеството е добро!  От опит го опиша.

# 74
  • Варна
Може ли и на мен листа с цените от турския магазин до "Христо Ботев". Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт