На пазар във Варна - тема 59

• 37 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Варненец, я пак обясни за дрехите. Заинтригува ме. Какви марки и на какви цени приблизително?

# 76
Варненец, я пак обясни за дрехите. Заинтригува ме. Какви марки и на какви цени приблизително?
Аз доколкото разбрах,става дума за реплики.

# 77
  • ВАРНА

Същите спортни стоки от всички марки като в Интерспорт в Гранд Мол - само че на 350 - 400 % надалоу на Зл.пясъци!

Половината обаче вече затвориха - сигурно ще работят останалите магизинчета  до около 10 септември максимум тази година.

# 78
  • Варна
Миналата седмица похвалих едно ателие за аксесоари. Направиха точно това, което ми трябваше. Страхотни фуркети за булки и абитуриентки! Имат и ФБ страница, където качват някои неща. Слагам в скрит текст, за да не се счете за реклама.

# 79
  • Варна
Хора, да не вземем да се настъпваме една друга в турските магазини тия дни Simple Smile

Аз пък видях работното време на магазинчето до Медицинския. От 12,00 на обяд започва жената.

# 80
А ядки в кой магазин има?Интересува ме шам фъстъка в частност.Ама от онзи зеления(как го обясних) Grinning

# 81
  • Варна
В Паркмарт имаше магазин за ядки и имаше голямо разнообразие. Не съм ходила от преди карантината.

# 82
  • Варна
Аз още днес отивам в турския на Дубровник Grinning и без това отдавна си мисля да си направя кюнефе, сега съвсем ми се прияде Stuck Out Tongue Winking Eye . Кюнефето на Чаталджа е доста мазно и тежко, веднъж взех и няма да повторя, но ще им опитам другите неща. Иначе си имаше доста кашкавал или там каквото е.
Варненец, не ходя за спортни дрехи и маратонки. То досега 2 пъти съм ходила в Одрин, основно в моловете и малко по пешеходната. Но като сравнявам цените, там са на 1/2, че и на 1/3 от същите марки тук.

# 83
Търся черна пола за ученичка, някой срещал ли е?

# 84
В Делта планет нямаше ли турски магазин също?

# 85
В Делта планет и гранда има ли намаления или вече есенна стока?

# 86
В Делта планет и гранда има ли намаления или вече есенна стока?

По витрините  има обявени намаления все още, но не съм влизала да гледам какво е останало.

В Делта планет нямаше ли турски магазин също?

Да, само че вече не е магазин а щанд, срещу Пепко/Билла е разположен. Преди ден два като минавах го редиха тъкмо.

# 87
В Гранд Мол преди две седмици като ходих имаше намаления почти навсякъде. Сега не знам

# 88
А ядки в кой магазин има?Интересува ме шам фъстъка в частност.Ама от онзи зеления(как го обясних) Grinning
В Кауфланд (Бриз и мол Варна) срещу касите има магазин на ядки Rois, май в Паркмарт е същият, имаше голямо разнообразие.

# 89
  • Варна
В Делта планет има намаления на последни бройки летни артикули. Навсякъде са наизкарали и есенни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт