На пазар във Варна - тема 59

• 37 212
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Някой може ли да препоръча масажист във Варна? Предпочитам жена и някъде в центъра, най-далеч до техникумите.

Търся и подобна рокля/туника, никъде по магазини не съм виждала.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 01:32 от bethefirst

# 106
Някой може ли да препоръча масажист във Варна? Предпочитам жена и някъде в центъра, най-далеч до техникумите.

Търся и подобна рокля/туника, никъде по магазини не съм виждала.

Петя -0876999340
За мястото тя ще Ви информира , дано сте доволна

# 107
  • Deutschland/HE
Аз съм много доволна от Рената Александрова, моя приятелка ми я препоръча, майка ми също ходи (и трите имаме проблеми с гърба).
Телефона е 0898 625 923, адрес ул. Цимерман 19 (до Мед. университет).

# 108
Гледах реклама на едни школади с бейлис и разни бонбони, във Варна откриват ли се някъде?

# 109
Гледах реклама на едни школади с бейлис и разни бонбони, във Варна откриват ли се някъде?

От морска гара сме взимали, но съм сигурна, че съм виждала и по брошурите на хипермаркетите. Цена не помня, понеже взимахме и други неща.
Няма да повторя обаче, не съм впечатлена. Не намирам снимка на точно тези които взехме но бяха като тези, но в тъмна кутия.
Скрит текст:

# 110
Утре трябва да ходя до сервиз (За колата и да я оставя там  ) , който се намира (според картата) малко след Дом на Камиона .
Има ли градски транспорт от там за центъра или единствения вариант е такси ?

# 111
  • Варна
Дом на камиона на реда на автокъщите ли беше? Ако да, влез в Кайсиева и хващай 41.

# 112
  • Варна
Или 14

# 113
Да, точно на реда на автосалоните .

Благодаря, видях 41 слиза точно на Тракия , може ли насока къде точно се намира въпросната спирка в Кайсиева градина  .

Спомням си  за  един магазин Вулкан на ул.петър Дертлиев  и до него като че ли имаше спирка .
Тя ли е ? Или има и нагоре някоя друга ?

# 114
  • Варна
Не знам за коя реклама говориш, но ако е за Butlers, обожавам ги, задължително ги опитай!
Мисля, че ги има в магазина на морска гара, защото ги има по летищата.

# 115
  • Варна
Някой ако минава тия дни през магазина на Морска гара, би ли погледнал цена на 300 г Линдт с лешници и стафиди?

# 116
  • ВАРНА
Няма промоция в момента на Морска гара безмитния на шоколади Линд и са на снтандартната си висока цена 11.95 лева за 300 грама....на Билла ако не бъркам Линд 300 гр.  с лешник е 10.90 лв......

на Морска гара безмитния има промоция сега на големите Милка  300 гр. за 4.59 лева.

на Вино Розе има промо ХХЛ бутилка...една такава много дълга към 50 см.   -  1.5 литра за 15 лева.

# 117
  • Варна
Да, точно на реда на автосалоните .

Благодаря, видях 41 слиза точно на Тракия , може ли насока къде точно се намира въпросната спирка в Кайсиева градина  .

Спомням си  за  един магазин Вулкан на ул.петър Дертлиев  и до него като че ли имаше спирка .
Тя ли е ? Или има и нагоре някоя друга ?
Като застанеш с лице към Вулкан, тръгваш на дясно и на отсрещния тротоар. Там спират и 41 и 14.Спирката до Вулкан е посока Владиславово.

# 118
От днес шоколадите ще са намалени:

# 119
Аз се включвам с един въпрос не много по темата-синът ми на дърти години реши, че иска да се занимава със спортна гимнастика (предполагам, че бързо ще му мине мерака, но...) Ако имате препоръки, наблюдения за някоя школа ще съм благодарна на мнение....Също ако децата ви спортуват някакъв спорт и сте доволни, също ще ми е от полза. Иска ми се нещо да му хване интереса, крайно време е да се размърда.

Общи условия

Активация на акаунт