На пазар във Варна - тема 59

• 37 258
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Хаха, Киса, приемам забележката Simple Smile Искам памучни тениски с интересен набор на ръкава (къс или дълъг) или деликатна апликация от перли/камъни/дантела... примерно от този тип на Карма
Скрит текст:
Или подобно на това на Авин
Скрит текст:

# 151
  • Варна
Ясно. Не са мой тип, съответно, не знам къде може да има. Макар че се сещам за Фиола, но не съм влизала в техен магазин повече от година.

# 152
Здравейте Simple Smile
Да попитам, отворен ли е за посещения двореца Евксиноград? Simple Smile И някаква информация Simple Smile

# 153
Здравейте Simple Smile
Да попитам, отворен ли е за посещения двореца Евксиноград? Simple Smile И някаква информация Simple Smile
Бяхме питали, допускат само групи. Мислепме да се съберем няколко семейства, ама така и не се наканихме.

# 154
  • Варна
При китайците гледам, че има голямо разнообразие на маски и съответно нещо като калъфи за тях. Прикачам снимка. Някъде тук да сте виждали нещо подобно? Аз ще поръчам от тях ама ще дойдат след месец, а искам да сложа на ученичката в раницата няколко маски в кутийка.

# 155
  • Deutschland/HE
Хай, аз съм сложила в т.нар. циплок по няколко маски, от тези хирургичните и от платнените, леко и удобно е.

# 156
  • Варна
Хммм, не съм сигурна, че знам за какво точно говориш 🤭

# 157
  • Варна
Хммм, не съм сигурна, че знам за какво точно говориш 🤭
Предполагам момичето има предвид торбичките, които се закопчават. На ИКЕА например.

# 158
  • Deutschland/HE
Етотакива. Има и в Икеа, предполагам и в Лили, както и в Рахива. От по-плътен материал са и не се мачкат.

# 159
  • Варна
Ясно. Супер! Едната Ракхива е близо до работата ми, така че ще отскоча още вторник да взема. Благодаря Simple Smile

# 160
  • Варна
Saudade, такъв тип тениски съм виждала в Делта планет, в един малък магазин преди Синсей, до ескалатора. Също в двете магазинчета на ул. Цар Асен (бараките на светофара на Чаталджа, от страната на Чантеса). По уличката на цветята на Чаталджа, в блоковете посока към Морската също има няколко магазина за дрехи с подобни модели, но там са може би по-скъпи. Отдавна не съм ходила, но по спомен имаха разни с апликации, виждала съм спортна блуза с пера от щраус там.

# 161
Ясно. Супер! Едната Ракхива е близо до работата ми, така че ще отскоча още вторник да взема. Благодаря Simple Smile
Такива има и в Лидъл и ДМ. В картонена кутия, но не знам как бяха ги нарекли, нещо като опаковка за фризер, май.

# 162
Добро утро. Сега с тези нови зони. Къде в Варна може да се паркира около центъра или катедралата. Паркинг нещо или със зоните как стоят нещата.?

# 163
Почивните дни синята зона е безплатна, иначе в този район можете да паркирате срещу 1 лв на час.

И аз да попитам, откъде можа да купя шлем ( в Кауфланд имало, но в момента са изчерпани)?

# 164
  • ВАРНА
Шлемове и маски видях в едно малко магазинче от спирка Тракия посока Център малко преди пилетата на грил Ям-ям до оградата на училище Славейков.Преди да се достигне светофара на Дрин.

Общи условия

Активация на акаунт