На пазар във Варна - тема 59

• 37 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
От Руди-ан имаме кухненски столове, тапицерията е изкуствена кожа, след много малко ползване, кожата е се бели на големи люспи.

# 451
Здравейте. Къде мога да намеря черни изчистени тениски?

# 452
В New Yorker.

# 453
  • Варна
В Waikiki,  Н&M имат често изчистени черни/бели тениски. Даже скоро открих онлайн опцията за Waikiki, доста бързо пристигнаха, не съм им голям фен, но имат понякога попадения, вижте на сайта. Terranova също може да имат, тази година ме застреляха с намаления, имаше момент с много добри якета, тренчове за 15 лева. Имат някакво намаление и сега виждам.

# 454
Стелки правят до лаборатория "Надежда" на" Ген. Колев".  Имат машина за диагностика и могат да изработят. Ако някой е правил там стелки, ще съм благодарна да сподели мнение. Цената не е никак ниска, за да е проба само

# 455
В коя втора употреба мога да намеря пердета, някой знае ли?

# 456
  • ВАРНА
Чисто нови пердета с опаковката съм виждала във втората на "Капитан Райчо" до Пазара.

# 457
Чисто нови пердета с опаковката съм виждала във втората на "Капитан Райчо" до Пазара.

Срещу Инспекцията по труда ли?

# 458
  • ВАРНА
Не,по улица "Капитан Райчо" на пресечната с "Беласица"-с оранжевото кръгче .

# 459
  • Варна
Аз съм си купувала от един магазин на Ген. Колев. Между обединена ветеринарна и ОМВ, на реда на кооперациите.

# 460
  • Варна
В коя втора употреба мога да намеря пердета, някой знае ли?
Аз онзи ден обикалях за това също. Ходих в хуманата на старата рибна борса, хипермаркета до градска болница - имаха зареждане и беше лудница....и в двата магазина имаше пердета, аз не харесах нищо обаче.
Ходих в мпулс на Владислав не видях пердета. В мъпета на Пирин също нямаше нищо. Тези дни ще мръдна до вторите на центъра да видя какво има.

# 461
  • Варна
Миналия месец взех мъжки бели и черни, с кръгло и остро деколте от Кенвело, 7-8 лв. Размери S до XL. Имаше и други цветове.

# 462
Аз съм си купувала от един магазин на Ген. Колев. Между обединена ветеринарна и ОМВ, на реда на кооперациите.
+1 за този магазин. Почти всеки ден минавам покрай него. Струва ми се, че имат голямо разнообразие. От витрината се виждат и шалтета и декоративни възглавнички, които ми изглеждат в доста добро състояние.

# 463
+1 за този магазин. Почти всеки ден минавам покрай него. Струва ми се, че имат голямо разнообразие. От витрината се виждат и шалтета и декоративни възглавнички, които ми изглеждат в доста добро състояние.

Съвсем бях забравила за него, днес ще отида до там. Благодаря ви!

Черни изчистени тениски има в Зара (гранд мола).

Вчера търсих такива щипки и уж намерих, но се оказаха по-голям размер. ДНес пак ще търся, ако някой е виждал (малки пластмасови за пластмасов корниз) https://perdeta.net/aksesoari-za-perdeta?product_id=1088

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 08:30 от bethefirst

# 464

Съвсем бях забравила за него, днес ще отида до там. Благодаря ви!

Черни изчистени тениски има в Зара (гранд мола).

Вчера търсих такива щипки и уж намерих, но се оказаха по-голям размер. ДНес пак ще търся, ако някой е виждал (малки пластмасови за пластмасов корниз) https://perdeta.net/aksesoari-za-perdeta?product_id=1088

В Аветисианима и то доста евтини. С тях слагах пердето скоро, ок са си

редактирам се объркала съм. Първо написах Алати и се светнах, че сбърках магазина.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 08:49 от Kristaline

Общи условия

Активация на акаунт