На пазар във Варна - тема 59

• 37 332
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • have faith and be patient ..
И в трошево зад еконта, на улица радост, има химическо и пералня, там съм носила гъши пух-завивки, възглавници, якета.. плюшени играчки големи.. Абе всичко което не се е събирало в пералнята ми..

# 511
Откъде купувате българско говеждо месо?

# 512
Да препоръчате лекар спортна медицина ? И добър физиорерапевт при травми на крака ? Ходих при Ганчев, но явно не съм за него, общо взето на можа да ми помогне, защото не е за операция ...
В спортния диспансер - зад Хепи - Ян Палах има добри лекари. Също така имат и рехабилитация

Понеделник бях там - д-р Капанджиев не работи там и нямат в момента лекар Спортна медицина ... Препоръчаха физиотерапия при д-р Йорданов - сега чам за личната да издаде направление ...

Явно от скоро е тази промяна. В началото на септември д-р Капанджиев беше там.
Не знаех.

# 513
  • Варна
А дали мога да занеса бебешка количка в химическо чистене... с всичките й кошове, чанти, чадъри и т.н.?

# 514
А дали мога да занеса бебешка количка в химическо чистене... с всичките й кошове, чанти, чадъри и т.н.?
За автомивка съм чувала.

# 515
Някой може ли да сподели читава месарниц/и за свинско и пилешко месо в района на окръжна болница, Лидл, Чаталджа-пазара, улица Брегалница, да бъде прясно и на добри цени. И ако може да предлагат опция за мелене Blush

Препоръчвам с две ръце магазин ЦенителЪ на ул. Битоля 22!!!
Аз съм клиентка на магазина и мога да кажа, че това е едно от местата, където човек може да намери качествено българско месо!
Видях, че има коментар под запитването ви, но мога да кажа, че коментарът е от някой клиент, който явно никога през живота си не е консумирал истинско месо.
Домашното пиле, прасе, теле и пр. са със съвсем различен вкус от това в магазина/много по-вкусно е и е една идеа по-жилаво, затова се прави марината/.
Така че няма да съжалявате, ако посетите магазина!
Има и много вкусни мезета 🔝☝️😉

# 516
Някой може ли да сподели читава месарниц/и за свинско и пилешко месо в района на окръжна болница, Лидл, Чаталджа-пазара, улица Брегалница, да бъде прясно и на добри цени. И ако може да предлагат опция за мелене Blush

Наскоро от две места ми препоръчаха магазина на ул. Топра Хисар 16-  "Дева - Андреев" . Не съм вземала лично, но това ще е следващото място , което ще пробвам, защото от ЦенителЪ на Битоля последните 2 пъти месото беше жилаво и зелено от вътре/ вземаме предимно вратни пържоли и бут за пастърма/ .

Идете и си вземете оцветено месо, пълно с окрехкотители и куп още химии!
Ще останете доволен/а❗

# 517
Благодаря много за включването, момичета.
Още същия ден отидох до " Дева-Андреев" оказа се, че ми е на 300 метра. Исках да ми смелят малко плешка на кайма, но тъй като беше 6 часа, а работното им време е до 6;30 и бяха измили вече машината, ми предложиха да си взема от готовата им кайма. Обикновено избягвам така, но точно тази вечер си бях навила, че ще правя кюфтета по татарски и викам ще я пробвам какво толкова. След като я сготвих самата кайма имаше много странен дъх, определено не на развалено или на старо месо, а просто по-необичаен и странен, който на мен лично не ми допадна.
Може би ще пробвам и месото им, но вече съм някак предубедена. Моля, ако на някой друг му се е случвало специално от тази месарница да сподели.
Ще пробвам и това място на Битоля. Simple Smile

# 518
Натали20, не зная дали сте клиент или собственик на магазина, но не правите услуга на въпросния магазин с коментарите си. Всеки има право да изкаже мнение/ опит, било то и отрицателни.
Не разбирам защо така „скачате” с някакви леко агресивни заключения и „съвети”. Вие си знаете... Но на мен ми прави лошо впечатление. Не че е от особена важност, но реших да споделя.

# 519
Може би няма да съм много полезна, защото не се отнася за варна и става въпрос само за свинско месо, но ще споделя. Ние купуваме такова само от с. Радко Димитриево, там има свинеферма, дори не знам как се казва, но т.к мм пътува всеки понеделник натам периодично зареждаме. Откакто купуваме от там не съм купувала кайма от никъде другаде, просто не мога да ям друга кайма. Мелят я пред теб, парчетата за мелене са идеално сортирани, т.к винаги е добре балансирана,нито суха нито само мазна. Качеството на месото е много добро, винаги е прясно,  включително карантии, черен дроб, главички и прочие.

# 520
Натали20, не зная дали сте клиент или собственик на магазина, но не правите услуга на въпросния магазин с коментарите си. Всеки има право да изкаже мнение/ опит, било то и отрицателни.
Не разбирам защо така „скачате” с някакви леко агресивни заключения и „съвети”. Вие си знаете... Но на мен ми прави лошо впечатление. Не че е от особена важност, но реших да споделя.

Да точно това правя, споделям мнението си!
Аз съм много доволна от месото и деликатесите на Ценителъ. Просто хората са свикнали да консумират месо пълно с оцветители, окрехкотители и пр., а саламите с прат и като хапнат нещо истинско, пишат глупости, че било зелено, жилаво(мое мнение).
Хубава вечер!

# 521
А как вървят цените за завивка зимна 200*200  В пералните, които сте ползвали? 
Двете кули сякаш ми е по удобна.

# 522
  • ВАРНА
Търся няколко човека за малко груб строеж и външно къртене.За разширяване на гараж,затова няма желаещи,понеже не е дългосрочен обект.

# 523
Здравейте, моля да препоръчате някаква пицария или ресторант, който да има детски кът и да е близо до масите, защото детето е на 2 години и ще трябва постоянно да се наблюдава. Благодаря!

# 524
Някой знае ли къде се премести магазин "Златев" за бельо, който беше на пазар Чаталджа?

Общи условия

Активация на акаунт