На пазар във Варна - тема 59

• 37 333
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Re_ge, мисля, че е в Шихо съм виждала, ама колко ще са качествени...

# 481
  • ВАРНА
Да препоръчате лекар спортна медицина ? И добър физиорерапевт при травми на крака ? Ходих при Ганчев, но явно не съм за него, общо взето на можа да ми помогне, защото не е за операция ...

# 482
Да препоръчате лекар спортна медицина ? И добър физиорерапевт при травми на крака ? Ходих при Ганчев, но явно не съм за него, общо взето на можа да ми помогне, защото не е за операция ...
В спортния диспансер - зад Хепи - Ян Палах има добри лекари. Също така имат и рехабилитация

# 483
Свилен мога да препоръчам- рехабилитатор на национални и местния отбори по футбол. Нека да видя дали въобще все още е във Варна или вече е в София. Имам му само фейса, а не влизам често там. Ако някой го знае нека ме изпревари да пише.

благодаря на всички, които се включиха в тамата за косопада. Записала съм си всички съвети и действам първо от най- лесното към най- сложното. Допълнително съм силно ограничена с препарати, изследвания и витамини, тъй като кърмя, та остава да се надявам Simple Smile

# 484
Свилен работи и е тук,доколкото знам десетина дни преди това трябва да се запази час.Наша роднина ходи доста често и от нея го знам.
Някой сменял ли е батерия на часовник в центъра и искам да се тества в барокамера след смяната.Или да ходя в alltime в мола направо.

# 485
  • Варна
Kristaline,  за косопад ти предлагам една маска с мая за хляб- 1 кубче мая + 4 с.л. топла вода се разбъркват на каша.Оставя се 30 мин.да престои (да се активира маята),после мажеш в корените на косата.Стоиш 30 мин.с маската(може и повече).Прилага се 1 път седмично.Трябва поне 1 месец,за да има ефект,но аз го усетих още след пърия път и то при много сериозен косопад от силен стрес.

# 486
  • Варна
Ох, това ще го пробвам и аз, вече съм отчаяна с тая коса... По принцип нямам много ама сега е съвсем зле.

# 487
Подариха ми сребърен пръстен, но ми е голям  .
Къде мога да отида, за да го стеснят  ?

# 488
И аз живо се интересувам, но ме е страх малко, защото майка има стесняван златен пръстен, който многократно е преправян и винаги се цепи от рязаното. Моля те, сподели след като го стесниш, къде и дали си доволна.

# 489
  • Варна
Аз ползвам бижутера до плевенските закуски на Червения. Добре работи, но личните ми впечатления са, че е доста туткав. Вие си преценявате дали да пробвате Simple Smile

# 490
Къде мога да купя регулируем ринг за торти, не искам да поръчвам по Интернет с доставка.

Същият ринг си бях купила от Метро

# 491
Някой може ли да сподели читава месарниц/и за свинско и пилешко месо в района на окръжна болница, Лидл, Чаталджа-пазара, улица Брегалница, да бъде прясно и на добри цени. И ако може да предлагат опция за мелене Blush

# 492

Разширявала съм сребърен пръстен в Арженто до кръстовището на Икономическия университет - не личи, че е разширяван. Предполагам, че могат и да стесняват.

# 493
  • ВАРНА
В спортния диспансер - зад Хепи - Ян Палах има добри лекари. Също така имат и рехабилитация

Понеделник бях там - д-р Капанджиев не работи там и нямат в момента лекар Спортна медицина ... Препоръчаха физиотерапия при д-р Йорданов - сега чам за личната да издаде направление ... Ако имате координати на споменатия Свилен - моля пишете,може и на лични. Вече 2месеца съм така и няма за кога да чакам повече...

Някой може ли да сподели читава месарниц/и за свинско и пилешко месо в района на окръжна болница, Лидл, Чаталджа-пазара, улица Брегалница, да бъде прясно и на добри цени. И ако може да предлагат опция за мелене Blush

На ъгъла на Цар Освободител и Ул.Ген.Колев има в блока до аптека Матрикария един магазин за месо.  Също преди време съм вземала в една транжорна Специализиран магазин за месо "Дева - Андреев", ул. Топра Хисар 16

# 494
За свинско и колбаси на ул.Битоля 22 има магазин с хубаво месо. Ценителъ се казва. Преди пресечката със Селиолу в дясно под блока. Аз съм много доволна от месото.

Общи условия

Активация на акаунт