На пазар във Варна - тема 59

• 36 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Крамер до Медицинския вече функционира като магазин вътре. Отвън има малко маси, но не е каквото беше.

# 631
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой знае ли заведение където да сервират закуски? В София съм виждал заведения, които сервират мекици, пържени филии и пр. рано сутринта. Не са много, но ги има. Във Варна, обаче, не съм виждал такива.

Като дете си спомням, че на тогавашния булевард Ленин (сегашния Княз Борис) с/у х-л Черно Море имаше закусвалня , която сервираше неща от сорта на юфка, попари и пр. Спомням си, че баща ми ме е водил на плаж и преди това сме сядали да закусим.

Но сега не знам във Варна да има заведение, което да сервира закуски. Някой да знае за такова?
Мекици и други закуски предлагат във Фратели. Аз лично само Чайка съм посещавала. Мисля, че до 10,30ч е опцията за закуска. Би трябвало и другите им заведения да имат същата политика.

# 632
  • Варна
Този човек за перални съм препоръчвала назад в темата, някой друг, ако има отзиви:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1212760.msg40886268#msg40886268

Това е форумният майстор, който доста вече ползвахме със споделени добри отзиви.

# 633
  • Варна
Относно дивани, в един преден пост съм се оплела с фирмите. Писала съм, че на приятелката ми диванът е от Ивайла(за тях имам наистина много положителни отзиви, дано не съм подвела никой). Но реално диванът, от който е много доволна за сън и като качество е на Наш дом 1, Дино, за цена 450 лв, използван е над 2 години ежедневно с разпъване. Няма изменение за това време, с ракла. Проблемът е към момента, че срокът за изработка е много дълъг. Това ми каза, вече сигурно. Извинявам се, че съм писала по спомен.

# 634
  • Варна
От къде да купя малки стъклени шишенца от 50 или 100 мл, с тясно гърло, тип капкомер?

# 635
  • Варна
Някой знае ли заведение където да сервират закуски? В София съм виждал заведения, които сервират мекици, пържени филии и пр. рано сутринта. Не са много, но ги има. Във Варна, обаче, не съм виждал такива.

Като дете си спомням, че на тогавашния булевард Ленин (сегашния Княз Борис) с/у х-л Черно Море имаше закусвалня , която сервираше неща от сорта на юфка, попари и пр. Спомням си, че баща ми ме е водил на плаж и преди това сме сядали да закусим.

Но сега не знам във Варна да има заведение, което да сервира закуски. Някой да знае за такова?

В Бар Гастронома под стоматологията вече два пъти хапвахме брънч, предлагат го само събота и неделя. Мисля че беше от  11 до 16, имаше и мекици Blush

# 636
  • Варна
Къде могат да ми направят Лан  кабел по мой размер? Техномаркет и подобни ми е резервен вариант.

# 637
Като спомените брънч, освен в Долче Амаро и Бар Гатронома (от по горния пост) къде сте ходили скоро и да сте доволни?

# 638
  • Варна
В "Тиганъ" има закуски, но не знам какви точно.

# 639
  • ВАРНА
От къде да купя малки стъклени шишенца от 50 или 100 мл, с тясно гърло, тип капкомер?

в Джъмбо

# 640
В "Тиганъ" има закуски, но не знам какви точно.

Според сайта им: "Закуска на ТиганЪ

В „Тиганъ“ знаем, че пухкавите мекици стават с качествено брашно.От 8:00 до 11:30 предлагаме домашно приготвени мекички, баница, палачинки и всичко, изпитано в доброто старо минало, също и топли напитки. След 15:00 часа е времето за вкусен бърз следобед в избора на традиционни и модерни аламинути, сандвичи и омлети. Защото мястото на яйцето е в Тиганъ, никой не прави омлет на фурна."

Сетих се за още едно място - "EDNO" кафе срещу пощата

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 11:47 от deede

# 641
Къде могат да ми направят Лан  кабел по мой размер? Техномаркет и подобни ми е резервен вариант.

По принцип техниците на интернет доставчика със сиг могат да Ви ги направят, но никак не е трудно и сами да си направите желаната дължина кабел стига да имате самия кабел, два накрайника RJ-45 и кримпващи клещи. В зависимост от това, какво ще свързвате, погледнете каква схема на свързване ще Ви трябва. Или питайте в някой сервиз за компютри, би трябвало и те да могат да го направят.

# 642
Здравейте! Къде мога да  намеря качествени  колани от естествена кожа? Благодаря Ви предварително!

# 643
Имам цифром и словом два колана -Diesel i G star,от години ги въртях само тях,препоръчвам ги,много,много здрави.Даже този на Дизел е като нов,много му е добра кожата,токата малко е със сменен цвят,но като се вгледаш се вижда,от много близо само .
Има един щанд в Гранд мол за колани,чувала съм добри отзиви,не съм купувала и дори цени не знам,но приятелка ми ги беше хвалила.Ако някой е купил от там ,ще ми е полезно.

# 644
  • На плажа
Здравейте, не се отнася за пазар,но да попитам къде във Варна  и околностите може да ползваме спа услуги-топъл басейн,сауна, джакузи за един ден.За Аква хаус  знам.

Общи условия

Активация на акаунт