Хайде утрото дойде ,да направим тестове!От 04/09-10/09

• 12 929
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета!!!
Да се похваля имеме си ново бебе в семейството Joy
На брадовчед ми жена му роди сутринта момченце, 2,800 Стивън!!!
Мноого съм радостна!!!

# 91
silver81 ЧЕСТИТО! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 92
момичета искам да ви питам нещо,но предварително ви моля да не ми се смеете,значи тези дни не обръщах никакво внимание на приятеля си,защото с тези терзания станало ли е нещо или не въобще не ми беше до секс,но снощи се смилих над него и понеже съм неразположена му направих френска любов и като отидох в тоалетната после за да изплюя човечетата видях кръв,така се уплаших и му казах а той ми вика,че понеже съм го стиснала малко по-силно точно когато е свършвал затова е станало така.моля ви да ми кажете има ли място за притеснения или не,затова ли може да не става бебето при нас.

#Shocked Уау... Ако имаш предвид заради плюенето да не става - може и това да е причината, щото няма как да стигат плувците до коремчето Laughing Майтап.

Не мисля че не става заради това. Но ти все пак не го стискай до кръв повече.  Peace

# 93
Момичета,   Hug
Чак сега можах да се включа и пак трябва да бягам. Благодаря на всички, които ми отговориха по въпроса с рентгена.   Hug  Аз вчера вечерта си направих тест и беше отрицателен...  ех, преживях го...   Sad  Така че днес ми направих рентгенова снимка, сложиха ми такава жилетка, която покрива корема и така. Дошлото ми е адски странно този месец, вчера нито капка, днес 2.... Абе, направо не знам какво да си мисля...    newsm78  Поне се надявам овуто да дойде също по-късно, та да съм се върнала от командировка...   Praynig
Сегя летя! Весел и лек ден!   bouquet

# 94
Хайде да ви пожелая приятна вечер и весела сряда!  Hug
Аз утре няма да имам достъп до нет, че ще си сменяме дома и утре ще ходим да си чистим новия. Иска ми се като влезна тук в четвъртък да видя форума изпълнен с хубави новини от здрави хора babydust7

fraUlica не виждам някой да отговаря на въпроса ти, но дано някой запознат се отзове скоро. Аз с подобно нещо не съм се сблъсквала, но все си мисля, че не е много нормално да се отделя кръв със спермата. За всеки случай се консултирах и с мъжа ми, но и той каза, че не му се е случвало. Ще гледам, ако имам възможност, утре да поразпитам братята си или някой приятел. Дано да се окаже, че не е нещо притеснително.

Айде чао на всички и приятна вечер!

ох, два часа го писах тоя пост и то колко нови през това време -)
silver81 да ви е живо и здраво Стивънчето!!!

# 95
fraUlica, и на мен не ми се вижда нормално това. накарай го ад отиде на лекар най-добре

# 96
аз пак за тестовете за ову искам да питам.  Tired
понеже цикълът им е доста нередовен  не мога да разбера от кой ден трябва да почна да се тествам. и ако трябва да се "презастраховам" като започна от рано  2 опаковки тестове не ми мърда да изхабя, че може и 3. та искам да ви питам преди положителен тест, втората чертичка малко по малко ли става по-плътна или може и изведнъж както почти не се вижда и да стане положителен теста? напримар, вчера почти не ми се виждаше втората черта и си мисля да се тествам утре, а не днес. ама пък да не взема да пропусна  newsm78
Двете черти трябва да са еднакви или контролната да е по тъмна от тестовата за да е положителен теста.
Ако цикълът ти е около 28 дни, започни от 11 ден.
Тествай всеки ден.

# 97
момичета искам да ви питам нещо,но предварително ви моля да не ми се смеете,значи тези дни не обръщах никакво внимание на приятеля си,защото с тези терзания станало ли е нещо или не въобще не ми беше до секс,но снощи се смилих над него и понеже съм неразположена му направих френска любов и като отидох в тоалетната после за да изплюя човечетата видях кръв,така се уплаших и му казах а той ми вика,че понеже съм го стиснала малко по-силно точно когато е свършвал затова е станало така.моля ви да ми кажете има ли място за притеснения или не,затова ли може да не става бебето при нас.
Ами може от венците ти да е. Трябва да проверите. Кръвта в спермата е признак за проблеми и трябва спешно лекар.

Дара, оздравявай бързо! Laughing

# 98
  • ГОре на черешата...
Здравейте  bouquet!
 Даре - Hug !Айде,бързо се оправяй - яж много лимони с мед/по възможност да не е купешки,че е тъпкан с глюкоза,а ако имаш някой познат да ти даде - ех, като съм толкова далече - нашият е натурален,само преди месец го извадихме!/ и моля ти се - никакви депресии - ще си имаш коремче,скоро Praynig,всички тук го вярваме,не бива да се отказваш, даже на глас не го изричай Peace!
Силвърче,честит ви мъж!Да ви се връща тъпкано Praynig!
Страчи,я кихай повечко, когато се навърташ тука, дано ни изпозаразиш!/то и аз кихам,ама щото съм хремава... Wink/

#Shocked Уау... Ако имаш предвид заради плюенето да не става - може и това да е причината, щото няма как да стигат плувците до коремчето Laughing Майтап.

Гризка, шЪ мЪ Умориш! Joy

Слънчоглед - а така,септември ще е госпожицата!

Леичка, и с ментолов спирт мажа, и духам, и гушкам, и утешавам,ама все пъпки излизат още,гадини такива, загрозиха ми детенцето #2gunfire...само го дебна да не се почеше,че какъвто е бял,веднага ще му остане белег...Днес обикалях по лекари и застрахователи - нали всяка година му правя медицинска застраховка - ако го оставя 21 дена вкъщи ще ми изплатят 120 лв.Така че сега правя график на бабите да го гледат - така де, защо да ги изпускам тия пари - тъкмо ще го пооблека за есента,че нищо не му става - всички панталони и анцузи са му над глезен - като рибар е Grinning...Аз тия дни много няма да пиша,че малкия е окупирал компа,но когато мога ще ви чета...и искам само хубави новини да виждам Heart Eyes!

# 99
Хей, elphче, едно от най- любимите ми същества има рожден ден като теб на 9.09  Heart Eyes Това е мойто бабче, обожавам си я. Какво си намислила да правиш на рождения си ден?

Момичета, имам един въпрос и се надявам някой да ми помогне в отговора. Както ви казах, за първи месец си правя тест за овулация, имам 30-дневен много редовен цикъл. Започнах тестването вчера (4.09) на 14-тия ден, тестът беше отрицателен (2-рата чертичка беше по- бледа от контролната). Обаче от ранната вечер така ми се вдигна телесната температура, аз не я меря, но направо изгарях, много топло ми беше. Днес, на 15-тия ден от цикъла си правя втория ову-тест и ми даде толкова слаба втора черта, че мъжът ми даже първоначало изобщо не я забеляза. Това нали означава, че нивото на този хормон, отговарящ за овулацията, е спаднал в сравнение с вчера? А уж трябва да се увеличава към пика преди овулацията? А и тази температура защо е? Нали температурата по принцип се вдига след като е минала овулацията? Календарите ми дават, че тя ще е на 7-ми или 8-ми. А иначе тестовете ги правя уж точно както трябва. Да не би да съм имала някаква ранна овулация този месец? ЦС ми беше предните 2 дни като за точно ден преди ову. Сещам се сега, че доста рано, след лелката пак по същия начин ми се беше качила телесната температура.  #Crazy 

# 100
  • Някъде там...
Stela-Maria мисля си че по-рано трябва да започваш с тестването - 12, 13 ден от цикъла. При 30дневен цикъл овулацията е около 14-15-16 ден. Като правиш всеки ден тестове можеш да следиш как се променя тестовата чертичка и да виждаш ясно разликата и покачването на хормона. Този месец може и да си пропуснала момента за тестване, важното е обаче да сте кексили когато е трябвало  Laughing
Ще ти кажа аз как процедирам - моят цикъл не е от най-редовните, затова следя ЦС и когато се появи фертилна такава, започвам тестването. Ето нагледен пример как изглеждат тестовете в 3 последователни дни: http://foto.bg/data/1877/IMG_3482.jpg. Има галерия и в библиотеката.
Пишеш за телесна температура... БТ мериш ли?
И още нещо - сигурна ли си че правиш правилно тестовете? Най-добре е да се правят следобед в интервала 14-16 часа, като не трабва да си пишкала няколко часа, за да има концентрация хормона в урината.

Даре оправяй се бързо  Heart Eyes

Мариетка дано бързо оздравее детенцето  Praynig

Фраулика сигурна ли си че кръвта идва от спермата, а не е от устата ти  newsm78 Я пак пробвайте, но съберете материала в презерватив да кажем, и го огледайте за кръв. Ако се окаже че е от спермата, нека мъжът ти да иде на уролог, не е хубаво да има кръв.

Силвърче честито ново попълнение в семейството, да е жив и здрав малчугана! Скоро да му родите едно другарче, да има с кого да си играе  Mr. Green

sexy007  защо не вярваш на ову тестовете? А знаеш ли че хормонът, който позитивира ову тестовете, е също отговорен за повишеното желание за секс  Wink Най-силно е желанието за секс в деня пик на ЛХ, тогава и тестовете са положителни  Mr. Green

Надявам се да не съм забравила някого  Crazy
На всички ви желая успех! И много положителни тестчета  Peace

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 21:30 от Жабче

# 101
Жабче, колко се радвам, че все пак и вечер някой хвърля по едно око във форума. newsm26    Знаеш ли, че сигурно си права. Аз се чудех, кога да почна тестването, но на опаковката на тестовете има таблица, в която пише, че за моя 30-дневен цикъл трябвало да се почне на 14-тия ден. Но дргугия месец ще ги почна по- рано със сигурност. Ами ние правим  luvbed ту през ден, ту всеки ден, дано да сме оцелили Laughing БТ не меря. Само ми направи впечатление, че ми е ужасно топло без причина, но може да е от нещо друго, което не знам. Тестовете ги правя както трябва надявам се, по едно и също време, в 15 часа следобяд, гледам да не съм пишкала поне 4-5 часа преди това и да не съм пила течности повече часове.

# 102
sexy007  защо не вярваш на ову тестовете? А знаеш ли че хормонът, който позитивира ову тестовете, е също отговорен за повишеното желание за секс  Wink Най-силно е желанието за секс в деня пик на ЛХ, тогава и тестовете са положителни  Mr. Green

Това е супер интересно  newsm10 Аз имах просто невъобразимо желание в предпоследния ден от лелката  #Crazy, а също и сега в последните дни, направо като хрътка си гоних стреснатата половинка  smile3508

Жабче, да не би в някой от тези двата момента да ми е била ову, въпреки, че пък в предпоследния ден от лелката?  #Shocked Ако е така, знчи съм пропуснала с тестването, но не и с оползотворяването  Heart

# 103
Добро утро момичета!   bouquet

Вие май всички си поспивате днес!  Laughing Приятен празник и почивка. Аз съм си на работа и както винаги е лудница, но ще се справим...  Wink

Stela-Maria, да ти е жива и здрава баба! За рождения ден не знам какво ще правим защото искаме да отидем за 3 дена някъде (Испания, Италия), но май не ни остана време да се организираме. И за това си поръчах на мъжа да ме заведе на зоогическа градина...  Blush много ги обичам и обожавам да гледам животни! Но ще видим, той може и да ме изненада с нещо друго. ще ви разкажа понеделник!  Heart Eyes

А за тестовете, Жабчето добре ти е обяснила, и колко хубава и ясна снимка е качила!  bowuu Но вие сте си кексвали добре така че стискам палци да стане този месец!  Peace

След малко пак.. целувки!

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 11:57 от elph

# 104
Здравейте момичета! За малко успях да докопам компютъра и дори не съм изчела още всичко, но бързам да се запиша, че детето вече е вкъщи и започнахме с графиците за компютъра.
Елфче, ти започна с това често сменяне на аватарчетата, а покрай тебе и ние (аз). Сега като вляза във форума и имам чувството, че всички са нови...  Mr. Green
А на новите - Добре дошли!
Даре, виждам, че се подобряваш. Това много ме радва. Не съм имала никога пневмония (и да не дава господ), но не е ли много  3 антибиотика??? Просто си мисля за бъбреците ти и за черния ти дроб... newsm78.
Иска ми се да поздравя всички, но вече ме гонят от столчето и ще ви дочета през нощта вероятно. Лек и ползотворен почивен ден на тия, които го ползват! Много късмет на всички! И усмивки за повдигане на духа!!!

Общи условия

Активация на акаунт