Хайде утрото дойде ,да направим тестове!От 04/09-10/09

• 12 929
  • 267
  •   1
Отговори
# 135
Да ви се похваля, че на моя шеф му се роди второ момиченце вчера!  newsm18 Мама и бебе са добре и раждането е било много бързо и леко. Много се радвам.    ura  Тук работя от една година а това е второто бебе - едно момче и едно момиченце.  stork-boy stork-girl Дано и аз скоро да се включа в статистиката!

Между другото, тази седмица много малко пишете... защо?  Crossing Arms Бързо се стягайте, че май скоро сама ще почна да си пиша....  no

vilikos, пожелавам ти септември да ти донесе така желания суперджакпот!!!  fingerscrossed На мен ми е рано още да тествам...
Mia_28, много се радвам да те видя!  55 Няма ли снимки от морето? Разкажи нещо повече! Успешно бебеправене този месец!   loveuuu
V-twin, мерси! Дано да си права.  smile3525
herelina, наистина са се оформили няколко групички които НЕчакат по едно и също време... дано първата вълна от положителни тестове ни залее в най-скоро време!

Flowers Bouquet
Страчи, ми аз ловя тук всички вируси които пускате - гоня ги до последно. Дано скоро и аз да го хвана това най-прекрасно вирусче! Ти как си? Как е неразположението?  lovekiss

# 136
Здравейте девойки  wavey  най-после успях да ви изчета Wink.

Янче честити чертички мила!!! newsm51

fraUlica да ти е живо и здраво майчето!  bouquet

6u6on4eto честита придобивка на четири колела!

Силвърче честит нов член newsm32 в семейството, да е жив и здрав!

Мариетка бързо оздравяване на детенце! А колкото до белезите, не се притеснявай, няма да му останат, аз изкарах варицела в 8-ми клас и нямам белези!

Даре радвам се, че се оправяш мила, дано скоро напълно да оздравееш. Hug  bouquet

Момичета ама вие доста сте се събрали за 9-ти. Стискам ви палци на всичките Praynig fingerscrossed,  да ни залеете с дъжд от  EFP!

Елфче дано Praynig да си го прихванала 9-месечното вирусче и тези симптоми да са бременни fingerscrossed  Flowers Bouquet.

# 137
Елфче, здравей, мила Heart Eyes Hug
Супер си изкарах на морето, но не взех фотоапарат Crazy Confused. Имам няколко снимки в телефона на страхотно красиви места в Несебър и ако мога ще ги прехвърля на компютъра. Голяма красота на морето, ей Grinning А иначе, моят любим си беше в София, щото мноооооооого работа Crazy, ама той загуби Wink А и, както вече отбелязах, бебеправенето след раздялата ми се отразява добре отвсякъде Laughing Embarassed
Елфче, да поздравиш шефа ти bowuu  bouquet Ма той много бърз тоя мъж бре Crazy  Mr. Green То наште май са много назад с материала newsm78. На моя бръмбар довечера ще му я разкажа тая история, да види той какво правят хората и как бързо действат Crazy Mr. Green

# 138
Малеееееееее, Елфче, пак се изложих Embarassed
Аз мислех, че и двете бебета са на шефа, а то май не е така, нали newsm78
Е, няма значение Embarassed Rolling Eyes
Ама просто трябва да се отуча да чета отгоре - отгоре Embarassed Rolling Eyes

# 139
  • Стара Загора
но сега започвам да досаждам с нови сили Mr. Green
afwitch тук съм и не спя  Mr. Green
Добре завърнала се от почивката  bouquet
Аз пък от опит да ви кажа, че на Рибарица...зимата с мавруд и пастърва стават бебета Crazy Ей на и ние и Кукумявката  hahaha

# 140
  • UK
Момичета здравейте... Моля ви помагайте, днес ми е 8-ми ден от овулацията но днес имам много остри болки ниско долу все едно ще ми дойде а имам още доста време  Cry Пак започвам с нервите и НОШ-ПА-то не знам вече какво да правя и да миля, моля ви знам, че сме развивали много пъти този въпрос но сега не мога да мисля от притеснение и ви моля каквото може да ми кажете по въпроса  Cry

а днес БТ ми е 37.35

# 141
  • София/Варна
Аз пък от опит да ви кажа, че на Рибарица...зимата с мавруд и пастърва стават бебета Crazy .....

Хей, стига ме изкушава, аз сега съм на етапа "Прияждане на всичко" - каквото видя, надуша или чуя (прочета) Wink. А мъжо ми е наложил вето на алкохола smile3518

# 142
  • Стара Загора
Аз пък от опит да ви кажа, че на Рибарица...зимата с мавруд и пастърва стават бебета Crazy .....

А мъжо ми е наложил вето на алкохола smile3518
И моя ама аз не го слушам...кво да правя..чеде иска бира Crossing Arms и то системно Mr. Green

# 143
ООООООООО, Херка, знаех си аз, че дебнеш Mr. Green Благодаря за любезното посрещане bowuu Grinning. Айде, малко остана, Херка Laughing Чакаме щастливото бебче да се покаже Flutter
Ма Херка, то до зимата ли да чакаме, бе душка Shocked Crazy Мене, дето викат простаците, си ме сърби .....Embarassed Crazy Mr. Green.... уф, да не продължавам къде и как, че ще ме изгонят от форума моменталически Mr. Green
Мегитче, ама значи ти се изгуби Crazy... Я кажи какво става, ако искаш ми пиши на лични, да не спамим в седмичната, че Херка пак ще ме шътне с метлата Mr. Green. А иначе, Мегитче, недей с нерви, душко Hug То на всички ни е нервно, особено в тия дни, ама спокойничко Hug  bouquet

# 144
Здравейте, момичета!!!
Аз съм щастлива, днес настъпи офулация,  Joy Ще трябва да се потрудим тази вечер Two Hearts, ами до довечера няма кой да чака. Щом свърша работа ще се меткам на врата на мъжо  luvbed Та дано има резултат Praynig
Жабче,  да, те може да са минали по този път, мерси че ме подсети да попитам там.
Елфче, най-искрено ти пожелавам да си хванала това, бременното виросче Praynig fingerscrossed
Ще бъда много щастлива, ако по-скоро се изпразни форумчето и всички се преместим в отчетните.
Mia_28, радвам се да те видя wavey

# 145
Елфче, ми аз какво да кажа, ходя и повръщам, във вторник се изложих едно хубаво на път за работа пред Софийския университет  Blush И некви ми викат : Ооооо явно е имало тежка нощ  hahaha Ходя като парцал по цял ден, мъжо ме пита - Добре де затова ли жените искат да са бременни  Shocked Ама кво да обеснявам, ще си трая, нали после ще гушкам едно слядко бебче. Ох, така стискам палци да съм те заразила  Praynig
Херка, като каза Кукумявката, тя къде изчезна одавна не е наминавала да ни инспектира 
  Wink

# 146
пък да ви кажа, трябваше на 6-ти да ми дойде и днес още няма цикъл. много съм обнадеждена. ама имам някви странни болки в корема, не като да ми идва.... едно като тежест такова, даже не е и точно болка. дано не е сигнал за някъкъв проблем само:(

# 147
А така ви искам... значи трябва някой да ви се понакара и веднага почвате да пишете!  Heart Eyes

Ето вижте малката госпожичка на шефа:
http://www.hirslanden-baby.ch//de/babygalerie/galerie.cfm?babyId=7935

Голяма сладурана е! Тази снимка е от болницата. Тук си е грамотна работа. Болницата снима бебето и го слага в интернета за да се хвалят мама и татко! Оххх, много се радвам днес! Да им е жива и здрава.   bouquet

Страчи, милата....  Laughing хубави бели кахъри! Искам и аз, нямам нищо против да повръщам на път и сред път!
anna_25, браво за овулацията, а сега да я и оползотворите добре!
Mia_28, да другото бебе е на друг колега. А не моя шеф това му е втората дъщеря. Тук при нас има една тенденция. Когато се роди бебе в фирмата, някой друг (или жена му) забременява... да видим на кой реда е дошъл...
Херка, ама ти вече си в 9ти месец! Наближава момента...    bouquet
Мегита, аз не съм много компетентна и не мога много да кажа освен че стискам палци да е нещо хубаво! Hug
Julie, а тест прави ли? Дано да видиш  Peace черти!

# 148
Анна 25,благодаря и на теб за топлото посрещане Hug  bouquet
Julie, мила, ама ти още ли не си направила тест Crazy Laughing Я марш в банята и да ни зарадваш Laughing Mr. Green Леле, какви търпеливи жени имало в този форум newsm78 Направо не е истина Mr. Green А аз си спонсорирам софийските аптеки всеки месец......... hahaha
Елфче, ама да дойда и аз да работя при вас, бе Laughing -чувам, че шефа бил добър човек Mr. Green Па и мъжото мога да взема, да прихване и той малко ентусиазъм от чуждите Mr. Green Влизам да видя малката сладурана Heart Eyes

# 149
Магитка, мила температурата ти е висока, значи има надежда, а и нали лелката трябва да дойде по-късно, т.е. мисля че няма за какво да се притесняваш, бъди спокойна и оптимистично настроена. А ние ще се молим, да се похвалиш с добри новини и този път да бъде всичко наред Praynig
Julie, прави ли тестче или още не си се престрашила да си направиш? Пожелавам ти да  видиш дълго очакващите две чертички fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт