Хайде утрото дойде ,да направим тестове!От 04/09-10/09

• 12 929
  • 267
  •   1
Отговори
# 150
Малеееееееее, ма малката направо е бонбонче Heart Eyes Laughing Леле, леле, ми то майка и плитки може да й изплете, то каква коса, какво чудо Heart Eyes Laughing Сладурана Heart Eyes Честито  bouquet

# 151
Julie , прави ли тест? стискам палци да е  EFP
anna_25 , и аз съм като теб  Simple Smile заедно ще чакаме  Simple Smile
 бърбърборанке, ти с нас ли ще си?

# 152
здравейте на всички, днес толкова много работа имам, че дори не успях да прочета всичко  Rolling Eyes но пък бъдете сигурни, че стискам палци на всички за  EFP  Някои да е засичал точния брой на НЕчакащите за този период, че ми се струва че никак не сме малко?  newsm53 .  Силна групичка се бяхме спретнали....за около 9-ти...
Честно да ви кажа на мен ми е доста притеснено и криво, реве ми се на убийство  newsm45 , защото последно се срещах с "лелката" на 09.08 и тея дни трябва да НЕ ми идва но май точно след около няколко часа ще цъфна, ииииииии  #2gunfire  
Така да ми е мъчно още един неоползотворен месец, знам че бързам  да стане и знам защо бързам....  newsm61
Предните два пъти как стана и аз незнам, два пъти не се опазихме два пъти стана, ама не когато му беше времето. Приготвила съм си един тест и си бях обещала да не го правя преди закъснение, но за да допринеса максимално за ползотворното развитие на депресията си утре сутрин ще го направя , ако още не ми е дошло и като дойда на работа ако не ви съобщя нищо радостно да знаете че си скубя косите в офиса и стрелям на посоки. Мноооооого ми е мъчноооооо МНООООГО newsm45

# 153
  • ГОре на черешата...
Здравейте и от мен Hug!Минавам набързо да ви изчета по диагоналната система,че не мога да оставя малкия...чак сърцето ми се къса - целия е в пъпки - сигурно са поне 500 - има навсякъде - по лицето,в ушите,по бубата,по пръстите, по клепачите,че чак и по дланите и отдолу на краката...много го сърби и плаче и аз още малко ще ревна с него Cry...нещо страшно,чак не мога да повярвам,че всичко ще изчезне и ще си го видя пак беличък...
такива ми ти терзания...
Само да ви напомня - утре е Рождество Богородично и ще се отслужи молебен за здрави деца - настоящи и бъдещи.Минете през някой храм и запалете свещичка.Аз мисля да стана рано, да опека питка с мед и да я занеса в църквата - дано Баба Шарка си хапне сладичко и ми остави най-накрая детенцето Praynig!

# 154
не съм правила тест, мислех да чакам до сряда чак Embarassed

# 155
не съм правила тест, мислех да чакам до сряда чак Embarassed

Стискам ти палци, когато решиш да го направиш да има хубави новини.  Praynig Hug

# 156
Ама Julie, миличка, тука ще се спукаме от нетърпение Mr. Green Я не отлагай, то ти е време Mr. Green Зарадвай ни Laughing
Ама и аз съм една отвратителна подстрекателка, просто не е истина Mr. Green Аптеките трябва да ми плащат комисионна Mr. Green

# 157
ох ама ако е отрицателен... ше умра от яд

# 158
  • UK
ох ама ако е отрицателен... ше умра от яд

По- добре изчакай както си решила  Peace

# 159
Julie когато и да го направиш дано да е  EFP Praynig fingerscrossed.

# 160
Мариетке, горкото ти детенце. Дано скоро да го оставят на мира тези лоши пъпки!  Twisted Evil Но не се безпокой, с това само си вредиш, а и не помагаш на малкия. Силна бъди и всичко ще мине за нула време!  Hug

Моля ви се утре някой да запали и за мен една свещичка! Предварително благодаря!  bouquet

Mia_28, прекрасна е бебоната и наистина е с дълга косичка. Първото им дете е било с руса коса...  newsm78  Ама и колко е добре оформена, като гледах другите бебета първите няколко часа са малко като "смачкани" (не е най-подходящата дума, но друга не ми идва на акъла)...  Laughing

sisi75, ама какви са тези сълзи, каква е тази депресия. Я стига глупости, нали още не е дошла лелката? А и да дойде, да не е края на света.  Naughty Твоето бебче е на път, няма къде да се загуби, така че по- спокойничко гледай на нещата и те ще се наредят!   Peace

Julie, ти вече имаш закъснение, така че можеш да си направиш един тест! Хайде успех и стискам палци.  Wink 

# 161
Julie стискаме палци да е  EFP На мен утре ми е датата на М и силно се надявам да ме подмине. Та кога да си направя теста, ако не ми дойде утре?

# 162
  • UK
Julie стискаме палци да е  EFP На мен утре ми е датата на М и силно се надявам да ме подмине. Та кога да си направя теста, ако не ми дойде утре?

изчакай ако можеш 3 дена но пак не е сигурно дали ще покаже нещо   Peace

# 163
  • ГОре на черешата...
Мариетке, горкото ти детенце. Дано скоро да го оставят на мира тези лоши пъпки!  Twisted Evil Но не се безпокой, с това само си вредиш, а и не помагаш на малкия. Силна бъди и всичко ще мине за нула време!  Hug

Моля ви се утре някой да запали и за мен една свещичка! Предварително благодаря!  bouquet

Благодаря, миличка, знам,че когато майката е спокойна и на детето му минава по-бързо,но просто не мога да обясня с думи какво е да гледаш в такъв вид телцето на детето си,дето му трепериш на най-малката драскотинка... Confused
Свещичка ще ти запаля непременно Hug!

# 164
sisi75, утре е хубав празник Рождество Богородично да ти е на късмет. Julie, a ти въобще не се ослушваш, да си направиш тестче  утре.
Ние ще се молим да видите двете чертички Praynig
Елфче, ама тя голяма сладурана е, пу, пу . да е жива и здрава

Общи условия

Активация на акаунт