Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 712
  • 755
  •   3
Отговори
# 60
Здравейте, искам да помоля за отзиви от кремчето Мадекасол. Който го е ползвал и има впечатления от него нека да сподели. Чудя се дали да го поръчвам.

# 61
На мен не ми помогна май. Късно и го започнах де.

# 62
Момичета на вас към кой ден ви минаха болките.Аз съм 18-ти ден и все още имам адски силни болки.С повдигане тип котва съм...Моля момичетата с този тип операция да ми пишат,понеже вече се притеснявам дали нещо не е наред.Благодаря предварително!

# 63
Ако шефовете са си добре, значи всичко е наред. Не се стресирай, че ще избие отнякъде физически - закъснял цикъл, кисти и тем подобни. Аз и през това минах. Болки реално можеш да имаш и до 2ри-3ти месец намаляващи разбира се, но все пак и осезаеми.

# 64
  • Пловдив
Момичета на вас към кой ден ви минаха болките.Аз съм 18-ти ден и все още имам адски силни болки.С повдигане тип котва съм...Моля момичетата с този тип операция да ми пишат,понеже вече се притеснявам дали нещо не е наред.Благодаря предварително!
Едва ли ще ти е полезна информацията от други, понеже е много индивидуално Simple Smile. При мен болката отшумя бързо, 4-5 дни. Не мисля, че имаш повод за притеснение, ако все пак нещо те мъчи, говори с доктора. И горе главата, ще мине Simple Smile!

# 65
Момичета, от доста време ви следя с интерес, но понеже скоро няма да имам финансовата възможност за този вид операция до сега не съм писала в темата. Каня се обаче да отида на консултация за абдоминопластика след свалени 30 кг + , диастаза, увисване и т.н. Въпросът ми е в коя тема е удобно да пиша, виждала съм дами да споменават този вид операция в темата, когато е в съчетание с уголемяване на бюста. Чудя се при кой лекар е най-добре да отида ...за  сега съм избрала д-р Стоянов.....

# 66
  • Gotham City
Здравейте! Мина и моята операция за увеличаване на гърди. Искам да попитам момичетата, минали по този път, колко време след изписване от болницата им беше необходимо, за да се върнат към по-нормален начин на живот - работа, излизания...

# 67
  • София
Момичета, от доста време ви следя с интерес, но понеже скоро няма да имам финансовата възможност за този вид операция до сега не съм писала в темата. Каня се обаче да отида на консултация за абдоминопластика след свалени 30 кг + , диастаза, увисване и т.н. Въпросът ми е в коя тема е удобно да пиша, виждала съм дами да споменават този вид операция в темата, когато е в съчетание с уголемяване на бюста. Чудя се при кой лекар е най-добре да отида ...за  сега съм избрала д-р Стоянов.....

Ако някой доктор ти предложи двете операции заедно, направо го драскай от списъка си. При абдоминопластика кожата се отрепатрира и се изтегля максимално надолу, а при увеличаване на бюст кожата се изтегля нагоре. Опъна е в различни посоки, което първо е опасно, второ компрометира качественото изпълнение и резултатите от двете операции. Аз правих абдоминопластика през март, но още се услушвам за уголемяване на бюста.

# 68
По известни чуждестранни страници, профили и тн. гледам, че правят доста често 2те операции в едно.

# 69
Здравейте!
От няколко дни чета из темите за мамоплатика, защото се колебая да се подложа ли на операция.. Но толкова неизвестни имам, че не знам от къде да започна. Насочила съм се към д-р Ильо Стоянов. Някой може ли да сподели колко време се чака за консултация и после за операция? Какво е важно да се обсъди с док? На мен нищо не ми говорят нито марките на имплантите, нито висок, среден профил, нито ни-що. Имам много малки гърди, слаба съм, с подгръдна към 75-77, скоро не съм се мерила всъщност, но там някъде, висока 168 см и 48 кг.
Имам едно детенце, с което не успяхме да се кърмим, та не са пострадали от това, нито са увиснали, нито нищо, но са адски малки. страх ме от болници, игли и т.н., та по-скоро ме плаши самата операция от болката след това. Не знам защо, но някак очаквам да си остана седмица вкъщи и след това да се върна на работа. Работя в офис на компютър. Цените актуални ли са в сайта на д-р Стоянов?
Ще се радвам, ако някой сподели какво е важно да разуча преди консултацията.

# 70
И аз съм от само следящите, но в тази или най-много в предишната тема имаше един особено полезен пост за операцията и периода след това. Потърси го. Не помня от кого, но беше дълъг и изчерпателен, няма как да го подминеш.
Има и други, разбира се, с много ценна информация. Simple Smile

# 71
Виждам че и други се интересуват от амбдоминопластика и увеличаване на бюста като 2 в 1 операции.
И се чудя дали Лазерна липодистрофия, което е нещо подобно, дали може да се съчетае с 2в1. Още не съм питала Георгиев дали може да стане, но ще го питам на втората конституция . Дали има някой с подобен опит, и да каже има ли траен ефект от тази процедура. Видях че и при Стоянов я има същата лазерна процедура.

# 72
Привет, да се запиша и аз в темичката с малък отчет, за да не е напразно:)
Почти 9 месеца след операция, 390, Политех, Стоянов. Визуално гърдите са ок, но все още не ми се е възвърнала чувствителността на 100% ( но определено се е подобрила от поседните ми писания 😁) Разбира се мааалко съжалявам, че не си слижих 500кк.
Имам питанка: След колко врвмв е добре да посетя мамолог? И някой да препоръча добър  за София?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 73
Казват, че е хубаво прегледи да се правят на 6,8месеца. Мисля на миналата страница имаше препоръчани доктори. Аз без импланти правех на година

# 74
Привет, момичета!
Да споделя и аз мнението си след като днес мина консултацията ми при д-р Хатър и след която съм много раздвоена...
Каза, че за естествено изглеждащ бюст ми препоръчва Мотива Ергономикс и категорично беше на мнение, че анатомичните не са за мен. Като кубици пък за мен били подходящи от 255 до 315сс и лично според нея 275 или 295 ще са напълно достатъчни, без да изглеждам като ‘надуваема кукла’.
Показа ми снимки на няколко нейни пациентки с приблизително същите стартови мерки, за да придобия някаква представа за резултата ‘след’...
За самата операция каза, че предлага да е през ареолата, защото нито сега, нито в последствие ще имам достатъчна гънка, че да се прикрие белег отдолу. При нея явно и самата процедура е по-различна отколкото при Христов, защото тя каза, че единствено прави разрез от долната част на ареолата (а не премахва изцяло) без да прекъсва каналите на млечните жлези и съответно после не се очаква да имам проблеми при кърмене.
Общо взето почти всичко се разминаваше с казаното от д-р Христов във Вита.
Също, не ми даде потник, под който да налагаме различни импланти, за да преценя на собственото ми телосложение с кои най-добре се възприемам, за разлика от Христов (а на вас?).
Имам въпрос за посетилите Хатър - при вас как протече консултацията; показваше ли ви чужди снимкиза сравнение; как се спряхте точно на размер и единствено на нейната преценка ли се доверихте...?

Общи условия

Активация на акаунт