Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 331
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Момичета имам няколко мега глупави въпроса и ще съм благодарна на мнения, съвети и насоки. Предстои ми операция и се чудя как ще се справям с косата си - миене, сушене, изправяне (най-вероятно е най-малкото ми притеснение, но ако не я оправя съм като кошница, а предвид това, че не трябва да си вдигам високо ръцете си е драма за мен 🤣), как мислите дали е вариант да си направя 2 плитки за операцията и поне няколко дни докато се освестя  да не я мисля? Кога започнахте сами да се обгрижвате или първоначално на фризьор ходихте да ви мият 🤪? Може ли да ми препоръчате от къде да си намеря пижама с копчета за болницата? Какви дрехи обличахте след операцията, за да ви е удобно - предполагам нещо с цип или копчета отпред? Друго освен лични принадлежности ще ми е необходимо ли за болницата?
Извинявам се за въпросите, но всичко трябва да разуча до последен детайл, за да не пропусна нещо важно 🤣🤣🤣, че и без това стреса е в повече, наближавайки датата.
Благодаря, предварително! 😊

# 301
Момичета имам няколко мега глупави въпроса и ще съм благодарна на мнения, съвети и насоки. Предстои ми операция и се чудя как ще се справям с косата си - миене, сушене, изправяне (най-вероятно е най-малкото ми притеснение, но ако не я оправя съм като кошница, а предвид това, че не трябва да си вдигам високо ръцете си е драма за мен 🤣), как мислите дали е вариант да си направя 2 плитки за операцията и поне няколко дни докато се освестя  да не я мисля? Кога започнахте сами да се обгрижвате или първоначално на фризьор ходихте да ви мият 🤪? Може ли да ми препоръчате от къде да си намеря пижама с копчета за болницата? Какви дрехи обличахте след операцията, за да ви е удобно - предполагам нещо с цип или копчета отпред? Друго освен лични принадлежности ще ми е необходимо ли за болницата?
Извинявам се за въпросите, но всичко трябва да разуча до последен детайл, за да не пропусна нещо важно 🤣🤣🤣, че и без това стреса е в повече, наближавайки датата.
Косата ще ви е последна грижа,колкото за толкова няма проблем да си я връзвате.Не е чак толкова страшно колкото си го представяте,даже хич.Имате нужда от чехли,тоалетни принадлежности,2-3 малки шишета вода,сутиена и изследванията.Колкото по-малко багаж,толкова по-добре.Ще ви се даде нещо като еднократна нощница с връзки,което е достатъчно.

# 302
Аз косата успях още на втория ден да си я вържа сама.Преди операцията я вързах на висока опашка ,за да може докато лежа да не ми пречи отзад.Мисля ,че с плитките не е лоша идея.За принадлежности аз бях си взела паста,четка за зъби ,крем за лице,гащи,чорапи...но изобщо даже не си стигнах до раничката.Едва на следващата сутрин успях да си измия зъбите.Вода задължително малки шишета и то със сламки,на мен ми даваха в самата клиника,но си бях взела и да имам,защото вида се пие много.Много зависи къде ще е операцията и колко време ще стоите.Аз стоях само една нощ и там където бях дават за обуване и обличане.Но наистина не прекалявайте с багажа,изобщо до нищо няма да ви е.Телефон,зарядно и вода

# 303
Косата ще ви е последна грижа,колкото за толкова няма проблем да си я връзвате.Не е чак толкова страшно колкото си го представяте,даже хич.Имате нужда от чехли,тоалетни принадлежности,2-3 малки шишета вода,сутиена и изследванията.Колкото по-малко багаж,толкова по-добре.Ще ви се даде нещо като еднократна нощница с връзки,което е достатъчно.

Аз не можех ИЗОБЩО  да си вържа косата,така че варианта за плитките ми се струва доста удачен.

# 304
Аз с косата нямах проблем - бавно и внимателно всичко се получаваше...
относно обличането - бях с клин още като отидох (ползвах го и за операцията и за спане), а за след процедурата (при все че бях със сутиена и лентата) си бях взела широк суитчър (мъжки, който ползвах за спане през нощта и да си тръгна на другия ден).
Зъбите успях да си измия още същата вечер, носех си чехли и зарядно, а 2ч след операцията ми позволиха да пия и по малко вода... бях се заредила и с мокри кърпички, гребен и т.н. боклуци, до които дори не стигнах, а ми останаха като излишен тежащ товар...
На ‘съквартирантката’ й дадоха нощница за еднократно ползване преди самата операция, на мен - не.

Ако имаш някакви съмнения - питай доктора ти. Най-добре ще знае какво би ти било необходимо за конкретната болница (или звънни на рецепция и питай).

# 305
И аз щях да се направя с плитки,ако ми вървеше.Аз я държа на нисък кок и успях сама да го направя на втория ден при изписването.1 или 2 пъти ходих н аизмиване в салон.Това беше.
За нещата,които трябва да носиш зависи при кого ще бъдеш.Аз бях при Стоянов-освен паста,четка ,телефон и зарядно друго не ти трябва

# 306
Здравейте! Има ли момичета, които са били с по-голям бюст и се е налагало намаляне, повдигане и импланти? Следващия въпрос е при кой лекар направихте операцията? Благодаря!

# 307
Тъкмо си стягам багажа. Взела съм пижами с копчета (целият град обиколих, със зор две намерих), чорапи, гащи, един суичър, че не се знае да не захладнее, четка и паста за зъби, гребен, чехли и една кърпа. Смятам да се огранича с това. Ще си взема и вода и това е. Една ученическа раница е полупразна.
Аз имам друг въпрос... Как се справяте със сутрешната тоалетна без кафе? 😳

# 308
Аз пак с моите въпроси.. Но сега погледнах пак чертежа на док и виждам, че двете ми основи са различни размери.. едната е 11,5 см, а другата 11,7. Подгръдна 70см.
Според табличките на кръгли мотива ергономикс фуул и кръгли ментор висок профил кох. 1, 11,5 е за 350. Обаче 11,7 оптговаря на 375. Та сигурно затова док първо ми каза, че според него най-добре 375 сс. Но 375 на по-малката основа да не ми личи/стърчи/ има ръб или каквото може да е, ако импланта не е правилно подбран според вас?

# 309
  • София
Пиенето на много вода около 2-3л.,плодове ,но при мен  най-вече действат пробиотиците.
Angellink=topic=1246850.msg41488974#msg41488974 date=1601748141]
Тъкмо си стягам багажа. Взела съм пижами с копчета (целият град обиколих, със зор две намерих), чорапи, гащи, един суичър, че не се знае да не захладнее, четка и паста за зъби, гребен, чехли и една кърпа. Смятам да се огранича с това. Ще си взема и вода и това е. Една ученическа раница е полупразна.
[/quote]

# 310
Скрит текст:
Моята операция беше предвидена за 11:30ч, но поради забавяне с изследванията ме взеха към 13:30ч.
Devil-Angel, при разговора ми с доктора, преди приемането, ми каза, че още вечерта ще мога да пия кафе, но поради забавянето - наблегнах на водата (по принцип пия по +2,5-3л/ден).
Не мисля че ще имаш проблем, особено ако започнеш да пиеш и пробиотици.

За захладняването - аз каквато съм зиморничава (типична змия) мислех, че ще стана на висулка, особено след упойката, но сестрите ме повиха с 2 одеала и проблем нямах.
Успех!

Скрит текст:
Аз пак с моите въпроси.. Но сега погледнах пак чертежа на док и виждам, че двете ми основи са различни размери.. едната е 11,5 см, а другата 11,7. Подгръдна 70см.
Според табличките на кръгли мотива ергономикс фуул и кръгли ментор висок профил кох. 1, 11,5 е за 350. Обаче 11,7 оптговаря на 375. Та сигурно затова док първо ми каза, че според него най-добре 375 сс. Но 375 на по-малката основа да не ми личи/стърчи/ има ръб или каквото може да е, ако импланта не е правилно подбран според вас?
Victoria__ и аз съм с различна основа - 11,3 и 11,5см.
Молов ми каза анатомични Ментор 305сс, защото другия вариант е 355сс и без мрежа щяло да ми се виждат ръбове; при Христов обмисляхме анатомичните на Политех 350сс и 395сс и като го питах за ‘личенето на ръбовете’ каза, че няма да имам подобен проблем дори и с по-големите.

Не е професионално мнение, но все пак Политех са и по-меки от Ментор, което може би влияе да не си личат толкова (освен колко тъкан имаш) Thinking

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 21:28 от Mar4etoT

# 311
Аз май не се изразих правилно... Имах предвид гладна и жадна преди операцията... за тази тоалетна 😄
Но пък отговорите ви ме замислиха - кафето е проблем ли след това, та повече вода и плодове?
И друго - мен ще ме приемат утре за изследвания и в понеделник ще е операцията. Иначе утре след изследванията казаха, че съм свободна да пия и ям, но  на сутринта?

# 312
Аз май не се изразих правилно... Имах предвид гладна и жадна преди операцията... за тази тоалетна 😄
Но пък отговорите ви ме замислиха - кафето е проблем ли след това, та повече вода и плодове?
И друго - мен ще ме приемат утре за изследвания и в понеделник ще е операцията. Иначе утре след изследванията казаха, че съм свободна да пия и ям, но  на сутринта?
Няма никакъв проблем с кафето след деня на операцията.Иначе 8 часа преди самата операция не трябва да се пие вода и да се яде,дори дъвки не може.Аз пих 10 дни преди това пробиотик,както бяха писали момичета тук и го продължавам все още,помага доста. За подуването на корема не ме спаси,но то беше точно една седмица.

# 313
Ако операцията е за по-късен час до към 10 часа няма проблем.Моята трябваше да е в 15 часа и ми казаха ,че мога сутринта да пия кафе и вода/сок/фреш.Все пак попитайте

# 314
Правя опит да кача снимка на сегашното ми положение
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 22:31 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт