Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 230
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Страхотен резултат още на първи ден. Симетрични са. Като минат оттоците ще изглеждат още по- красиви. Моля те да споделиш за масажите. Цялата процедура как минава, защото на мен ми показаха веднъж и си ги правя в къщи. Нямам възможност да ходя в клиниката и незнам дали правилно ги изпълнявам. Бързо възстановяване!
Благодаря много!Чак след месец започват масажите и ще пиша.Ако забравя, ме подсети на лс. 😉

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 15:47 от bubanka

# 406
Момичета, освестих се! Вчера беше операцията...
Страхотни, Честито 😍

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 15:48 от bubanka

# 407

Благодаря много!Чак след месец започват масажите и ще пиша.Ако забравя, ме подсети на лс. 😉
На мен ми започнаха на втората седмица. Ще подсетя Wink

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 15:47 от bubanka

# 408
Страхотен резултат още на първи ден. Симетрични са. Като минат оттоците ще изглеждат още по- красиви. Моля те да споделиш за масажите. Цялата процедура как минава, защото на мен ми показаха веднъж и си ги правя в къщи. Нямам възможност да ходя в клиниката и незнам дали правилно ги изпълнявам. Бързо възстановяване!

Честито! Изглеждат супер! Бързо да се възстановиш и много да им се радваш Hug

Относно масажите - масажистката ми каза, че трябва да минат поне 12 дена преди да се започне.
Аз вече ходих на 2 (по препоръка на моя д-р), като движенията ги упражних още на място и масажистката каза да ги правя сама вкъщи по 2-3 пъти на ден.
На последния масаж ми показа и как да раздвижвам белезите и вътрешните разрези, както и да правя стречинг упражнение с вдигане на ръцете.

# 409

Невероятен резултат !!! Аз съм точно в същото изходно положение,и ръст,и килограми,и визия. Но планирам евентуално операция към януари ,не по-рано.

# 410
anne boleyn честито.Да попитам сутиенът Lipoelstic  ли е?Ако да, д-р Стоянов тях ли препоръчва?

# 411
anne boleyn честито.Да попитам сутиенът Lipoelstic  ли е?Ако да, д-р Стоянов тях ли препоръчва?
Благодаря!Да, Lipoelastic e.От клиниката си го купих и предполагам, че само тези имат, защото не са ми давали да избирам.

# 412
Рядко ми харесват гърди.Много красиви са станали твоите.Сигурно е и,заради естетическия размер Simple Smile

# 413
Остава ми по-малко от месец до операцията, но все по-често си мисля дали да не направя още една консултация с доктора ми относно размера. Определил ми е 335 cc, кръгли Ментор, подмускулно. Обаче понеже съм супер слаба (45 кг, 164 см) и плоска като дъска си мисля, че това е твърде много за мен и тези кубици ще са ми огромни. Вие какво мислите относно тези мерки и теглилки 🤔🤔🤔

# 414
  • София
Мисля, че е добре 335 сс, аз съм с 300 и също бях супер слаба тогава (40 кг, 156 см) и изобщо не са ми големи. И аз бих ти определила такъв размер, между 300 и 350 сс.

# 415
Остава ми по-малко от месец до операцията, но все по-често си мисля дали да не направя още една консултация с доктора ми относно размера. Определил ми е 335 cc, кръгли Ментор, подмускулно. Обаче понеже съм супер слаба (45 кг, 164 см) и плоска като дъска си мисля, че това е твърде много за мен и тези кубици ще са ми огромни. Вие какво мислите относно тези мерки и теглилки 🤔🤔🤔

Трудно можем да ти кажем, като не знаем нищо за твоето усещане за естетика.Няма значение дали си слаба, а какъв ефект търсиш.

# 416
anne boleyn, честито! Изглеждат страхотно! Ильо Стоянов си е Ильо Стоянов!

# 417

Трудно можем да ти кажем, като не знаем нищо за твоето усещане за естетика.Няма значение дали си слаба, а какъв ефект търсиш.

Спортен и секси бюст, но нищо предизвикателно

# 418
anne boleyn, браво съм без думи!
И то за първи ден!
Нахъсах се хаха и си записах час за прегледите в края на този месец, защото края на другия идва и моя ред. Но сега като гледам 255 кк колко хубаво седят и аз се колебая с моите мотива кръгли 355..да не са огромни!
Mira_varna, на мен док предложи два варианта - единия е мотива ергономикс 355 или 350 ментор кръгли. Аз също съм слаба, 170, 48 кг, подгръдна 70. Основа 11,5 и 11,7. Та явно не седят така големи както си го представяме..
Аз клоня към мотива, но ту се чудя да кривна ли към 375 мотива.. Което беше първоначалото предложение на док или към ментор кръглите..

# 419

Спортен и секси бюст, но нищо предизвикателно

Аз в началото се бях насочила към 300, но гледах много снимки в realself.com и си промених коренно решението.Кубиците на всички стоят различно.Важно е и дали имаш тънка талия, широк или тесен гръден кош и рамене, дали искаш да носиш рокли с деколтета без да изгреждаш вулгарно.Много фактори са.Гледай снимки на жени със сходни на твоите пропорции и така ще добиеш представа.

Общи условия

Активация на акаунт