Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 240
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Остава ми по-малко от месец до операцията, но все по-често си мисля дали да не направя още една консултация с доктора ми относно размера. Определил ми е 335 cc, кръгли Ментор, подмускулно. Обаче понеже съм супер слаба (45 кг, 164 см) и плоска като дъска си мисля, че това е твърде много за мен и тези кубици ще са ми огромни. Вие какво мислите относно тези мерки и теглилки 🤔🤔🤔
Същите мерки съм и съм с 300цц...кръгли ментор. Искаше ми се поне още 50цц да бяхме сложили хахахха

# 421
  • София
Май всички сме минали през колебанието относно размера на имплантите и дали няма да са ни големи. Вчера си четох старите мнения в темите и се сетих как се притеснявах и аз за същото.
Няма как да бъдем сигурни докато не ги сложим,  за това аз бих се доверила на лекаря - след като му покажете нагледно какъв резултат искате, той най-добре ще прецени размера и вида на импланта. Аз отидох при доктора със снимка и попитах може ли при мен да се получат подобни предвид началния старт и анатомията ми. Тя потвърди и си стиснахме ръцете Simple Smile
И от мен похвала за отличната работа на д-р Стоянов! Ще стават все по-хубави с времето, това съм забелязвала при гърдите, правени от него.

# 422
  • в 1001-та нощ
Остава ми по-малко от месец до операцията, но все по-често си мисля дали да не направя още една консултация с доктора ми относно размера. Определил ми е 335 cc, кръгли Ментор, подмускулно. Обаче понеже съм супер слаба (45 кг, 164 см) и плоска като дъска си мисля, че това е твърде много за мен и тези кубици ще са ми огромни. Вие какво мислите относно тези мерки и теглилки 🤔🤔🤔

Няма да са огромни.

# 423
Да, аз също отидох със снимка. И плюс обясненията ми док разбра много добре какво гоня като резултат. Каза ми, че ще се получи и аз й се доверих напълно. Резултатът видях още на първия ден и определено е точно това.

# 424
Здравейте,момичета
Вече съм 21 ви ден от операцията и съм в драма,че все още едната- дясната гърда е високо.Тя беше с доста голям оток и много по-болезнена от другата,както и тече от нея дори и след махане на дренажа и се надявам проблема все още в симетрията да е от това. Не съм качвала скрита снимка до сега и дано се справя.Правено ми е повдигане + импланти+ намаляване на ареолите и все още мажа разрезите с Йода септ.Смятате ли,че тази разлика ще се поизравни😟

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 22:13 от den10

# 425
  • София
Много добре изглеждат! Според мен разликата не е толкова голяма и ще се изравнят. Десният мускул е по-развит и е нормално да се съпротивлява повече, следователно вдясно слягането да стане по-бавно.

# 426
den10 аз не виждам никаква снимка, може би вече си я изтрила, но смятам че трябва да се консултираш с док. Въпреки че както знаем окончателно се оформят до 6 месеца. Просто за твое спокойствие.
И как така тече след дренажите?

# 427
  • в 1001-та нощ
Здравейте,момичета
Вече съм 21 ви ден от операцията и съм в драма,че все още едната- дясната гърда е високо.Тя беше с доста голям оток и много по-болезнена от другата,както и тече от нея дори и след махане на дренажа и се надявам проблема все още в симетрията да е от това. Не съм качвала скрита снимка до сега и дано се справя.Правено ми е повдигане + импланти+ намаляване на ареолите и все още мажа разрезите с Йода септ.Смятате ли,че тази разлика ще се поизравни😟

Има по-голям оток в горния полюс на тази гърда, който "вдига" цялата гърда нагоре. Дай ѝ време - отокът да спадне, мускулите да релаксират. Изглежда всичко ще бъде точно, и ще имаш красив резултат Simple Smile

# 428
Здравейте,момичета

Има по-голям оток в горния полюс на тази гърда, който "вдига" цялата гърда нагоре. Дай ѝ време - отокът да спадне, мускулите да релаксират. Изглежда всичко ще бъде точно, и ще имаш красив резултат Simple Smile
Много благодаря!🤗 Толкова е приятно да прочетеш и чуеш нещо положително след като си се вглъбил в драмите в главата си🥴

# 429
Здравейте,момичета

Скрит текст:
https://photos.app.goo.gl/AYZVH3fYVAfK5zf79
Скрит текст:
[/img]
Страхотни са ти гърдите. Дай им малко време. Мускула ще се отпусне. Моите са на два месеца и още не са за гледане Wink

# 430
Мен сега пък друго ме разтревожи.. като гледам с този ковид накъде вървят нещата - дали пак ще отменят планови операции, ако затегнат положението?
Трябва да си направя изследванията края на този месец.. пък до 25.11 има много време - да не взема да се размина с датата си Sad

# 431
Мен сега пък друго ме разтревожи.. като гледам с този ковид накъде вървят нещата - дали пак ще отменят планови операции, ако затегнат положението?
Трябва да си направя изследванията края на този месец.. пък до 25.11 има много време - да не взема да се размина с датата си Sad
Да не би операцията ти да е на 25.11. ?
Моята е тогава и мен ме притеснява същото 😕

# 432
Да не би операцията ти да е на 25.11. ?
Моята е тогава и мен ме притеснява същото 😕

Да, тогава е..и моята дата.
Ти при кой си?

# 433
  • София
Според мен няма да ги отменят напълно, но много възможно да искат от всеки да си прави PCR тест преди каквато и да било операция. А PCR тест също е доста неприятна процедура.

# 434
На мен ми искат бърз ковид тест направен деня преди операцията, но все пак дано не се влошат нещата чак до отлагане.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт