Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 235
  • 857
  •   1
Отговори
# 435
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Давали ли сте витамин К на 30-тия ден от раждането на бебето?
Моето е родено 2015 година, нито от болницата, нито педиатър ми каза да давам вит. К, но по същото време моя близка роди във Франция, там даваха на бебетата.

# 436
Не. Никъде не пишеше подобно нещо и никой не ми е препоръчал.

# 437
Давах, аз. И в епикризата го пишеше и педиатърката каза да дам. 2017г е родена моята дъщеря в Тина Киркова.

# 438
  на втория месец педиатъра изрично каза да му дадем 2 капки.

# 439
Здравейте, в сайта на болницата пише - в страничката на "Патологична бременност, че се извършва секцио по метода на Щарк. Някой може ли да ми каже кои лекари го практикуват и съответно да ми препоръча специалист?
Благодаря предварително!

# 440
Д-р Даскалов

Здравейте, в сайта на болницата пише - в страничката на "Патологична бременност, че се извършва секцио по метода на Щарк. Някой може ли да ми каже кои лекари го практикуват и съответно да ми препоръча специалист?
Благодаря предварително!

# 441
Благодаря Ви, Оливия!
Д-р Даскалов

Благодаря предварително!
[/quote]

# 442
2 пъти сикцио по Щарк при д-р Даскалов. Всичко мина отлично! 😊
Първият път го направи за 17 мин, вторият - за 12 мин. Наистина супер!

# 443
Второ Секцио при д-р Рени Ковачева имам база за сравнение с първото в друга болница и мога да кажа че тази жена е велика.
Огромно благодаря на нея и целия и екип.
Отношение и професионализъм на най-високо ниво.

# 444
2 пъти сикцио по Щарк при д-р Даскалов. Всичко мина отлично! 😊
Първият път го направи за 17 мин, вторият - за 12 мин. Наистина супер!
Това с отварянето, ваденето на бебето и шиенето ли?!

# 445
Да, от отварянето до преместването на носилката за към реанимация. Като преди това беше слагане на катетър, упойка, чакане да подейства и т.н.
Вторият път го питах: Ама това ли беше? 🤣
Той ме пита дали искам още. Казах, че не. 😄
Доста бързо ми се стори, но всичко е точно... Първият път беше преди 5 г, вторият - преди 9 месеца.
Много бързо става с този метод, а и доктора явно е задобрял. 😁

# 446
А имахте ли болки след това и колко време?

# 447
В реанимация - не. Там обезболяващите явно бяха много ефективни. Но после имах 2-3 дни болки. Със свещички се оправяха нещата. 😅После още 2-3 дни дискомфорт си имах и това беше.
Чувала съм че при някои момичета по този метод още на следващия ден вече нямало болка, но при мен не беше така. Може и да са слухове. 🤷‍♀️

# 448
  • София
Момичета, а знаете ли повече подробности какво представлява този метод?

# 449
Тук можеш да прочетеш от д-р Велев
https://kenguru.bg/metodyt+shtark/1/MlW-gRWbIRWzMdKHU9WfcJSvYJOD … rMpWLQtiLcZmzYlej
Общо взето се работи повече мануално, вместо с инснрументи. Режат по-малко пластове, съответно по-малко се шият и операцията е по-кратка. Кръвозагубите са по-малки.
Казват че боли по-малко, но нямам база за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт