Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 226
  • 857
  •   1
Отговори
# 450
Аз много исках да ме оперират по метода Щарк, но поради спешността на раждането нямах този късмет. И въпреки това се възстанових доста бързо, няколко дни съвсем поносима болка и после още няколко дни дискомфорт. Та при Щарк наистина не мога да си представя какво е да е още по-леко всичко. Simple Smile)) Иначе знам, че разрезът при Щарк е по-висок, при обичайното секцио е по-ниско.

# 451
Здравейте, в сайта на болницата пише - в страничката на "Патологична бременност, че се извършва секцио по метода на Щарк. Някой може ли да ми каже кои лекари го практикуват и съответно да ми препоръча специалист?
Благодаря предварително!
Даскалов - с колкото ръце мога + още толкова:)

# 452
2 пъти сикцио по Щарк при д-р Даскалов. Всичко мина отлично! 😊
Първият път го направи за 17 мин, вторият - за 12 мин. Наистина супер!
Това с отварянето, ваденето на бебето и шиенето ли?!

Моето беше под 15 минути със все слагането на маса и упойка - засичах от съобщение до мъжа ми, след което ми взеха телефона, до снимки на готово бебе след като ме занесоха в реанимацията Simple Smile Болки имах във вид на 'опъване' на корема при ставане / сядане/ лягане няколко дена  + всеки път малкия като ми вкара някой ритник в корема  - но не е нищо, впечатляващо, по-скоро дразнещо неудобство.

# 453
  • sofia
Д-р Даскалов е страхотен лекар, много човечен, отзивчив и професионалист.💙 Секциото ми мина за миг сякаш, а болките са незначителни.

Аз да питам в неделя дали изписват по принцип?

# 454
  • София
Изписват и в почивни дни и дават само епикризата на бебето. В работен ден трябва да отидем за нашата епикриза и отпуска по бащинство, защото администрацията не работи.

# 455
  • София
Момичета, някой знае ли как млга да се свържа с акушерките от Тина Киркова? Бих искала да ангажирам акушерски пост, едно конкретно момиче, от което съм изключително доволна с предното ми раждане..

# 456
  • София
Аз не зная, ако и нямате телефона от предишния път, дано поне името й знаете. Струва ми се най-добре да отидете на място и да я потърсите.

# 457
  • София
Имам името и да, телефон за съжаление нямам, тогава не бях с избор и тя просто беше на смяна.

# 458
Би ли споделила името? 🤗

# 459
Може би тъп въпрос, но не мога да схвана - две болници Св. София ли има - една частна и една държавна, една и съща ли са...

# 460
Да, има две. Тази тема е за 1 АГ Св. София, която е държавна. Другата е МБАЛ Св. София, която се намира на бул. България и мисля че е частна.

# 461
  • София
Би ли споделила името? 🤗

Теорора Маркова се казва. Страхотна е! Аз вече имам уговорка с нея❤

# 462
Може би тъп въпрос, но не мога да схвана - две болници Св. София ли има - една частна и една държавна, една и съща ли са...
   Както горе казаха - това е тема за 1АГ  ( бившата Тина Киркова), която е държавна.

Частната на бул. България се държи от фамилия Мазнейкови, които имат силно неприятна репутация свързана с доста смъртни случаи ( може да се начетете в нета) и огромни суми пари, които искат за сметка на некадърността си. В последно време клиенти са им  предимно изпълнителки от един определен жанр музика в БГ, които могат да 'кихат' повече кеш - съветвам ви никога да не стъпвате там.

# 463
   Както горе казаха - това е тема за 1АГ  ( бившата Тина Киркова), която е държавна.

Частната на бул. България се държи от фамилия Мазнейкови, които имат силно неприятна репутация свързана с доста смъртни случаи ( може да се начетете в нета) и огромни суми пари, които искат за сметка на некадърността си. В последно време клиенти са им  предимно изпълнителки от един определен жанр музика в БГ, които могат да 'кихат' повече кеш - съветвам ви никога да не стъпвате там.

Благодаря за отговорите. Гледах някаква лекция за Св. София, но някъде към средата почна да ме съмнява, че не говорим за това, за което аз си я бях пуснала. Не съм се насочила натам, имам двама следящи АГ и единия е в Тина Киркова. Просто сега ми се проясни малко Simple Smile А Зебрите в коя са?

# 464
  • София

Благодаря за отговорите. Гледах някаква лекция за Св. София, но някъде към средата почна да ме съмнява, че не говорим за това, за което аз си я бях пуснала. Не съм се насочила натам, имам двама следящи АГ и единия е в Тина Киркова. Просто сега ми се проясни малко Simple Smile А Зебрите в коя са?
Зебрите са в клиниката на Мазнейкови. Аз се следих по здравна каса там, при Алекс Кобаков, много е свестен, доволна дъм. Но за раждане не мксля че е ок, чувала съм все лоши неща.

Общи условия

Активация на акаунт