Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 199
  • 857
  •   2
Отговори
# 585
Здравейте,мами аз също съм при д-р Галя Богданова с термин 22.07 но поради медицински причини ще съм секцио ,та другата седмица ще говорим за дата предполагам ,може да се засечем с някоя мама Simple Smile Да ви питам какво мислите за вип стая,на мен никак не ми се дават излишни 300лв за престоя , дали се съобразяват с настаняването на родилки с различен етнос ,ако ме разбирате.

# 586
Здравейте,мами аз също съм при д-р Галя Богданова с термин 22.07 но поради медицински причини ще съм секцио ,та другата седмица ще говорим за дата предполагам ,може да се засечем с някоя мама Simple Smile Да ви питам какво мислите за вип стая,на мен никак не ми се дават излишни 300лв за престоя , дали се съобразяват с настаняването на родилки с различен етнос ,ако ме разбирате.
Близка, раждала преди 4 години, ми каза,че е била с избор на екип и в двойна стая, била е с туркиня и помолила да я преместят в единична, защото няма какво да си каже с тази жена и я преместили. Нейна позната раждала без избор на екип и била сред каките/етноса/. Аз смятам да съм в единична стая, първо заради банята, че е самостоятелна, второ заради това че ще съм с близнаци и трето защото не знам каква ще ми се падне. Надявам се да има свободни стаи, ако не ще изтърпя 1 нощ в двойна или ще платя за апартамента.
Не знам със сигурност дали се съобразяват или това с тази позната е случайност. Simple Smile

# 587
В Тина Киркова разделят ромките от българките. За туркини и т.н. вече би било прекалено, така че не всеки етнос е изолиран и слава богу. Когато лежах в патология имаше една сирийка при нас, както и едно момиче, дето може и да беше ромка, но беше образована и така да се каже, не виждаш разлика в поведението.

# 588
  • София
А ако ви се падне свястно момиче? Може да оставите бебето и да отидете до тоалетна като знаете, че някой ще му хвърля едно око и ще ви извика ако се наложи. Аз бях 7 дни престой в двойна стая с две момичета, с които поддържаме връзка и след болницата. Можете и да обменяте опит, особено ако ви е първо дете и ще има с кого да си говорите и да ви разведрява. 🙂

# 589
Аз имам едно раждане в Тина Киркова, през 2019г. тогава бях в двойна стая и мисля и сега да съм, стига да има свободни..
Последната вечер бях сама и не е много приятно, да няма с кой да си кажеш две приказки или пък да оставиш бебенцето за 2мин да отидеш до тоалетната 😊
момичето със което бях в стая раждахме в един ден, и в реанимация бяхме заедно, помолихме за обща стая и За щастие имаше свободни и ни настаниха заедно.

# 590
Аз съм много доволна от двойния ВИП. Мацката беше много яка. Още си пишем. На нея й беше първо бебче, на мен - второ. Та й помагах първите пъти с преобличане ( то беше и с абокат и тя беше много притеснена), смяна на памперс и т.н. Тя пък наглеждаше моята докато спеше (както и аз нейния), та можех съвсем спокойно да се изкъпя и оправя, даже да се поразходя из коридора. Друго си е да има кой да ти помогне, а и с кой да си кажеш 2 приказки. А и финансово е по-добре от единичния ВИП.

# 591
момичета, към тези от вас, които са се следили в болницата, но са решили да родят другаде, какво е нужно да се направи? Какви документи е нужно да си взема? Имаше ли напрежение в отношението, заради това решение? Благодаря!

# 592
Здравейте, бих искала да следя бремеността си при д-р Рени Ковачева или д-р Виолета Стратиева тъй като съм чувала добри мнения и за двете. Бихте ли споделили как мога да си запиша час при някоя от тях? Звънях на регистратура, но ми казват, че ставало само с лични уговорки. Видях, че и двете работят в Оскар клиник на частно, може би това е единия вариант...

Ще бъда благодарна за всякакви съвети и препоръки Simple Smile Също така, само секцио ли израждат?

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 12:13 от SevSS

# 593
момичета, към тези от вас, които са се следили в болницата, но са решили да родят другаде, какво е нужно да се направи? Какви документи е нужно да си взема? Имаше ли напрежение в отношението, заради това решение? Благодаря!

аз сега размислих и няма да раждам в Тина Киркова. От следящия по женска консултация би трябвало да си вземете обменна карта и документите от изследванията, които сте правили там, би трябвало да ги пазят, нормално е да решите да раждате другаде, НО ако нещо много ви притеснява обменна карта и най-нужните изследвания могат да се направят и в новата болница, не би трябвало да е драма, но и лекарят би трябвяло да е ок да ви ги даде. Аз още не знам дали ще си ги искам.

# 594
Здравейте, бих искала да следя бремеността си при д-р Рени Ковачева или д-р Виолета Стратиева тъй като съм чувала добри мнения и за двете. Бихте ли споделили как мога да си запиша час при някоя от тях? Звънях на регистратура, но ми казват, че ставало само с лични уговорки.
Обадете се пак на регистратура и питайте кога са на смяна. Варинт 1: чакате пред кабинета и влизате да говорите с тях. Вариант 2: запишете си час за преглед при тази, която предпочитате и говорете тогава. Ако работят със Супердок, може и директно от там да се запише час или вземе тел номер.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 16:56 от Лиси

# 595
Документите от ЖК Ви ги подготвят и ги дават да са във Вас, щом започне да ви тече последният болничен. Няма да имате никакъв проблем с това. Аз се следях при една лекарка, а секциото ми го направи друг. Не съм имала проблем.

# 596
А някой има ли телефон да ми изпрати на лични на Богданова?Имам на Акташ,но нещо ме съмнява да отида да раждам при нея.Не видях кой знае какви коментари и затова предпочитам Богданова. И записвате ли час преди секцио ,кога и как се процедира?

# 597
Здравейте,аз ще раждам при Богданова и всички мои приятелки са раждали при нея ,много компетентен и добър лекар,аз имах късмета да имам много тежка и проблемна бременност ,но тя успя да се погрижи за мен и бебето и вече сме в 35г.с. скоро се надявам да видя моя малък герой и аз и бебето да сме добре на финал.В момента е отпуск тази седмица ,може да й звъннете от Понеделник (20.06.2022 г.)нататък
0887784121 Това е нейния телефон на който отговаря на пациенти,публикуван и в супердок затова прикачвам и снимка

А някой има ли телефон да ми изпрати на лични на Богданова?Имам на Акташ,но нещо ме съмнява да отида да раждам при нея.Не видях кой знае какви коментари и затова предпочитам Богданова. И записвате ли час преди секцио ,кога и как се процедира?

# 598
Здравейте, бих искала да следя бремеността си при д-р Рени Ковачева или д-р Виолета Стратиева тъй като съм чувала добри мнения и за двете. Бихте ли споделили как мога да си запиша час при някоя от тях? Звънях на регистратура, но ми казват, че ставало само с лични уговорки.
Обадете се пак на регистратура и питайте кога са на смяна. Варинт 1: чакате пред кабинета и влизате да говорите с тях. Вариант 2: запишете си час за преглед при тази, която предпочитате и говорете тогава.

За съжаление ми казаха, че не могат да ми дадът такава информация и ставало с лични уговорки затова си мислех, че може би 1вия час трябва да е на частно в Оскар Клиник.

Все пак някоя ако се следи при тях, ще бъда благодарна за повече инфорамция.

# 599
Аз не съм се следила при тях, но момичето в моята стая беше при д-р Ковачева. Тя беше ходила при нея само в частния кабинет, не е преглеждала в Медицинския център. Беше много доволна и Ковачева я посети няколко пъти и всеки ден ѝ звънеше да я пита как е тя и бебето. Информацията ми е от преди две години.

Общи условия

Активация на акаунт